• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: "muze nechat".. jasne...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Chces naznacit, ze se ti v tyhle zemi nelibi?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    STILL_PRIMITIVE: je to omezené posudkem lékaře, který si může nechat vypracovat posudek od psychologa
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: myslivcI lovilI :-)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LOJZIKOVO: je, fakt že i policajti maj zbraně, tak proč ne myslivci. v týdle zemi mě už asi fakt nic nepřekvapí. Nezastírám mnohem sympatičtější by mi byo kdyby myslivci lovily zvěř holejma rukama nebo oštěpem :D ...
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: tak hned nebrec kocicacku;-) IQ to omezeny neni...musis napsat test a to lidi s malym IQ nenapisou takze nemusis mit obavy iq na to mam;-)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LOJZIKOVO:co bys taky komentoval? Mě jen děsí že někdo kdo se vyjadřuje jako ty může mít zbraň, to je celý. Je to pro mě silně nepochopitelný, to to neni omezený inteligenčnim kvocientem toho co o zbrojní průkaz žádá?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Inu Cimrmanova metoda posilovani nenavisti k potkanum slavi sve uspechy i po tolika letech. ;o)
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: s pevnou rukou bych trochu ubral na argumentech... ano je v pořádku, že jsou střízliví (se tomu snad divíš ?), ale i v tomto stavu jsou schopni se postřílet nebo se chovat ,, dost zvláštně,, třeba -> http://budejovice.idnes.cz/myslivec-strilel-na-zamku-po-potkanech-ted-se-musi-zpovidat-policii-115-/budejovice-zpravy.asp?c=A100914_100656_budejovice-zpravy_pp
    ale jinak máš recht.. tohle se mi také líbí PANPREDSEDA:
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Nebo byli myslivci strizlivi a meli pevnou ruku
    Policisté kontrolovali myslivce před honem, přestupky nezjistili - iDNES.cz
    http://budejovice.idnes.cz/policiste-kontrolovali-myslivce-pred-honem-prestupky-nezjistili-10h-/budejovice-zpravy.asp?c=A101106_124339_budejovice-zpravy_aja
    TSOH
    TSOH --- ---
    LOJZIKOVO: to bude patrně tim, že jsi místo flinty vzal na hon krmení... :) jak jsme se zde dočetli PANPREDSEDA:
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    PANPREDSEDA: to sou hajzlove ty myslivci:-D
    to TSOH? včera sem to na honu neschytal takze sem tu zpet;-)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Jak si to ti vrahove dovolujou, tu nebohou zver krmit? ;o)
    Místo flinty berou myslivci na hon krmení. Zvěře v lesích je málo - iDNES.cz
    http://brno.idnes.cz/misto-flinty-berou-myslivci-na-hon-krmeni-zvere-v-lesich-je-malo-pw8-/brno-zpravy.asp?c=A101101_1475573_brno-zpravy_bor
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    FNUKII: Ale jedna takova starsi zalezitost, TSOH bude vedet.
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    PANPREDSEDA: kde si teď vzal skinhedy? :D
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TSOH: ano průměrně inteligentní jedinec určitě...avšak ty v této skupině budeš těžko zahrnut:-D a vejš to taky nebude...nemůžu se dočkat tvé über odpovědi;-) dobro noc a sladké sny
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Jsem rad, ze Vy, mistre, jste studnici moudrosti, inteligence, vzdelani a jedinych spravnych nazoru jako jsou "myslivci jsou spatni aaano" ci "skinheadi jsou spatni aaano". To, ze nerozlistujete napr. nerasisticke skinheady od nacku je jen podruzny detail, vzdyt takova TV Nova na podobne prkotiny taky nehraje. :oP
    TSOH
    TSOH --- ---
    LOJZIKOVO: nějakou dobu se již zde máš snahu prezentovat a dle tvych vyjadrovacích schopnosti si i prumerne inteligentni jedinec snadno udela nazor o tvem intelektu... reknu ti kamarade neni to zadna slava...
    ---
    tu druhou část vety mám chápat jako výhružku ?
    jak to mysliš slabší ? jako intelektuálně ? fyzicky ? nebo jen svou sílu dokládáš tim že máš k dispozici zbraň ? (uvedom si, že jsi levej, nevytrénovanej a ještě k tomu asi i zpomalenej... což neni žádná výhra do života...). tak přište radeji važ svá slova...
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    PANPREDSEDA: Domnívám se, že je to sám David Kostelecký:-D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Koukam, ze mistr TSOH jest na strelbu skutecne odbornik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam