• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: fuj, to se mi ulevilo (což o to, já bych to moh nechat překódovat zadarmo, ale toho s***í s tim...). takže dik

VOY: no, já to zas takovym hopem nevzal, ještě jsem na sobě nějakou dobu pracoval:D. jinak to 3.kolo raketek už jsme nerozjížděli, jen jsme chvíli řešili tu nalezenou peněženku a kluci pak jeli
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: A kod vyhral?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: velkym hopem ;-)
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No nicmene vratili jsme se pomerne rychle a vy uz jste tam nebyli. To jste vzali treti let nejak hopem, ne?
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No zjistili jsme to nekde zhruba na pul ceste mezi Hradcanskou a tou hospodou, coz na me strane vyvolalo vlnu nevyslovneho nadseni z navratu, nicmene jsme dosli zpatky, penezenka tam byla a stihli jsme na vterinu presne posledni metro. Trosku adrenalin, ale dobre to dopadlo :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: taky si obcas pripadas, jako poctivej blbec? :))

napiste nekdo ten report. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: Tvoje přítelkyně tam nechala celou peněženku. Ešte na to nepřišla? :-) Má ji tam na baru.
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: Jsem tu, stalo se neco?

Jinak Galaxy Trucker je super, skoda ze jsme museli odejit a taky skoda, ze jsme to zpocatku ne uplne pochopili. Prijde mi, ze ta hra fakt zalezi na skillu hrace a to je hodne pozitivni.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: tyo, tak to je bezva zprava s tema klicema!!!!
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Jo, je tu ten týpek, co tam jeho přítelkyně zapomněla peňaženku?

Alhambra docela dobrá.

Úterý good.

Na report nemám sílu :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: klíče od auta - znak škoda a červený klíč jsem tam našel a nechal na baru. Byl těsně pod barem.

jinak děkuji všem za hru, dost mě mrzí raketky. :(( Ale Alhambra taky docela prima, až mě to překvapilo, akorát škoda toho bodování. Nechcete někdo napsat resume obou her? Něco jako jsem já psal minule. Nevím, jaké byly raketky. :(

zároveň v průběhu dne dáme termín na příští týden. Asi úterý, ať je změna.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    tak byť jsem byl v raketkách bit jako snad v ničem nikdy dřív, bylo to výborný a skvěle jsem se pobavil, jste fajn lidi. pokud někomu nevyhovoval podnik, tak se omlouvám.

VOY: z tý zapomenutý šrajtofle si nic nedělejte, mě se tam nějak podařily zmizet klíče od auta a hodinu jsem pak čekal na náhradní, snad budu mít taky štěstí a ještě vyplavou.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    jo, je to na hry - ale nějak mi připadalo, že je to dost fuk, stačí říct "rezervačka";)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: zamluvil si to na "DESKOVE HRY"? Ja tam budu tak v tech pul sedme, doufam. :) Pripadne tesne po, ale v pul devate zase vyrazim a zenu tam necham na pospas davu.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ZAMLUVENO. v kolik tak kdo dorazí? kdybyste někdo bloudil, č. na mě je 607223853 (já nevim v kolik přesně se tam dostanu, zkusim co nejdřív)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. na hofylandu vznikl obdobny - zamereny na tu hernu v DDM
    SARKA
    SARKA --- ---
    jupi to mam radost ze se klubik ujal a ze hrajete ;]
    uzijte si to dneska a informujte o vysledcich ;]
    HLOH
    HLOH --- ---
    To je škoda že nebude nějaká slezina pondělí/úterý- zrovna jedu do prahy.
    Ale to neznamená že nemúžu vzít třeba bang! a počkat na pár lidí v Dejvický nádražce(stejně tam mám sraz s kamarádem- alespoň budou dva lidi do základu:)
    REQUO
    REQUO --- ---
    VOY: urcite... hraje se tak od 6:30 do 10-11... hraji se dve hry, druhou stihnete a zahrajete urcite, ja dneska musim vyrazit driv domu. Pisu te na nastenku.
    VOY
    VOY --- ---
    Ahoj, docela rad bych se dneska se slecnou taky zucastnil, pokud mate jeste volno, ale dorazili bychom az tak po osme, melo by to jeste smysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam