• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: jejda, Kaluž si koupil dvě štětky ve slevě:D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hm, u každého magistrova článku si říkám "vrchol selfpwnu, níž už to nejde", ale Radovan se jako správný hřebec uvíznuvší v bažině vždy zaboří ještě hlouběji do dna výřivky.
    Můj silvestr = plno vtipu, švédská trojka a vířivka | Mgr.Radovan Kaluža
    http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestovani/Muj-silvestr-plno-vtipu-svedska-trojka-a-virivka
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    RORORORORO
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    no ale je to copypasta. A sere nas.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    a co takhle milionovy banan ?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Zapomněls přidat nesmyslný smajlík.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Její svrchované veličenstvo Já právě změnilo pravidla. A měls už být v prdeli, Radku.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    a koho by to zajímalo, tak má vzrušující korespondence s grafomanem-píšusem. Odspoda:

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 12:06:56 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    dekuji za audienci :)

ozvu se zas priste

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 12:04:10 23.12.2010 --- 00:53 :: mail

SYSTEM MESSAGE :: User ANDNOWSOMEINTEL added you to his friends with this comment::

Mistr

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 12:02:54 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    Mistre

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 11:59:19 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    vis, libi se moc tvuj pristup, nejlepsi co jsem kdy za 10 let na nyxu videl. obecne poznam podle toho ze je nekdo dobrej clovek, ale ty ses Mistr ! Proto se chci s tebou setkat..

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 11:29:15 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    samozrejme. zatim ahoj

TO: ANDNOWSOMEINTEL --- --- read --- 11:14:11 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    Číst to pochopitelně nebudu a nedík. A jestli si myslíš, že na mě tyhle tajemný kecy udělají dojem, tak neudělají.

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 9:56:54 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    ted nemam cas Ti vysvetlit proc, ale je to jenom specialne kvuli Tobe, pro Tebe. setkani na ceste..

tady mas ode me na Vanoce knizku

Armando Torres - Encounters with the Nagual. Conversations with Carlos Castaneda.pdf (718109 B)

TO: ANDNOWSOMEINTEL --- --- read --- 9:42:02 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    Proč?

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 9:41:53 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    Chtěl bych se s Tebou setkat..

TO: ANDNOWSOMEINTEL --- --- read --- 9:41:16 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    pročež Mistr dodává, že na špičce jehly obvykle tančí přesně 17 andělů. Důvodem zřejmě bude to, že rádi tančí.

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 9:40:36 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    "Říkám, že náš protivník není jen ledajaký dravec. Je velice chytrý a metodický. Sleduje systematicky postup, který mění lidi ve zbytečné bytosti. Člověk, jehož osudem je být magickou bytostí, svou magičnost ztratil. Proměnil se v obyčejný kus masa. Jeho sny už nejsou více sny člověka, ale jsou sny zvířete chovaného na maso. Jsou hloupé, konvenční a malicherné."

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 1:27:50 23.12.2010 --- 00:53 :: mail
    :))

TO: ANDNOWSOMEINTEL --- --- read --- 20:50:45 22.12.2010 --- 00:53 :: mail
    no a?

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 16:46:07 22.12.2010 --- 00:53 :: mail
    "Existuje jedno vysvětlení," odpověděl don Juan, "a je to nejjednodušší vysvětlení na světě. Ovládli nás, protože jsme jejich potrava. Bezohledně nás vysávají, protože se tím sami udržují při životě. Tak jako my chováme kuřata na drůbežích farmách zvaných španělsky gallineros, chovají nás dravci v lidských farmách, které bychom mohli nazvat humaneros. Tak mají svou potravu vždy při ruce."

FROM: ANDNOWSOMEINTEL --- --- 16:09:17 22.12.2010 --- 00:53 :: mail
    ahoj :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: a čí je to problém? Jeho. Takže, Radku, vypadni.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: ach, ty ses naučilo ctrl+c a ctrl+v. No, hodné zvířátko, a teď si jdi hrát na dvůr, je tam nehašené vápno.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PACHOLEQ: jo, to nejspíš. Když jsem položila zdvořilý ještě dotaz, No a?, tak mi na to odpovědělo přemoudrým smajlem. Ale do ignóru ještě nejde, zatím mě baví.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PACHOLEQ: Právě jsi uhodil hlavičkou o hřebíček. :D
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    ale mozna jsme objevili opravdoveho posuka, oproti kteremu jsou rADO s kaluzou jen trapni internetovi picmulinci @!@!!!@11!!!
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    GENTIANA: nee , co jsem to udelal, mam od nej 9 novych zprav v poste. radsi to ani nectu... mam pocit ze se na me obraci Mistruv hnev za vsechny ty posmesky
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PACHOLEQ: to nic, mně to ten píčus hodil i do pošty, aby mi to náhodou neuniklo. Asi je to holt píčus. Nebo grafoman-píšus.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    wtf ? picmulinci utoci ?
    jak se muzu stat z drubeze dravcem ? evoluce ?
    udelam pro to vse ! chci byt jako mistr !
    ikdyz mistr je ted uz taky spis kure.
    s tou mysli bych si to ale potreboval trochu rozkreslit ..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PACHOLEQ: hmm M$ fakt sponzoruje primo tohodle dementa, teda plati mu za public relations clanky? ono teda svuj k svemu ze...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Lorem ipsum dolor sit Dravec, consectetur adipiscing elit. Dravec metus ligula, rhoncus id vestibulum ut, dignissim ac justo. Duis mattis nisl nec nulla pharetra a Dravec dolor pellentesque.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: nezda se mi to, ze uz tretim rokem postujes snad z patyho ID stejny idiotsky sracky o nejakym dravci, ktery nikoho nezajimaji. je mi naprosto ukradeny ceho se tim snazis dosahnout a jak nas chces osvitit, ale moh by sis vsimnout ze je to kazdymu jedno a konecne tahnout do prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam