• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    NAVARA: good idea Luke :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TANTRICK: scanner mas? :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MURPHY: factory fun neznám, ale pravidla jsou fakt fun! část z nich vám musim (i když sem proti tomu tak horoval) prostě přečíst ;-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: jo, určitě to vem, chci to vyzkoušet (taky mám, ale ještě ne k dispozici, ale to je složitý), ohlasy jsou na to slušný. je to dělaný podle factory fun, ale liší se to zjevně dost, než aby se to dalo označit jako to samý v jinym kabátku
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Tak sem koupil Galaxy Truckera novou pecku od Vládi Chvátila.
    Tak když nebude co hrat, vezmu s sebou.

Viz http://www.boardgamegeek.com/game/31481
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    T,R: problem je ze ne vzdy zvlast u slozitejsich her se to da pochopit jen z pravidel bez samotneho hrani :(
    navic sem byl odmenen nevim proc i vysvetlovanim Elfenlandu :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: jj, souhlasim, taky si myslim, ze by mel byt minimalne jeden clovek, ktery ma jasno. :) Tě Kesi roztrhne. :))
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: chtělo by to, aby vlastník hry si pravidla naštudoval doma a pak je vysvětlil. Čtení pravidel lidi většinou unaví, odradí a navíc to nepochopí. Teď se to Melibrionovi podařilo k Evu ještě zvládnout. I když bylo vidět, že taková Kesi už nepobírala a skoro padala do mdlob ;-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    NAVARA: primlouvam se za "bez."

C0RW: ad hry: tusim, ze kazda se hrala 2 hodiny, ale tezko se to hlida, problem byl v tom, ze spousta casu zabere cteni pravidel, cisty hraci cas dame asi az priste. Je to ruzne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARKA: asi chce nejakou bylasemtamfotku (v|bez) plavkach :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    TANTRICK: a co tohle .. veri se tomu lip?

TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    SARKA: na to ti nikdo neskočí ;-)

Taky mě můžete připsat na středu. Co místo? Jsem pro tu hospodu na letné.
    Dáme nějakou anketu nebo se domluvíme v klubu?
    SARKA
    SARKA --- ---
    Btw. mala provokace - jsem prave tady:

SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: Parada, jsem rada, ze klub jede dal :]
    Jen pokracujte a hlaste se na 30.10. ;] klidne vymyslete jine misto, budu se tesit :]
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    jinak kdo máte málo hraní, www.deskohrani.cz jsem tam teď skoro denně a už první turnaje vypadaly dobře, kromě toho je i volné hraní...
    C0RW
    C0RW --- ---
    REQUO: jeste jak dlouho trvalo nez jste odehrali ty hry by bylo fajn...
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: no, ono bylo k elfenlandu rozšíření elfengold, který tý hře ještě dost přidalo. bohužel je těžce nedostupný, shánim už asi 4 roky;/
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    přelepky jsou odtud, jsou tam i jine hry: http://www.zlatesipy.cz/vrtule/ke-stazeni/
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Tantrick: prelepky mam stazeny, jediny problem je ze nemam na co je ted vytisknout. Druhy problem je ze nevim jestli priste vubec prijdu.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: Atona vem, kouknem na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam