• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    FAITH
    FAITH --- ---
    SIMCITKO: Ked si hovorila s Radovanom, tak ma stale vadu reci? (viem, toto by sa asi nemalo hovorit a nie je to ziaden handicap, len ma to zaujima, kedze je z neho ta filmova celebrita a tak....ci na sebe zapracoval i v tomto smere)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SIMCITKO: děkuju za report, mno rozhodně bych to vidět chtěl. Popravdě jsem byl docela napjatej, protože kdyby se ukázalo že je to celou dobu promakanej fór, tak klobouk dolu nad mistrnou manipulací ala vrtěti psem...:)))

Že jsi nešla do limuzíny nelituji trochu, ale hodně:)) protože málokdy se nám naskytne znova příležitost podívat se "pod pokličku" Radovanova soukromí pohledem modelki s kozi:)))

Mohla ses pro tým trochu víc snažit:))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    TEKKIT: měla jsem jít od půl osmé ale shodou náhod jsem se ocitla až na té pozdější, což se ukázalo velice přínosným jelikož se mi tím pádem podařilo zastihnout radovana u baru (dorazil později), promluvit s ním pár slov a osahat jestli je fakt skutečnej :) film byl překvapivě dobrej, hlavně první půlka. budu to muset vidět ještě jednou jelikož se celý sál věčně hlasitě chechtal popřípadě tleskal a obdivně hvízdal, když radovan na plátně pronesl nějaký skvost. po promítání byla diskuse se samotným radovanem a je to vážně stejný cyp jako na blogu, což asi všechny celkem překvapilo, myslím že spousta lidí čekala nějakou recesi a že tu blbost na nás radovan jen hraje. ne nehraje.
    ale ve výsledku na mě působil vlastně dobře, je to prostě jen takovej neškodnej tupounek
    trochu lituji že jsem odmítla pozvání do limuzíny, která přemisťovala pana magistra na after :D
    celkově skvělej večer
    btw čtenáři z okouna jsou divné existence
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    jaký to včera bylo?
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    NECROMAN: sakra radek mi nějak unik. ale jinak každopádně zatim akce roku :))
    AMNA
    AMNA --- ---
    NECROMAN: krása. aka twitter :)
    RadekHulan at 03:30 via web
    #radovan příjemně překvapil jako film i osobnost. Myslím, že po dnešku k němu má pozitivní vztah většina lidí, co to viděla.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    OMG!
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Beru zpět. Konkrétně tohle sice ve filmu k vidění nebylo, ale jinak o projevy jeho nadprůměrné inteligence nouze nebyla.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TERRANCE:
    "[19:07] hotspot: qwwerty: jo, vsak tam napis, ze ja to mam pres tebe :))"

ty internety sou strašný svinstvo :))
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Toho bych se nenadál, že se mi vrátí zpět oklikou přes okouna. Děkuji panu hotspotovi ;)
    JPI
    JPI --- ---
    NECROMAN: možná si dávaj nějaký uzený
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TERRANCE: ten vpravo jen nevericne krouti hlavou a tem slecnam vlevo je to uplne fuk a radeji si davaji nejake jednohubky :)
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    IQ 160 v akci, aneb co ve filmu neuvidíte:
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MEDWYN: Hezky řečeno :D
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    SAMGARR: Pokud ne, tak je jeste vetsi debil, nez jsme doufali.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    hele Hulana za ty ody na Microsoft platej, zejo?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    LADY_LEIA: ja jdu :)ani nevim proc ale jdu
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LADY_LEIA: Já bych právě chtěl vidět, jak vypadá doopravdy.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    OGLOKOOG: Ja se prave odhodlavam, jestli jit nebo ne. Mistra jsem sice osobne videla naposledy tak pred osmi lety, ale stale z toho mam silne trauma :D A pry se ma dostavit na scenu osobne. To me docela desi :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LADY_LEIA: Asi půjdu.
    A prý to má stát jako normální film v tom kině.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LADY_LEIA: Každý divák obdrží banán, bombu a flašku Braníka. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam