Jo já to pochopila :)), takhle jsme sehnali výbornej prostor teď na galerii, přes obálkovou "dražbu" MČ praha 2 -ale co jsem v tom teď byla ponořená tak je to lepší (imo) spíš na nebytovky, s bytama se musí (většinou) hodně dělat a ty peníze pak dáváš do něčeho co stejně není tvoje. Ale po několika měsících to vyjít může, a
CASTROL: k tomu gratuluju:) Je pravda, že chci asi fakt hodně levnej byt, na to že to chci v centru prahy. Jsou to náhody -můj brácha sehnal na jaře v Nuslích za 9 500 vč. moc hezkej byt i pěkně zrekonstruovanej, v krásným baráku a s milou majitelkou.
Ten Dům realit mě vážně štve, NA NÁSTĚNKU S NÍM!!!! :)) na jeho nabídky narážim i na jinejch realitních serverech, pořád ty výborný fotky a skvělý ceny a datum vložení inzerátu dnešní, abych se pak dozvěděla, že to bylo hned pryč a že zas volám na Dům realit. A taky to, že některý byty co jsem viděla neměly metry který inzerovaly.
Ale to už není zase možná co tu už někdo psal chyba realitky, ale majitele kterej to špatně inzeruje jim..