• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ::všechny zkusenosti a reference sem..::
    k ním přidejte odkaz na konkrétní RK nebo jméno realitního makléře..
    určitě nebude na škodu rozepsat,co konkretně vadilo bo naopak co konkrétně potěšilo



    aneb profiltrujem dobré RK a na ty špatné se vy----!!!


    *************POZOR***POZOR***POZOR******************
    Ti,co pracuji jako makléři-jen ti spolehlivý atd(bo mají profesi spojenou s prodejem nebo pronájmem nemovitostí, pozemku atd atd) a mohou a chtějí případným bytu chtivým zájemcům poradit bo nabídnout "ferslužbu;" nechť ať do záhlaví se napíšou..ve stylu..ID, co dělám, co mohu nabídnou,jak můžu poradit atd..
    nebylo by naškodu si trochu pomoc;)
    *************POZOR***POZOR***POZOR******************


    ID Konopaslik - realitní makléř, autor realitního blogu www.martinlipa.cz. Osobně působím v Praze a rozumném dojezdu (cca 60 km), lidi mám po celé republice. Pomohu prodat libovolný typ nemovitosti, pronájmy jen okrajově. Kupujícím zajistím nejvýhodnější hypotéku. Reference buď na nyxu, nebo na stránkách. Jsem ochoten poradit i online, ale nechci se účastnit veřejných nikamnevedoucích debat na téma RK ano či ne, nevtahujte mne do nich.

    Diskuze podobného tématu:
    Byty, bydlení - prodej, pronájem, inzeráty - (de)regulace - hypotéky - družstva ... vše o bydlení
    rozbalit záhlaví
    OASHI
    OASHI --- ---
    FAITHLESS: A je volna? To bych se vtiral taky. ;)
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    WEN: Ona je tam majitelka :)
    WEN
    WEN --- ---
    FAITHLESS: taky jsem obcas videla ruzny hrozny pripady.. ale takovej dum co popisujes bych si asi nekoupila.. od prasečáků mohou být v kopru i spodní vody.. se stalo známímu.
    FAITHLESS: s pěknou ženskou můžeš akorát telefonovat:) (no ale aspoň maj asistentku:)
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    Co me nasralo u Tany i u Edenu, ze tam maj uvedenou kontaktni osobu peknou zenskou, tak jsem myslel, ze se mnou pujde na prohlidku ona a obe me odkazaly na nejakyho chlapa.
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    WEN: Diky, jinak mne se jedna o Mladoboleslavsko.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    ZZGERO: jo a taky hodně důležitá informace je, zda tato RK nezdržuje platby - ať už klientům, či svým zaměstancům - makléřům... Bohužel to v poslední době dělá více a více rádoby RK...:(
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    Zdravím, chci se zeptat Vás na názory či zkušenosti s jednáním RK Královská realitní. Zvažuji, že bych změnil svého chlebodárce. Tahle RK mě zaujala, teda zatím jsem s nikým nejednal od nich, ale první dojem - gud. Pěkný web, dobré podmínky, fungující zelená linka, call centrum, dále by mě zajímalo, jaké služby pro klienty jsou schopni nabídnout - např.: depozitní, neboli jistotní účet v bance ??, zda jste někdo s nimi jednal (jako zájemce, či prodejce) a jak na Vás působil makléř(i) ? Chci se první něco dozvědět, než půjdu na přesilovkový jednání.... klidně do pošty..díky.
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    OASHI: Mno pokud slo o ten druhej barak, tak tam majitelka bydlela.

    Jinak to bylo docela hardcore, jsem nevedel, jak jeste dneska muzou nektery lidi zit jako prasata. Bydli tam matka s dcerou, obe nezamestnany. Je to velkej statek. Maj tam 2 obytny mistnosti, kde nebylo vubec nic, krom 2 shnilejch posteli, televize a par pohazenejch bot a obleceni. Vsude plesnivy zdi a stropy, v 1 obytny mistnosti byl strop prohnutej a na strese meli 2 asi pulmetrovy diry. Co se ty zachodu...tak latrina, ktera smrdela po celym dvore a koupelna zadna, akorat nekolik kyblu s vodou nacerpanou ze studni meli u postele. V druhy pulce baraku byl tzv. sklad, kde smrdely asi 10 let stary brambory. Pak tam byli 2 stodoly, ktery slouzily jako prasecaky a kde se evidentne od posledni porazky vubec nic neuklizelo. A jeste vejminek, kde meli sklad obili, ale ona to byla spis smes obili a mysich hoven...
    WEN
    WEN --- ---
    OASHI: jj..
    FAITHLESS: s Tanou mam docela dobrý zkušenosti.. zejmena ve vychodních čechách
    OASHI
    OASHI --- ---
    FAITHLESS: Tak ale to bych zase chapal, oni jsou ti makleri mezi dvema kameny: z jedne strany jim dava nejake moznosti schuzky zajemce, z druhe strany pak samotni prodavajici.
    A pokud prodavajici uz bydli jinde a musi tam dojizdet, tak chapu, ze tam kvuli jendine prohlidce nepojede a chce toho od maklere vicero najednou...
    ...je to sice komplikace, ze prodavajici nesveril makleri klice pro volny pristup, ale uz jsem to take zazil, takoveho narocneho prodejce. :-/ Si predstavte skupinu lidi (ruzni zajemci a makler), jak cekaji na prijezd majitele s klicema, a ten vubec nedorazi... Fakt opruz!
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    ZZGERO: Takhle primo ne, ale kdyz jsem mu rikal navrhy, kdy bych mel cas, tak on mi rek, ze jeste nevi, ze tam ma zajemce, s kterym to ma domluveno o den driv a jestli bych ja taky nemoh, tak jsem rek, ze ne, tak rikal, ze to s nim zkusi domluvit na ten muj termin. Mno a pak jsem s nim byl na prohlidce jeste jednoho baraku a tam to bylo to samy.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    FAITHLESS: :)))) to ti fakt řekl ?? Tak to je frajer... Měl si mu říct, tak až Vy budete mít víc zájemců, já už takové byty budu mít 3...Nashle... lol.. :))) každopádně od takového makléře rychle utéct...
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    Nejake zkusenosti s realitkami Tana a Eden?
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    Jinak...pripada vam normalni, ze vam realitni makler rekne, ze s vami pujde na prohlidku az bude mit vic zajemcu? Viz Dymak...
    WEN
    WEN --- ---
    FAITHLESS: na stránkách (http://www.csreal.cz/) už ale nic takovýho nenajdeš..
    navíc je to živnostník neuvedenej v obchodnim rejstříku..ten nazev včetně sro ma asi aby byl zajimavejsi a vic zaujal lidi..
    nejlíp se ho na to zeptat.. jesi má s těma krachujícíma něco společnýho.. a když ne, tak proč pouziva sro?..
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    WEN: Hele, ale on si v titulku stranky pise Ceske-reality s.r.o., takze to by musel bejt v obchodnim rejstriku, ale neni tam.
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    nejaky reference, zkusenosti s R Agency http://www.ragency.cz prosim?
    jde mi o pronajem mensiho bytu.
    dekuji.



    WEN
    WEN --- ---
    FAITHLESS: ve me ani ne.. neviděla bych v tom problém.. dymák to provozuje s manželkou.. dělá mu asistentku.. (jsem někde zahlídka), pochybuju, že by byl zapletenej s Chlumem..
    a co se týče značky, tak dymák svojí živnost s žádnym názvem nespojuje a říkat si svýmu podnikání může jak chce..


    no a u proluxu zaplatis a oni ti pak reknou, ze majitele nesehnali..to je teda hroznej scenar:)
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    Pak jsem volal do Proluxu, ale to spis ze srandy. Dovolal jsem se na jejich linku, tak jsem ji nahlasil jmeno a cislo nemovitosti, o kterou mam zajem a rekla mi, ze se mi do 24 hodin ozvou. Tak mi druhej den prisla sms, ze se jim nepodarilo kontaktovat majitelku a treti den mi volala od nich zenska ze skrytyho cisla, jestli muj zajem stale trva, tak rekla, ze zavola majitelce. Po 5 minutach mi volala, ze se majitelce nedovolala a od ty doby se mi neozvali. Taky me pobavilo, ze se na jejich strankach da platit online kartou rezervacni poplatek na jejich konto...
    FAITHLESS
    FAITHLESS --- ---
    WEN: Ja ovsem nechapu, proc si dava skoro stejnej nazev, navic ten Ales Chum je taky z Kolina, i kdyz to ma oficalne sidlo v Praze. Vzdyt kdyz si da nekdo stejnej nazev, akorat s pomlckou, tak se to da brat jako parazitovani na znacce. Ve me to proste evokuje dojem, ze se jedna o stejny lidi...
    WEN
    WEN --- ---
    FAITHLESS: na Avareal si stěžuje víc lidí..to je fakt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam