• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: imo new look a primark nejsou nic moc. primark na nejaky drobnosti jako spodni pradlo apod ok, ale jinak jsou to vetsinou celkem neforemny veci, ktery lidem s vetsima velikostma proste nesedi a vypadaji cheap, totez new look.. topshop se, co vim, do prahy chysta, coz ve spojeni s h&m a dalsima obchodama s beznou konfekci, podle me, staci.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    no tak moonsoon to mi přijde ještě dražší. ale to asi nemá cenu ani nad tím přemýšlet, stejně jako proč tady nejsou další anglické obchody, např. topshop, new look nebo třeba i primark, které by se tu dle mého názoru v pohodě ujaly...
    WOOK
    WOOK --- ---
    tady jsou jejich stranky, kdyby to nekoho zajimalo))

http://www.monsoon.co.uk/
    WOOK
    WOOK --- ---
    mne neprijde, ze by to bylo nejak extra drahy. je to takovej vyssi prumer imo, ale ja zas nejsem uplne meritko. samozrejme, ze jsou levnejsi obchody, ale taky mnohem drazsi....zkratka je to dost skoda, protoze to znamena, ze se do prahy nedostane ani monsoon - obchod s oblecenim hodne large size friendly, pod ktery accessorize patri.
    FUSHA
    FUSHA --- ---
    jo skoncil, jelikoz ve srovnani s jinyma obchodama to bylo pry neskutecne drahy a neslo jit s cenou dolu,tze maly trzby, tze game over :-(
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    WOOK: taky fakt :) zas na druhou stranu se nedivím. za prvé ta šíleně titěrná plocha obchodu v centru kde se pomalu nedalo ani projít... no a ceny byly občas taky trochu vyšší...
    ale nejvíc mě mrzí spodní prádlo, měli tam opravdu nádherný kalhotky a košilky :)
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: si prave myslim, ze to je jeste vetsi skoda, protoze to znamena, ze misto aby se sortiment rozsiroval, tak nebude vubec nic :(
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    ANIT: taky jsem na to koukala, zrovna na potvoru když potřebuju nějaký psaníčko na ples, tak jsem objížděla accessories v praze a všude téměř prázdno a hnusnej výprodej..... je to škoda :(
    i když ne zas taková, jak kdyby u nás třeba nabízel kompletní sortiment včetně bot atd....
    ANIT
    ANIT --- ---
    jo, je, diva neni zdaleka tak dobra
    a ty ostatni (bijoux brigitte treba, tem sem na chut nejak neprisla)
    WOOK
    WOOK --- ---
    ANIT: tak to je docela skoda, jestli fakt skoncil((
    ANIT
    ANIT --- ---
    btw vite, ze skoncil accesorize v cr? majitele licence pry uz nebavily cesky pomery
    aspon to je to, co jsem slysela
    byla jsem se podivat v praze na prikopech na vyprodej, ale uz je to dost probrany
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    eeee, linky na cz weby - casual fashion, rychleeee :-) dik
    GIO
    GIO --- ---
    ja se do hm v jindrisske proto nedostavam nikdy... takova pravidla nam velmi komplikuji zivot a s mym harmonogramem se proste neslucuji, a abych predesla problemum, tak tam radsi nechodim, kdyz vim, ze se mi klidne muze stat, ze to nevratim vcas, nebo prijdu v jinou dobu nez se jim to hodi.-/
    ANIT
    ANIT --- ---
    presne tak!
    navic v haem mate dost prisny pravidla, kdy mame chodit, takze nekdy k vam kvuli tomu ani nemuzu prijit protoze mam foceni, poradu, whatever
    GIO
    GIO --- ---
    SHEILA_B: nojo ale problem je v tom, ze my to vetsinou nedelame schvalne, jindy proste nemame cas.........
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    ANIT: H&M
    WOOK
    WOOK --- ---
    dneska jsem narazila na tuhle reklamu a celkem me zaujala

Marks & Spencer Christmas 2007

a pripomnelo mi to tuhle starsi reklamu na GAP
    ANIT
    ANIT --- ---
    a v jakym obchode pracujes?
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    ANIT: ja to vidim z ty druhy strany, a clovek je v pohode kdyz je i druha strana v pohode a je schopna prijit v nejakou normalni dobu a ne pul hodiny pred zavirackou napriklad - s cim se setkavam tedy vetsinou...a opravdu to asi nikdy nepochopim... Kdo nekdy pracoval v obchode musi presne vedet o cem mluvim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam