• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MR3SKARastafari, I-tal, respect, peace,love and unity
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    Wak: cely rozhovor o tom zda blana zabije zvire nebo je z ropy ? .. co kdyz je ze zvirete uhynuleho ??? nevim divat se na svet takovyma ocima proste nechci ..
    WAK
    WAK --- ---
    RASTADELIC_T_: S tim neplejtvánim si rozumíme, i když já třeba maso jim, ale nevyrozuměl sem jakou posedlost - demenci si měl na mysli..?
    Co je v přírodě přirozený a co sme tam nakomponovali my, je snad jasný, nad tim se nezamejšlim. Pověz k tomu víc prosím.
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    wak:prave jak pises ... ja jsem proti jakymukoliv plytvani,ani nejim maso, ale kdyz uz je zvire zabito melo by se vsechno beze zbytku zuzitkovat.. so jah said... howgh .. posedlost nekterych lidi nema hranice a proto to hodnotim jako demenci .. zamysli se co je v prirode prirozeny a co do ni nakomponoval clovek ...
    WAK
    WAK --- ---
    RASTADELIC_T_: Proč myslíš? Vem si že spousta lidí řeší to, že nechtěj zabíjet, takže si nekupujou kožený nebo chlupatý hadry, nejedí maso, vajíčka a pod. a stěma kůžema na buben to samozřejmně Rejnok debatně lehce vyhrotil, jak je jeho zvykem, nicméně vcelku věcně. Jsou to kůže ze zvířat, i když využitý pro účely mírumilovné, né-li mírutvůrné.
    Řekl bych ale, že většina těch zvířat ze kterejch jsou ty kůže jdou pod kudlu pro maso, a tim pádem bubny ni jejich majitelé nejsou vyloženě zabijáci, spíš pomůžou zužitkovat zabitý zvíře..
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    all: sorry ale tohle uz hranici s demenci ...
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    no..rozhovory na téma mrtvý zvíře..zajímavé.. taky mám doma djembátko.. taky s kůží.. kozy. Koza patřila pánovi, kterej buben sochal.. kozu snědl (není vegetarián jako já, nicméně ji sám vychoval a zabil - to si myslím, je fér)..

    ale taky jsem dlouho váhala, jestli si koupit djembe, nebo darbuku.. další otázkou je, že darbuka je kovová, blána plastová..ropa? mm..
    takže na bubny hrát asi vůbec nebudem :D
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    EVIE: to jsem zvědav jak tato snaha dopadne. Sám jsem se o to snažil a stejně po několika mailech a slibech již nikdo neodpověděl. Nicméně držím palce.
    EVIE
    EVIE --- ---
    Pokud by někdo z Vás měl zájem o film One Love - Příběh o návratu Rastafariánů z Babylonu na Sión, koukněte sem a pomozte podpořit jeho vydání na oficiálním DVD.....
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    WAK: no myslim že tady je to o povaze:) "normální" člověk asi překoná buď ten babylon, nebo to že zabije živýho tvora, podle toho co mu připadá jako menší zlo...trvdohlavej bude na nyahbinghi session nasraně sedět bez bubnu:D
    WAK
    WAK --- ---
    Nojo, to je zajímavý, co udělá rasta když potřebuje buben aby mohl chantovat na nyahbinghi session, ale nechce kvuli tomu zabíjet živýho tvora? Ať už rybu, kozu, ovci, krávu, klokana nebo nepřítele.
    Maso by nezužitkoval protože je vegetarián. Koupit si umělou blánu to je babylon. Takže jak?
    PTERA
    PTERA --- ---
    SUVA_: na tom neni nic divnyho :)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    PAPA_REJNOK: prosím? já jsem teda taky vegetarián, znám lidi kterým vadí oblečení z kůže, znám lidi kterým vadí boty z kůže ale že by někdo brojil proti bubnům to vidim poprvý:D
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    PAPA_REJNOK: jseš vegetarian?
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    SUVA_: nemas jeste o neco vic mrtvych zvirat?
    FELZUMKA
    FELZUMKA --- ---
    oooo,zrovna sháním djembe....:-)
    odkud jsi? A případně za kolik? díky
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    nechcete někdo (nebo někdo ze známých) koupit djembe? velký, výška asi 65 a šířka nahoře 37cm, původně z ryby naruby, skoro nepoužívaný, jsem bohužel neschopná se na něj naučit hrát:/


    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    mauglii: Když myslíš...:) Ne, já se omlouvám za svou kritičnost...
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    Hudebně to neni nic světobornýho , ale textama se jim u nás nikdo nevyrovná...
    PTERA
    PTERA --- ---
    SANKAMAN: stejna hudba mozna, u me to treba neni na casty poslouchani,ale kdyz uz na to kapnu nekde na festaku, tak si rada poslechnu,pobavi me to,zabavny reggae, rozhodne se to neda srovnavat treba s israel vibration ;) to je trochu jina liga...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam