• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MBR
    MBR --- ---
    ECLECTICA: twe no to je narez :))))
    LAURA
    LAURA --- ---
    ECLECTICA: OMG! kam ty na to chodíš?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Tenhle si zaslouží taky svých patnáct minut slávy:
    http://www.youtube.com/watch?v=AKS6mDThNsg
    _K5_
    _K5_ --- ---
    NECROMAN: aha, tak tohle je pod moje rozlišovací schopnosti... Navíc, už deset let je mezi mým počítačem a Internetem proxy filtr, vedle kterého je AdBlock jen parodií na ad-remover ;-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    _K5_: obcas byla videt reklama na Deredes na jeho webu, o vice spolupraci nevim :)
    _K5_
    _K5_ --- ---
    NECROMAN: a mistr je tam zmiňován kde? Nějak ho mezi těma rozmazanejma písmenkama nemůžu najít...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    zname?
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    ECLECTICA: Suprová reklama, opravdu kreativní, nápaditá a schopna přitáhnout tucty uživatelů... :D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: umějí krokodýlové trávit pivo z hurghadské diskotéky za 430 kč? a co radovanovu pruhovanou košili, která mu snad už přirostla k tělu? Samé otázky.

And now for something completely different: reklama z dílny Michala Kolesy:
    http://www.youtube.com/watch?v=l4xvvyh_zjE
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: muhehe.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    !!!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: Snad by nebylo krokodýlům moc blbě.

L4MA: Máš na mysli něco typu pořídit si výřivku a valit bomby?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    L4MA: Se nenavážím, se ptám, jestli máš život. Se stovkama firem a přítelkyň tato otázka nabývá na naléhavosti, řekla bych.
    L4MA
    L4MA --- ---
    GENTIANA: chces se navazet do mejch firem a stovek pritelkyn? dej si pozor at se nebojevis na mym blogu...

btw celou nasi diskuzi preposilam karin...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    L4MA: co například, založit si blogísek o svý vlastní neodolatelnosti a sexuálním magnetismu? A co ty, Lamo, ty už život máš?
    L4MA
    L4MA --- ---
    misto toho posmivani byste meli zacit delat neco se svejma zivotama cunata... :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: jo, házet do řeky. Po kouskách.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: S chutí. Nebo ho hodit do Nilu, ať ho sežerou krokodýlové, když pořád mele o Egyptě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: no, ale pravda, řekni, že by sis z takovýhodle charismatickýho frajera s láskou neudělala terč na šipky:D
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    SADAKO: no ty voe.. to je masakr todlecto uz :))))
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    SADAKO: pořád nemůžu uvěřit tomu, že to není recese, tak blbej být nikdo nemůže :))
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Výživné ublognutí
    http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestovani/Nejen-socan-Dalibor-Durcak-se-sere-do-meho-stastneho-vztahu
    "ženy milují charismatické frajery, co z nich číší autorita a sexualita jako z rosenberga , něco jako já"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam