takze mas jeden pripad? nebo je to vic pripadu..? takze je to o tom co rika kotlik, pokud ho nestihnes vyfotit, nestihnes ho ani strelit, a jsme tam, kde jsme byli. tedy nize jsme se uz k nejakemu reseni dobrali, ale...
a prosimte usetri me zas tech vet tpyu dva jsou smecka a proste vzdykcky zautoci a zabijou. TO JE NESMYSL. nedela to rozhodne kazdy pobihajici pes ani kazd apobihajici "smecka"
osobne co mam zkusenost, primarnmi pytlacicimi psy byvaji vlcaci a jejich krizenci, to je taky docela zajimavy...
a o tom utulku pvubec nevim na co reagujes.
proste pochop, ze ja neakceptuji strileni do beziciho psa po poli ani do psa sotjiciho u strzene srny, pro majitele je fut cennejsi nez ta premnozena srnka, furt nechapes ten rozdil? a procentuelni vyskyt psu paytlacicich a takovych co i dovedou tu zver fakt dohnat a zabit je tak mizive, ze je to proste nemyslitelne, aby se strileli, furt to nemuzes pochopit? o to nam jde...
aj tu nerikala, ze se ma pes vodit do utulku za kazdou cenu. vetsina psu dneska ma chip nebo znamku, treba jako mi, kdyz mi utekli a bezeli po vesnici, capli je, prcetli si znamku a hned vedeli odkud vitr vane, pokud teda mluvime o tom, ze se ti psa podari chytit, coz opravud neni pravidlem, to uznavam... ale nikde jsem nerekla, ze mas kazdeho takoveho psa (a uprimne pokud mas jen ten jeden pripad, zas by to takovy problem ten utuek jednou za rok zavolat nebyl) nechat odvazet MP do utulku.. je spousta jinych reseni nez strieni a spousta jich tu uz zaznela, nebud zaslepena a cti poradne...