TSOH: No ja vidim rozdil mezi prezentaci a vnucovanim. ;o)
Docela si i dovedu predstavit, ze nektere z tech deti si mysliveckou kamizolu chtely vyzkouset, ovsem nebudu to zde vydavat za jedinou spravnou pravdu. To by mel v takovem pripade ten myslivec odpovedet: "Ne deti ani klobouk vam nemuzu na chvili pujcit, abych se nevnucoval." ;o)
Obrazkova vyuka o zviratech - jak zabavne.
Nechces se tech tvych kamaradu psychologu zeptat i na to, jestli psani "m!slivec" neni znamkou nejake poruchy osobnosti? ;o)
...
Podivej se, dovedu si predstavit rozumne podane povidani o myslivosti, lese, zviratech atd. ktere je vhodne i pro predskolni deti a rozhodne zajimavejsi nez obrazkova vyuka o zviratech. Klidne v nem muze byt i to, ze si deti zkusi klobouk se stetkou apod. Dovedu si predstavit ale i neco ve stylu "todle jsem strelil tehda, tohle onehda...", takovou obdobu dvou davek kapitana SNB z Pelisku. Ta prvni moznost mi nikterak nevadi (plus neco podobne u jinych povolani, nad kterymi ty nejspis ohrnujes nos), ta druha by mi vadila a myslim, ze by vadila i tem detem.
No a nakonec: kazda skupina, ktera nechce vymrit potrebuje obcas ozivit "mladou krvi". A jo, ja zapomnel, ze ty si nejspis prejes, aby myslivci vymreli.