• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    BRUKEV: no, dikybohu, ze ti lide nejsou ma rodina.)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Unbook, tohle je rodinná tlachárna pro šest lidí:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: A kdyby to náhodou nechápal, jistě bys mu rád nechal svůj názor "vysvětlit" znovu a znovu...:-)
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: ochranarka ceho, smim li se ptat? ja proti lovu srnek, jelenu prasat a pod nic nemam. vadi mi zcela jine veci.

a co se deti a zbrani tyce, na to mam velmi vyhraneny nazor, proste detem do ruky nepatri, ani nepatri deti na mista, kde se strili, jako by tech cernych kronik ohledne myslivcu a jejich ratolesti nebylo azaz. ale ze bych detem tvrdila, ze se maso ziskava z mrazaku, no, je videt, jak ten internet zkresluje, v realu by si to nikdo z vas o ne nemyslel, to se vsadim.
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Tomu vytecnikovi by jiste bylo jasne, za co dostal :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Z pohledu udílejícího je v tom jistě velký rozdíl :-)
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Sic, jsem srab.

KENJIRO: Ty hovoris o zmlaceni, ja o vychovnem profackovani :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: já se na to zase díval z pozice člověka, který udělá vcelku neškodný vtip a někdo ho za to chce zmlátit (nebo nechat zmlátit, v tom zas takový rozdíl nevidím) ;-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Ergo nikoli "považuji to za neuctivé, tak ho zbiju", ale "považuji to za neuctivé, proto chci, aby ho za mne měl někdo zbil"?
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Puskou me ohrozujici myslivec s kachnou v poklopci je znacne surrealisticka predstava :)
    Kazdopadne muj prispevek byl psan z pozice soudni, nikoli vykonne.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Chceš říct, že to nic nemění na tvém názoru. Budiž. Jen jsem tě chtěl upozornit, že pokud se pokusíš někoho zbít proto, že si dává kachnu do kalhot, je to z právního hlediska napadení a následná reakce napadeného sebeobrana. Aby sis pak nestěžoval, co že si to ten člověk dovoluje na tebe mířit puškou.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: same kázani :) ,,na to co se nelibi se nedivej...,, jak pises -->> KENJIRO:
    no nevim .... mit nazor ze co se cloveku nelibi (s cim nesouhlasim) tak ignoruju a nechci resit je pomerne dost zvlastni...
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Coz na veci nic nemeni, ovsem :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Použití fyzického násilí jako reakci na něco, co se ti nelíbí, bych si raději rozmyslel. Takové věci mají tendenci se vracet.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Kdo si cpe strelenou kachnu do kalhot, zasluhuje poradne vychovne zpraskat, aby se naucil ucte...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JACHYMKO:
    EZOUN:
    + oznacit kvalitni nazor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam