TSOH: Ja s odpovedi taky. Protoze nejsou foceny nejaky situace v pohybu, kdy se clovek castecnemu rozmazani fotky neubrani, mohly byt nektere fotky ostrejsi. Ale treba nefotil, resp. nechtel fotit s bleskem, a neudrzel fotak v klidu po dobu otevreni zaverky.
To, ze si nekdo foti svoje hobby, to mi jako zvlastni neprijde, pokud tim jeho konickem neni pedofilie nebo tak neco. Pokud je zvire uloveno myslivcem v souladu se zakonem, tj. neni loveno do ok, zelez nebo ja nevim ceho a pokud je to zvire zuzitkovano - primarne na maso - nic nenormalniho na to taky nevidim. To, ze se zabita vyvrhuji, to je zcela normalni (zkus par dni nechat nekde nevyvrhnutyho trebas kralika, klidne i v chladu, proste to pak muzes vyhodit), taktez, ze se cast vnitrnosti zuzitkuje. To, ze zvire krvaci pokud je streleno, opet na tom neni nic zvlastniho. Mam pokracovat dal?
Jeste jak se tady rozciluje pan Primitiv nad tim kusem, kterej je obsypanej mouchama, tak ten podle tech fotek uvazl v ohradniku a posel. Vyfotit si to jako dokumentaci toho, co se muze zvireti stat, na tom nic spatneho neni.