TSOH: Osobně mi na tom albu nic zvláštního nepřipadá. Každopádně pokud bych se měla vžít do kůže nezasvěceného člověka, přišlo by mi to zvláštní a možná nepochopitelé. Ale z pozice člověka který ví, proč jednotlivé fotografie vznikly, mi to tak divné nepřijde.
Takže jen ťuknu, fotky zvěřiny focené pro znázornění balistického účinku střely při vstřelu a výstřelu, fotka zvěřiny síla podkožního tuku atd atd.
BTW album mě osobně přijde stejně divné, jako když si kolegyně v práci dokazují která je víc emancipovaná tím, jak malého potomka tahají na openspace, nebo jako když si kolegové v práci vyprávějí o svém skóre na golfu nebo kamarádi rybáři o rybolovu (který mě mimochodem šokoval svou brutalitou. vždyť už jen napíchnutí červa a chycení návnadové rybičky, pak její nasazení na háček, kdy se chuděra prošije háčkem zaživa a nechá se napospas nějaké jiné dravé rybě, které se háček zaboří až do žaludku...jako sorry, ale zastřelit zajíce nebo bažanta mi přijde daleko humánnější). Ale to je můj osobní názor a nikomu ho necpu.