• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: S chutí. Nebo ho hodit do Nilu, ať ho sežerou krokodýlové, když pořád mele o Egyptě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: no, ale pravda, řekni, že by sis z takovýhodle charismatickýho frajera s láskou neudělala terč na šipky:D
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    SADAKO: no ty voe.. to je masakr todlecto uz :))))
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    SADAKO: pořád nemůžu uvěřit tomu, že to není recese, tak blbej být nikdo nemůže :))
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Výživné ublognutí
    http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestovani/Nejen-socan-Dalibor-Durcak-se-sere-do-meho-stastneho-vztahu
    "ženy milují charismatické frajery, co z nich číší autorita a sexualita jako z rosenberga , něco jako já"
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SUCZKER: hlavně že i já, vidlák z Osoblahy, vím, že kaviár se nežere kovovým náčiním.
    SUCZKER: a keksiky, přece. Zná přece panstvo ten vtip, jak přijdou Rusové do putyky U Anči, poručí si pivo, hospodský donese pivo, dá na stůl tácky, na ty postaví půllitry... za chvilku si Rusové poručí další pivo, tak hospodský nese půllitry a vidí, že tácky nikde. Tak si pomyslí, tůristi, vzali si je na památku, no co, dá další tácky... No a Rusové si poručí třetí pivo a tácky zase nikde. Tak si hospodský říká, no co, utřu stůl, tácky nejsou zadarmo, a položí půllitry na stůl. Pročež se jeden z Rusů zeptá: Keksika nět?

Celulóza jest výživná, zvláště pak pro přežvýkavce, co mají v potrubí chemický kombinát. Takže chlapec je vůl a proto mu chutnají ubrousky, řekla bych.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DEMONOFANARCHY: A s tou elegancí to nepřeháněj, podle robíka je to předstupeň noblese:
    Noblesní můžeme být i na pláži. I když spíše bych tomu říkal elegantní, kdy elegance je předstupeň noblese.

Na pláži chceme být elegantní, protože tam nejsme většinou sami, tedy chceme potěšit ženu vedle sebe, chceme se jí líbit...

Pokud jsme sami, chceme se líbit ženám kolem nás, protože bychom chtěli mít nějakou vedle sebe...

Na pláž se hodí režné věci. I proto jsem zde zvolil režnou košili, která se sice hodně mačká, ale jen pokud se v ní válíme...A potom už nám nevadí, že jsme zmačkaní....:)

Samozřejmostí jsou světlé kalhoty (Valentino) a hnědé boty (DAF - Italy). Doporučuji tmavší, stejně jako pásek, vypadá to lépe.

http://www.noblesne.cz/news/plaz/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DEMONOFANARCHY: OK, respect... ale více recenzí, ve kterejch si můžu přečíst, že "byla podávána zelenina, která však byla jakkoliv neochucena" a "chuťový zážitek by byl prachbídný, ale po donesení různých ingrediencích, bylo jídlo vynikající." A že hlavní při jídle jsou ubrousky... ;)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SUCZKER: Jo, ty recense restaurací jsou totální masakr.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Kdo to tady řikal, jak čte to noblesně ;) Teď jsem to právě trochu proklikal: Ad "přístupnot" : Opomeneme neexistující přehlednost a použitelnost a přeneseme se přímo k recenzím restaurací:

Jídlo - ryba halibut - bylo připraveno velmi rychle. Co se týče kvality: Ryba byla vynikající, k ní byla podávána zelenina, která však byla jakkoliv neochucena. Pokud by jídlo mělo být pozřeno, tak, jak bylo doneseno, chuťový zážitek by byl prachbídný, ale po donesení různých ingrediencích, bylo jídlo vynikající.

Bylo podáváno na krásných průhledných talířích, které však bohužel byly přinesené již mastné z kuchyně, tedy estetický dojem byl dosti zkažen.

Točené pivo však mají vynikající.

Zatím co zázemí je opravdu velmi kvalitní, bohužel při jídle chybělo to "hlavní" ubrousky.
    Více zde: http://www.noblesne.cz/news/hotel-elzet/ a jsou tam další - vlevo kliknout na menu restaurace a pod tím si vybrat oblast.

Zkrátka cuketka hadr ;)

A jak že se správně stoluje? Robík zná recept:

- kua náhražkovej kaviár s margarinem na olezlý šumavě, to teď v noblesních kruzích frčí... (diskuze pod tim taky masitá...)

Zkrátka Cuketkovi vyrostla nepříjemná konkurence ;)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    ALESH: moc hubeny ;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    YouTube - Tragic Error - Tanzen (1989)
    http://www.youtube.com/watch?v=Txq736EVa80
    L4MA
    L4MA --- ---
    WYDER: hodne spatny...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    WYDER: Fujky fujky.
    Připomnělo mi zápletku z kterési Křesadlovy knihy, kde princ dosáhl erekce pouze v případě, že mu řiť olizoval trpaslík, takže za účelem zachování rodu byl najat královský análista:D
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    Metroseksualec.Radovan Kaluža z IP 81.200.48.*** | 9.6.2010 13:39

Totok prasatko Paroubek uš nema šanci vest zemi kbankrotu.
    Takže fšicko fcajku.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: jeste se tak naucit pravopis, ze :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Tož něco na dobrou noc:
    "Lidé, jenž mají komplexy a řeší si je nenávistnými články, nikdo nečte. Jsou nezajímavé, neúspěšné a bez budoucnosti, jejich odchod či případný návrat nikoho nebude zajímat, prodej webu nebude moci uskutečnit a celkově bude nějaký fiktivní Adrian či Franta blogger zcela nudný a nemedializovaný."
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: stránečki jsou... no, být Kalužou, tak nosím ohnivzdornou přílbu, kdyby ho Pámbu chtěl jebnout bleskem za pejchu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: Huhly huhly huhly bů? Nevysvětluje to nic, ale je to stejně pitomé vysvětlení, jako jakékoli jiné. Aneb mám dost jídla i rádia.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Vysvětlí mi prosím někdo tuto větu?
    "Za články o sexu mohu účtovat podstatně více, než právě interaktivní tabule."
    (Zdroj:P.V.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam