nejvtipnejsi je ze existuje MNOHO lidi, kteri zarrryte obhajuji pozirani mrtvol (masa) a s tim spojene problemy (coz je vlastne strasne oblastii-ekologie, ekonomika, zdravi atd...), ale v celim svym zivote nezabili zvire, ktere jedi- v podstate nikdy nezkusili prirozeny zpusob ziskani masite potravy a tedy nemaji osobni zkusenost s jejich nejsilnejsim argumentem proti vege/ga bytostem a to: jist maso je prirozene, uz to delali predci atd. Pro me si podobni serou do huby a jsou ubohymi alibisty-me napr. extra moc nezajima co delali moji prapredci (kdo vi na 100% jak to bylo?), protoze pro me je tento zpusob zivota i reakce na aktualni situaci... Vykoristovani zvirat a prirody... Degenerujici lidske vztahy i chovani atd... Dalsi veci je jejich ubohost a drzost, vystupovat proti necemu o cem vetsinou vedi jen to co zaslechli na obede, kdyz si mastili drzku buckem, aniz by meli osobni zkusenost...
Jak rikalo uz mnoho "nemrtvolozroutu": "kdyby si vsichni lide museli sva zvirat zabit-byla by vetsina lidi vegetariany" (coz je v podstate i dukaz lidsky slabosti...;) narazim na to ze malo lidi stoji pevne za svymi nazory...
Byl jsem drtivou vetsinu zivota mrchozrout, o jeee, maso jsem si uzival-pozitkaril jsem (grilovacky, uzeniny, atd). V podstate normalni stravovani ke kteremu je clovek v nasi zemi automaticky smerovan... Od detstvi mam zkusenost s mysliveckymi spolky-mnohokrat jsem videl jak umira zvire... Mnohokrat jsem vlastnima rukama zvire zabil-hlavne jsem chodil na ryby (tsoshi negdy zajdem na privlac;), ale uz se mi to vubec nelibi... Nechci se chovat tak bezohledne jako driv. Vim ze mam silu zabit zvire a zajistit si potravu (narozdil od tech pokrytcu s plnou hubou, co nedrzeli nuz v ruce...), ale od urcite doby nemuzu nevidet to SILENSTVI A PEKLO, ktere jsme my lide rozpoutali... Proto jsem negdy-nezdvorily, agresivni a ja nevim co jeste... Utrpeni kolem me je i me utrpeni...
A presto ze nemuzu sam sebe oznacit za vegetariana [(nejsem kenjiro;)))-mel jsem za posledni 2 mesice 2xrybu- na vanoce sem si dal kapri snicl a pak jsem zhresil pstruhem], nedokazu si predstavit ze me zajem o prava zvirat a prirody opusti... Natoz abych nebyl radikalni, extremistickej a jinak nevhodnej pro ovce...;)
Adiós