• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: a někteří jsou i velmi, velmi hranatí (modří jistě vědí).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: To jako vazne neni vtip ??
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    L4MA: Vypadat jako pyča = být extravagantní? Aha.

Btw. by mě zajímalo, čím to je, že všichni tihle fashionisti jsou tak strašlivě šerední v ksichtě.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: asi nejaci comment-boti :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ono moc nema cenu neco vypichovat, vsechno je to teror ale todle je asi nejvic
    http://fashionaspassionbytom.blogspot.com/2010/07/pasky-pasky-pasky-belst-belts-and-belts.html

Strach mi jde po těle z toho, jak přijmete tyto fotografie. Jsou přeci jen trochu více extravagantní, ale kam se na druhou stranu hrabou na Lady Gagu a její modely na podpatcích v klipu Alejandro.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CATHACK: ano, to je mocné.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Jakmile jsem doskákal, vychutnal jsem si sluneční svit zapadajícího slunce.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: čekala jsem nějaké jedovaté komentáře, ale kde nic tu nic. Lidem se to líbí! Jsem zděšena.
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    ECLECTICA: to je naprosto... příšerný
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: prostuduju, ale zejtra. Večer hodlají přijet rodiče a já se s nima svezu do civilisace, mám na poště obsílku s rudým pruhem... a jestli to bude nějaká pyčatost, tak někoho zabiju, protože já z obsílek mám pravidelně nauseu, špatné spaní a takové ty věci... no a do toho nějakýho magora, to už by bylo moc.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Zrovna s tím sem jdu :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: Že by sehnal dodavatele na pičifuk s vůní spermatu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: však takvy Patrikovo zákaznické portfolio tvoří především kartářky a zprostředkovatelé sexu po telefonu. Důkazy na webtrh.cz!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Muhehe. A majitel firmy, co si nechává psát PR články od něčeho takového, asi taky nebude zrovna výlupek geniality. :-D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    patrik jede. Tenhle článeček na objednávku, propagující ovoce a zeleninu, patří bezesporu do zlatého fondu:

http://pvogl.cz/559-zdrava-strava-znamena-dobre-telo-ovoce-a-zelenina-vam-pomuze
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Pan noblesní je šťastný, ale rád by to s někým sdílel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam