• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEKOTAFPS MOD scene - Half Life a další
    Jak nazev napovida, bude tento klub zamereny hlavne na modifikace FPSek. Asi nejvetsi pozornost bude venovana modum pro Half-Life ale take treba serii AvP nebo Q3/RTCW. Pokud vas nejaky mod zaujme tak budu rad kdyz napisete minirecenzi do diskuze a na nastenku.
    rozbalit záhlaví
    PUSSY_POWER
    PUSSY_POWER --- ---
    BLEKOTA: Já to hrál a dobrý.
    SALAM
    SALAM --- ---
    REZNIKKRKOVICKA: tak to zelam hodne vela stastia a odhodlania, budes ho potrebovat :D
    REZNIKKRKOVICKA
    REZNIKKRKOVICKA --- ---
    Zatím na tom pracuju sám. Sice se už pár lidí nabízelo, ale byli ze zahraničí, což je při tvorbě určitého světa a přenesení jeho ideje docela složité a osobní komunikace je v tomhle případě skoro nutná. Kdyby se našel někdo tady, třeba i v oblasti optimalizace nebo tvorby modelů, tak bych určitě rád spolupracoval.
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    REZNIKKRKOVICKA: Koukal jsem na screeny a moc pekny. U modu a nadseneckych her mam pocit ze az moc casto se lidi s odpovidajicimi znalostmi nedaji dohromady aby vytvorili neco po vsech stranka nadprumerneho. Jsi na to sam nebo se na tom podili jeste nekdo?
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    Uz delsi dobu se odhodlavam zahrat si tohle http://www.moddb.com/mods/dear-esther , nehral to nahodou uz nekdo?
    SALAM
    SALAM --- ---
    MIRROS: To je nacase, aby si skusil nejaky dobry mod ;) (o ktorych sa v tomto klube mimochodom bavime)
    SALAM
    SALAM --- ---
    REZNIKKRKOVICKA: z tych par screenov to vyzera moc fajn
    zaujimalo by ma.. kolko vas na takom niecom pracuje?
    REZNIKKRKOVICKA
    REZNIKKRKOVICKA --- ---
    Zdravím, zkouším vytvořit modifikaci pro hl2ep2 engine.Více info tady http://www.moddb.com/mods/acomnadation , kdyby jste se chtěli podívat
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    Po 7 letech vyvoje vysel konecne nedavno TNM mod do Deus Ex! Instalacka ma skoro jeden gigabajt takze je nejspis na co se tesit ...
    http://www.thenamelessmod.com/
    AREX
    AREX --- ---
    CUCHULAIN: Aha, no uvidime, zkusim to obejit jak rika
    BLEKOTA a kdyztak holt ten orange box koupim.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AREX: třeba mod Neuromancer vyžaduje E2
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    AREX: Pokud je ten hl2 uz v crackle podobe tak mas asi smulu pac nepujde patchnout, pokud neni tak obvykly postup - cista instalace, aplikovat dostupne patche a nakonec vyslednou verzi cracknout, pripadne obmeny tohohle postupu.
    AREX
    AREX --- ---
    BLEKOTA: Tak orange box je zase kvuli modum zbytecnej ne ? Alespon teda myslim, ze mody nebezi na tech epizodach ne ? Nehlede na to, ze uz to mam vsechno z toho dohrany a team fortress me nelaka.
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    Natrefil jsem na ukazku dabingu ve TNM pro DX - na mod opravdu odbre odvedena prace ...
    http://uk.youtube.com/watch?v=Pxfh3Bw0n5I
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    AREX: To asi bude zaviset mod od modu, kazdopadne neaktualizovana verze z roku 2004 asi nebude to prave orechove. Vubec bych se nedivil kdyby novejsi aktualizace sly ziskat jenom pres steam. Byt na tvem miste tak si usetrim nervy a koupim si orange box za devet stovek ...
    AREX
    AREX --- ---
    Zdravim, mel bych jeden zacatecnicky dotaz. Jakou verzi HL2 potrebuju, aby na tom ty mody fungovaly ? Zkousel jsem zatim akorat Eclipse a Ravenholm, ale ani jeden prakticky nefungoval. Nejdal jsem se dostal v Ravenholmu kdy uz jsem byl v nabidce nova hra se seznamem jednotlivych map, ale pri pokusu o spusteni to akorat v konzoli napsalo, ze to nemuze danou mapu najit a zustalo to v menu. Eclipse neukazalo v tomhle menu nic.

    Priznam se teda, ze mam warezovej HL2, nejakej release z roku 2004. Nechci to parit nijak ve velkym, jen jsem chtel zkusit par single modu a kvuli tomu se mi zrovna moc nechce kupovat. Ale pokud to nepujde jinak, tak Steam uz mam pripravenej.
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    V ramci sve snahy pouzivat pred casem porizenou PS2 na hrani typicky nekonzolovych her jsem k svemu prekvapeni zjistil ze portovany Half-Life obsahuje naprosto exkluzivni split-screen kampan(da se ale hrat take v jednom hraci, stejne jako napr Quadrax), neco takoveho asi maloktereho priznivce tehle serie nechava klidnym. Toho si bylo moc dobre vedomo nekolik lidi a tak zacali prevadet tuhle kampan jako mod do HL(prekvapive :) - http://www.moddb.com/mods/half-life-decay
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    Mala ochutnavka z pripravovaneho modu TNM pro DX
    http://www.veoh.com/videos/v643928966HwdCZ5&source=embedVideo
    No, myslim ze se rozhodne vyplati si jeste chvili pockat :)
    STINGER
    STINGER --- ---
    BLEKOTA: sme to nakonec vyresiily crackem z datadisku ktery jsem naistaloval. Ale i kamos mi rikal, ze jsem tenkrat ten crack me externe...no uz je to par let ty jo....:)
    BLEKOTA
    BLEKOTA --- ---
    STINGER: Na to je kazda rada draha, hodne zalezi na releasu konkretni grupy, da se sehnat hd instalator ktery chce jenom cd-klic. Jinak opravdu nevim, tohle uz nejaky cas (nastesti) nemusim resit ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam