• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    STQ
    STQ --- ---
    netusite nekdo jestli nekdo dela (a pripadne kde by se daly sehnat, v parizi nebo praze) satenovy nebo hedvabny pansky rukavice bez prstu? videl jsem je tudle na nejaky slecne a hrozne se mi libily...ale pansky jsem nikde nikdy nevidel, jen kozeny nebo pleteny...
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    ANIT: fotky budou az se tim nak prohrabu.. mam toho hromadu z cestovani, ale nejsem zatim doma. Myslim ze budu mit nakou fotku ty ulice..
    GIO
    GIO --- ---
    jo to accessorize me mrzi, kdo bude doplnovat mou sbirku nausnic?je to neco uplne jineho nez hm.. chjo
    STQ
    STQ --- ---
    ANIT: no nevim, ja tam spis nakupuju nez fotim :) ale zacalo to tu bejt fakt nebezpecny, jak clovek zacne vydelavat v eurech tak to rozsype ani nevi jak, koupit si kosili za 350euro by me v cechach fakt nenapadlo a tady mi to ani neprijde...:)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    DARAIT: jee no to mi ani neříkej :)
    ANIT
    ANIT --- ---
    tak a co nejakou fotku nejakyho takovyho super obchudku?
    STQ
    STQ --- ---
    jo pariz je v tomdle taky peklo...potreboval bych tak pul milionu euro a tejden abych si to tu fakt poradne uzil :)))
    ANIT
    ANIT --- ---
    nemas foto?
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    RUDIEE: sem byl pre dpar dnima v Melbourne a ulice skoro jako vinohradska od flory az na vaclavak plna supr kavaren a butiku, po 15minutach chuze sem radsi naskocil na tramvaj.. takovej napor neodolatelnejch kousku neslo na jeden zatah zvladnout :) Vsechno vetsinou znacky mistni, supr napady a prijatelny ceny..
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: mne prave new look prijde dost podobnej h&m, ale spis horsi. h&m ma lebka obdobi imo za sebou)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    WOOK: ale je to hrozně levný, tak si myslím, že by se třeba tohle uchytila. já jsem v primarku žádné oblečení teda nenakupovala, vypadalo dost nekvalitně- a asi i bylo, ale třeba kabelka za 3 libry, to je krásná cena :) no a new look má někdy taky hezké věci, a opět za dobrý ceny...
    hlavně to neni ten cheap hm style. samý hvězdy a lebky a pruhy a tak... už je to fakt nuda na všech vídat to samé. mně se třeba líbí obchody, co jsou v anglii a v praze moc nemám kde nakupovat. tak 3 obchody, kde se někdy něco najde a tím to končí...
    no s tím topshopem je to otázka... schválně jestli někdy dorazí :) shodou okolností jsem se na něj minulý týden byla prát v palladiu a bylo mi řečeno, že je to plánováno na únor...
    ANIT
    ANIT --- ---
    ten monsoon se mi libi
    btw znate novej prazskej obchod monton?
    je v palladiu
    co mu rikate?
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: imo new look a primark nejsou nic moc. primark na nejaky drobnosti jako spodni pradlo apod ok, ale jinak jsou to vetsinou celkem neforemny veci, ktery lidem s vetsima velikostma proste nesedi a vypadaji cheap, totez new look.. topshop se, co vim, do prahy chysta, coz ve spojeni s h&m a dalsima obchodama s beznou konfekci, podle me, staci.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    no tak moonsoon to mi přijde ještě dražší. ale to asi nemá cenu ani nad tím přemýšlet, stejně jako proč tady nejsou další anglické obchody, např. topshop, new look nebo třeba i primark, které by se tu dle mého názoru v pohodě ujaly...
    WOOK
    WOOK --- ---
    tady jsou jejich stranky, kdyby to nekoho zajimalo))

http://www.monsoon.co.uk/
    WOOK
    WOOK --- ---
    mne neprijde, ze by to bylo nejak extra drahy. je to takovej vyssi prumer imo, ale ja zas nejsem uplne meritko. samozrejme, ze jsou levnejsi obchody, ale taky mnohem drazsi....zkratka je to dost skoda, protoze to znamena, ze se do prahy nedostane ani monsoon - obchod s oblecenim hodne large size friendly, pod ktery accessorize patri.
    FUSHA
    FUSHA --- ---
    jo skoncil, jelikoz ve srovnani s jinyma obchodama to bylo pry neskutecne drahy a neslo jit s cenou dolu,tze maly trzby, tze game over :-(
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    WOOK: taky fakt :) zas na druhou stranu se nedivím. za prvé ta šíleně titěrná plocha obchodu v centru kde se pomalu nedalo ani projít... no a ceny byly občas taky trochu vyšší...
    ale nejvíc mě mrzí spodní prádlo, měli tam opravdu nádherný kalhotky a košilky :)
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: si prave myslim, ze to je jeste vetsi skoda, protoze to znamena, ze misto aby se sortiment rozsiroval, tak nebude vubec nic :(
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    ANIT: taky jsem na to koukala, zrovna na potvoru když potřebuju nějaký psaníčko na ples, tak jsem objížděla accessories v praze a všude téměř prázdno a hnusnej výprodej..... je to škoda :(
    i když ne zas taková, jak kdyby u nás třeba nabízel kompletní sortiment včetně bot atd....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam