• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jejda to je uz dneska :D
    eh
    ja nevim .. mam moc prace :( budu rada, kdyz tu skoncim k devate... ja to kdyz tak sem napisu :)

maji tam tocenou kofolu? :D
    REQUO
    REQUO --- ---
    tak doufam, ze az tam kousek po te pul sedme dorazim, ze uz tam nekdo bude, ocekavam Sarku s rozlozenou hrou. :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    HLOH: tež z fleku možnost nemám, ale šlo by to asi zařídit, dám příp. vědět do pošty
    HLOH
    HLOH --- ---
    MURPHY:
    Já mám někde kompletní 3 se všema rozšířeníma, přeloženou do češtiny(je to celé úplně jiné než ta edice co vyšla u nás), jen jsem ještě neměl možnost a prostředky ji vypálit.
    Pokud bys to zvládl můžu ti to poslat na CD.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    NAVARA: je to trošku jinak;). talisman je hra od games workshop, kterou poláci vydali právě jako m&m - sice jen na boardech z měkkýho papíru, ale zato vydali i všechny rozšíření (tady jich vyšla jen část). teď má snad vyjít (v angl.) další, snad už čtvrtá, edice
    HLOH
    HLOH --- ---
    ESTEN: Já mám taky raději Talisman- hrál jsem (a mám) obojí...
    Přijde mi lepší po grafické stránce a stejně jako u dostihů a sázek jde hra natahovat klidně přez celou noc. Jednou jsme začínali hru v šest večer a končili v osm ráno s průměrnou sílou a vůlí kolem 50 :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: talisman vychazi z miecz & magia, ktery tedy take mam a m&m mi prijde v pohode... (talisman jsem nehral)
    PYRO
    PYRO --- ---
    MURPHY: neznam ale diky za tip, ted uz se dlouho odhodlavam si zajet pro jungle speed tak pak se na to mrknu :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    REQUO: proroctvi je tak stokrat lepsi talisman. Zabavny, i kdyz na muj vkus je tam asi trochu moc nahody. A kdyz neznaj vsichni pravidla, tak prvnich par her trva dost dlouho, klidne dve tri hodiny. Ale stoji to za vyzkouseni... proste takhle nejak mel uz davno vypadat talisman, kdyby ho nedelali amateri ;)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    PYRO: nj, ale neni to zdaleka taková sranda, nemá to tu šťávu. a s tou taktikou těžko říct, ale tak jako tak, když chci taktiku tak nehraju zrovna bang;). ale samozřejmě ať každej hraje tak jak ho to nejvíc baví;). btw znáš lawless? (taky pěkná westernová srandička). ad srab - na to hážu bobek. dobře, že to tam je;)
    HLOH
    HLOH --- ---
    No, já bych měl: Talisman (+všechny rozšíření co u nás vyšly), Attack+ rozšíření,
    Lovce mamutů, Civilizaci (deskovka podle počítačové hry)
    Ostatní jste tu už zmiňovali (carcassone, bang,proroctví,alhambra, puertorico, adel verplichtet, labyrint(dokonce i kulatou versi), osadníky a hromady starších her typu dostihů a sázek, kamióny po evropě, detektiv a podobného.
    Má to přeci jen výhodu bydlet ve velké domácnosti- každý něco donese a sejde se pěkná hromada her- kolikrát ale zůstanem u hry Pojďme se dnes pohádat co budem hrát!
    Tenhle čtvrtek se do Prahy nedostanu, ale občas tam také pobývám.

PYRO
    PYRO --- ---
    ad ve trech ja osobne ho hraju skoro nejradsi, neni tam sice ta chvile prekvapeni kdo je kdo, ale jinak ta hra ma spad, da se taktizovat kdy do koho sit atd. v peti se skoro vyplati za bandytu sit za kazdou cenu do serifa a doufat ze ho kosne ten druhej.
    Zatimco ve trech musis vyckat na nejakou chybu, nebo do chvile kdy si vytvoris nejaky kombo a podari se ti protihraci ubrat aspon 3 zivoty za kolo, jinak skoro nema cenu se snazit, protoze ti ho oddela protihrac.
    No asi hlavne sem chtel rict, ze ve trech mi to prijde skoro nejvice takticky :))

A co se tyka prekladu, hold to si musis dohodnout ze srabem :))
    REQUO
    REQUO --- ---
    jaké je Proroctví? Koukal jsem na něj a četl, ale neznám nějaké hráčské dojmy?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    PYRO: no, ve 3 je bang fakt bída (a není to úplně ono ani ve 4), chce to od 5-ti vejš (přičemž právě 5 je podle mě nejlepší počet). ad link - tak mi trošku připadá, že mi někdo "ukrad" překlad, jen místo slova "exponovaná" používá slovo "vystavená". ehm...
    PYRO
    PYRO --- ---
    SARKA: mno jsou neoficialni pravidla pro hru dvou hracu, ale neni to uplne ono, idealni pocet je tak 3 nebo 5 hracu
    viz. ty pravidla http://bang.cz/index.php?op=2pl&lang=cs
    SARKA
    SARKA --- ---
    :o)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    MELIBRION: jj, v tescu maj ted akci dvoje sachy => jeden pesec zdarma.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    esten: da se to koupit u nas?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    a sachy znate? skvela hra!

dokonce muzu donyst :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tady je ten indus, kdyz to teda hazete s linkama :)
    http://www.hrajeme.cz/Hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=577
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam