• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Nemusím, ale lidé v tomhle klubu (zejména Ty a TSOH) jste mne přesvědčili, že bych měl :-)

(čímž Tě rozhodně nechci stavět na roveň TSOHovi - Ty jsi mi dala motivaci stěžováním, že slušných myslivců je málo, takže mi dávalo smysl snažit se, aby jich bylo o jednoho víc.
    Motivaci, kterou mi dal TSOH, mám problém popsat nějak decentně ... řekněme, že pokud takovýhle mimoň nadává na určitou skupinu lidí, je to pro mne motivace se o tu skupinu začít zajímat.)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: a je to venku. nojno kdyz musis tak musis.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: aspon ted vis co te v te parte ceka....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Mně se to nechce hledat, ale myslí, že jsem to byl simultánně já a BUXIE

a navíc, já jsem myslivec-čekatel :-)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: neporadili, tos navrhl ty to vyjmuti a ty nejsi myslivec.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Myslel jsem tím zejména TSOHa, který je očividně nepříčetný a zatím nepřispěl jediným rozumným názorem.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: prosím tě, ty jsi úplně mimo...

Diskuse v tomhle klubu už vedla ke zjištění nemyslivců, že si mohou nechat prohlásit své pozemky za nehonební (což jim poradili myslivci), dále ke konsenzu, že by výkon myslivosti měl být vázán na vlastnické právo k pozemku, a dále k nápadu, že by střílení pytlačících psů mohlo být nahrazeno proplácením stržené zvěře z obecního rozpočtu - což je řešení, které obě strany prohlásily za jim vyhovující, a pokud to GIO u nich prosadí a osvědčí se to, mohl by to být prostředek k ukončení těchhle problémů.

Jsi tu v podstatě jediný skutečný m!slivec - člověk, který nemyslí, protože je naprosto zaslepený nenávistí a fanatismem. Je to vidět už z toho, že na jakýkoli argument nemáš jinou odpověď než "a jak se ti líbí fotky?" A taky z toho, že nejenže nejsi schopen odložit předsudky a zúčastnit se racionální diskuse, která sleduje účel vyřešení určitého problému, ale ani si všimnout, že taková diskuse probíhá.

Budiž, můj názor na fotky: na žádné z nich není nic, co by bylo nelegální (protože nic z toho není porušení zákona) ani amorální (dovoluji si předpokládat, že ty zvířata nevěšeli zaživa). Některé z nich jsou krajně nevkusné (třeba řada medvědů ve stylu KKK lynče) a o lidech na nich si taky myslím své, ale obecně se zvěř věší proto, aby se mohla vyvrhnout, jak psal PIKSE.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: teda takovou povrchnost bych zrovna od tebe necekala, zklamals.

ale osobne se priklanim k nazoru, ze je tech hnusaren fakt az nad hlavu:-/
    TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: o tom neni pochyb... otazkou je zda se tu něco podobně zvrhleho take nedeje...
    a kdyz uz nekdo z cz nema tu moznost tak si koupi letenku...
    http://picasaweb.google.com/lukas.liska.cz/MooseHuntingAlaska2006#5060699301694701922
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: vona ta diskuze v podstate nikam nevede... protoze tu jsou lidi co v detstvi klasicky za sebou tahaj drevenou kačenu a pak lidi co tahaj tohle nebo neco podobneho co jim rodice vrazej do ruky PIKSE: (predposledni foto)...
    ty fotky jsou realita - je potreba si to uvedomit... a nezavirat oči...

mimochodem mohl by ses vyjadrit k tem fotkam ? pripada ti to v poradku ?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    CLOVICEK: Nemohou. To by se tohle fórum opět změnilo v solidní diskusi, a oni vědí, že v ní nemají šanci.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    diky, ted jste ze solidni diskuze udelali panoptikum ze ktereho se mi zveda zaludek. To ty nechutne fotky nemuzete davat alespon odkazem?!
    TSOH
    TSOH --- ---

to je rodinka ...

SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    ...možná je přivazují kvůli kuchání...otevřít břicho, vyndat vnitřnosti, vždyť víte....ale to asi nebude případ těch oběšených medvědů...
    TSOH
    TSOH --- ---
    vostrý....
    to je ucta k prirode, co...
    TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: a nejhorší je, že když se přivazuje v americe tak se za čas bude přivazovat i u nás...
    TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: ...šílený...
    přivazujou ? asi se cejtej víc jako páni situace... možná z jejich pohledu více fotogenické... opravdu těžko říct... do těch zelenejch mozků člověk nevidí...
    ta místnost s pilkama... to musí bejt fakt dokonalej magor... (takovejhle člověk by se měl vyšetřit dřív než se zhlídne v lidech....)
    a ten mávající medvídek - neni to Michal David ? :)
    ---------------------------
    tohle přece nemůže bejt legální... kam ten svět spěje....
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    TSOH: t....y medvědi mě připomněli ku-klux-klan. pověsit všechny černý :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam