• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    JACHYMKO: nás sluníčkový hc vegany baví tě vytáčet a dělat z tebe krvelačnou bestii
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: nahodou do ruky zbran? celou dobu mi prijde, ze chodis (plazis se) denne ozbrojen po zuby a to mi moc jako nahoda neprijde...s tim povrazdenim jsem to myslela tak, ze kdyz tady nikdo dezbyde, tak nebude zadna moznost toho, ze te nekdo napadne...predpokladany vyvoj tvy paranoi
    nerikam, ze kazdej, kdo si maze maslo na chleba nozem je vrah, ale prijde mi to s dennim nosenim zbrani oprvadu hloupe a tahle debata uz opravdu dela nevim kolikate kolo...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: ja o tomhle vubec neuvazuju, nechodim po svete s tim, ze koukam, kde na me kdo ciha, treba budu mluvit jinak az me nekdo napadne, poridim si bouchacku, a budu prohlasovat jak jsem kryta, ale do te doby mam nazor jaky jsem popsala nize a nechci se furt tocit dokola, sorry
    TSOH
    TSOH --- ---
    JACHYMKO: hele fat te to ještě baví rozebírat ?
    (na sebeobranu je jednoznačne nejlepší nepotkat ozbrojeneho debila...).
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: jenze, kdyz vidim nekoho se zbrani, tak predpokladam, ze je to nasilna povaha a klidne ji pouzije i proti mne,kdyby to tak mel brat kazdej, tak budem mit zbran v ruce vsichni a pro jistotu se tady povrazdime navzajem..take moznost, co?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: ja se ti zase snazim vysvetlit, ze lidi si vybiraji nastroje podle toho, jaci jsou, ale to je fuk, kaslu na to, je to debata ktera se porad toci dokola, pro tebe jsou pistole zda se nezbytnost, pro me vec opovrzenihodna
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: nebo treba spachtli, co?
    vis, kolik slusnych lidi nekomu ublizilo? proste mi neprijde clovek s nozem duveryhodnej ani na to, ze bych vedle nej mela sedet v autobuse...
    a to jako chodis po ulici s nozem, koukas, kdo te napadne a kdyz nejni po ruce nuz, tak ho sejmes autem nebo sroubovakem? ... to je sileny!!!
    TSOH
    TSOH --- ---
    se vždycky divim ze se najdou jedinci a jedou si furt tu svou lajnu v mysli... neochota přijmout jinej nazor... zamyslet se...

umite si vubec predstavit kolik je zde firem, ktere se živěj jenom tim, že v lidech vytvářej nové a stále nové potřeby ? naštěstí jsou i lidi, kteří tohle ,,vidí,, ...
    ---------------------------------------------------------------
    od bouchačky přejít k šroubováku... to je opravdu reakce žáka z oslovské lavice někde ve zvláštní ZŠ... nic ve zlem tedy...

ještě bych doplnil - bouchačka, pás, helma a plazení se... co kdybys uklouznu a něco si udělal... když vidíš zbraň ve šroubováku tak je nepřípustné abys chodil vzpřímen...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: hele ja zbrane nesnasela i predtim, tohle muj nazor jen hodne utvrdilo, strelne zbrane pro me proste nejsou nastroje obranne, ale utocne, a podle me je nosi lidi co maji problemy s egem
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: nerikam, ze je to jedno a ze bych to obhajovala, ale patrne to bude dalsi z tech, co nosi zbrane...kdyby ji u sebe nemel, neohrozoval by ani me ani nejaky deti...
    GIO
    GIO --- ---
    JACHYMKO: ja tak o kocku prisla, pravda jednou to bylo vzduchovkou, ale o oko prisel taky..

jinak ja sjem sexualne dospela az beda, nejak to strejdovi F. kulha.)
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: malem me podriznul jeden magor, co potom podriznul fizla...a taky nenosim zbrane, tohle je fakt paranoia..
    ANABEL_LEE: taky bych se radsi odbouchla sama...:-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: to je mi ale slovickareni, trenujou snad svoje preziti pomoci toho, ze ho tou pistoli vezmou na plocho? to asi sotva, proste se trenuje strelba na terc, coz je srdce nebo hlava, nemylim li se. a jinak souhlasim s tsoh, kdybych mela po svete chodit s tim, ze na me za kazdym rohem ciha utocnik, obratim ji radsi proti sobe...

pod tou spatnou zkusenosti si zkus treba predstavit to, ze ti nejaky takovy opravdovy muz ktery nosi zbran pro svou obranu zastreli nekoho blizkeho
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    TSOH: pridala bych k tomu jeste neprustrelnou vestu..:-D
    TSOH
    TSOH --- ---
    JACHYMKO: v poho ale do budoucna raději raž heslo > bouchačka, pás, a helma... pak se ti myslim uz nic nemuze stat...
    TSOH
    TSOH --- ---
    JACHYMKO: jasně chápu... s tou zbraní jsi OPRAVDOVÝ MUŽ...

trochu mě děsí představa, že se pohybuju městem, krajinou a neustále jsem ozbrojen protože mám strach neboť se stava přepadení.... takto prožitý jen jeden den by byl pro mě naprosto ztraceny...
    pravda nějakou dobu jsem žil v Manchesteru ve čtvrti, ktera nebyla vubec bezpečná (Salford) ... ale stačilo si jen dávat pozor... rozhodně to nebyl důvod nosit zbraň (a to např. vedle v ulici zabili člověka kvuli kolu nebo rano v parku 2 lide zastřelený... a tohle udělal ,někdo, kdo má zbraň... možná že ji měl také jen pro svůj pocit bezpečí...).
    Mimochodem auta bouraj, lidi se přepadavaj a take občas padaj meteority... nosíš helmu pro tento případ ?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: vadi mi ze si s tema zbranema i hrajou, protoze si nacvicujou zabijeni, noseni zbrane pro obranu to je takovy hezky alibisticky argument tech, co jim pistolka prijde proste cool. neznam nikoho kdo ji nosi ani komu by zachranila zivot, ale tak nepohybuju se mezi mafiany a podobne, v jiste spolecnosti se clovek bez ni asi neobejde. a nacku zas clovek tolik nepotka aby se kvuli nim musel zbrojit.

nenavist ke zbranim taky muze znacit to, ze s nima mas hodne spatne zkusenosti, nemyslis?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TSOH: ja mam taky pocit, ze tohlete noseni zbrani a nutnost chranit se a kdesicosi je fakt nejaka obsese, nebo porucha, nebo to nejak souvisi s falem... nevim... ale maj to snad z 99 procent chlapi
    TSOH
    TSOH --- ---
    JACHYMKO: co to ma s tim spolecneho ? psal jsem snad ze budu jezdit raději tankem z duvodu strachu pred nabouranim ?
    když te nikdo neohrozuje ( nemáš ten pocit) pak tedy nechapu proc chces nosit zbran... nekoukal si hodne na filmy jako je Rambo nebo neco podobneho ? zkoušel jsi si o sve potřebe nosit zbran promluvit s nejakým ,,odborníkem,, ?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: ano, ja taky obcas vim co si mysli ona :)

takze to mame zbrane ozbrojenych slozek a zbrane u myslivcu ok, me ale nejvic deptaji zbrane u lidi, co je mani jen ta to, "branit se" pripadne si s nima hrajou, nebo strileji na ty kocky, spacky atd.. a tyhle zbrane mi teda vadi a tyhle bych z toho itinerare vynechala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam