• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    KESI
    KESI --- ---
    Ještě dotaz. Nemá někdo Elfenland? Nebo Kamionem po Evropě?
    KESI
    KESI --- ---
    Ráda bych se ospravedlnila. San Marco do Hradce odvezeno nebylo, protože Hradec nikdy neopustilo.
    Bude vzato při další návštěvě mého milého rodiště.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    SARKA: počkej za 100 let budeš uváděna jako zakladatelka největší sportu v tom kraji ;-D
    SARKA
    SARKA --- ---
    Zdravim vsechny a hlasim, ze take nezahalim a sirim hry po dalekych krajich - pondeli:

Tahle hra ma fakt uspech, mistni ji milujou. Nemuzou jii tady sehnat, tak jsem slibila, ze ji poslu jako Vanocni darek aspon :]
    REQUO
    REQUO --- ---
    LODBROG:
    PETROSSA:
    FREAZ: napisu Vas na MiHo (Nástěnku), co se týče místa, prý je to v pohodě pro 10 lidí, tak uvidíme. Já myslím, že to nevadí, klidně se budu koukat a fandit, a nebo se mohou hrát dvě hry naráz, uvidíme. Spoždění samozřejmě nevadí, někdo dorazí později, někdo dříve odejde atd. Pokud máte nějakou hru, někdo, která by byla ideální pro větší počet lidí, vemte s sebou. :)
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    hele tak ja bych ve ctvrtek prisel, bohuzel to neni tutovka, protoze si nejspis pojedu pro kytaru, ale na 70% dorazim. Plus ne moc nyxove aktivni ID ZETTER. Popripade vadilo by nejake zpozdeni ???
    PETROSSA
    PETROSSA --- ---
    REQUO: ..nesháníte ještě do počtu?:o)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REQUO: Já se ve čtvrtek moc rád přidám, pokud ještě můžu :)
    C0RW
    C0RW --- ---
    jj, moc pekna - take muzu doporucit
    REQUO
    REQUO --- ---
    Dorn - desková hra (608) - koukněte na to, párkrát jsme to hráli s Navarou, skvělá hra. Třeba ho někdy nalákáme do Prahy. :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: já na osadníky nejsem moc zaměřenej, ale co jsem slyšel, tak je to dobrý (a taky podle všeho stojí zato ty hist. scénáře, už se ale blbě sháněj)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: ja jsem to hral, a prislo mi to docela v pohode, resp. vyhoda byla hlavne ta, ze bylo vetsi pole. Ale je fakt, ze 4 jsou lepsi. :)

zkousel jste nekdo ty alternativni rozsireni osadniku?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: já taky ještě něco vezmu (pokud do tý doby dám dohromady byt - hraju tady teď takovou hru se stoupačkama "kdo sežere nejvíc prachu, vyhrává"). btw osadníci pro 5-6 jsou jedna z mála her/rozšíření, na kterou jsem ještě neslyšel ani jeden pozitivní ohlas (je to prostě vyladěný pro 4...i když ve třech taky no problem)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: kamarádi, ale ty do té doby asi neuvidim, ale zeptám se.
    REQUO
    REQUO --- ---
    Ve ctvrtek se uz nikdo dalsi neprida? :) Jakou teda hru, pritahnu pro jistotu ty Osadniky, to je takove vdecne, nemate nekdo rozsireni pro 5-6 hracu?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: eagle games - ale je to trochu jinak, maj novýho vlastníka a asi se to zas rozjede
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    C0RW: ktera firma už nefachá?
    C0RW
    C0RW --- ---
    jinak jeste dodam, ze pro ty co maj radi kvalitni deskovky, tak jeste doporucuji shanet, dokud je neco k mani, pac firma co to vydavala uz nefacha a dotisk s ceskym navodem se nechystaj (ja shanel jeden kus pro kamarada k narozkam na jare a dost sem se natelefonoval a nabehal, ale nakonec jsem mel velkou kliku a sehnal to v kotve - take posledni kus).
    C0RW
    C0RW --- ---
    zdar, s kamosema jsme ted davali pres vikend railroad tycoon ve 4 lidech a muzu doporucit - luxusni zalezitost! ale taky casove narocnejsi
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: Vezmu ho priste, demokraticky jsem byl doma uvedomen, ze San marco bylo odvezeno do HK, pry jsem s tim souhlasil, jsem se dozvedel. :)

Muzu jeste vzit tu Alhambru, alespon si ji osvezime, priapdne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam