• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Jojo, jednak mel naprosto nefer utoky, a pak si zasedl na me, zatimco Kelton se tam mnozil jak divej a nikdo mu ty vajicka nerozslapal :((

S dvema dinosaurama se pak hraje docela blbe :((((
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    jo jo, na Evo jsme mel fakt stastnou ruku na utoky .. hlavne ty prvni dva kdy jsem hazel jen na 1 nebo 2 a oba prosly :]
    VOY
    VOY --- ---
    MELIBRION: Ale v tom Evu si mel vcelku smulu, protoze ja to mel evidentne nejhur rozhrany a tebe mikee osolil pak takovym zpusobem, ze si nakonec skoncil posledni, no :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    kdepak, Mikee byl ten chudak co mu upadla v prvnim kole Truckera skoro cela lod ;]] a ve tretim kole mel jen jeden baterkama napajenej motor :]]
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MELIBRION: né vyhrál Kelton :-)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No tak hrani supr, cajovna take, zatim imho nejlepsi v jake sme byly, sice maile stolek, ale drevena podlaha a hralo se skvele na ni. Jen asi tech 5 lidi tam bylo tak asi max aby sme se zbytecne nemackali...

Hralo se Evo a galaxy Trucker, netusim proc sem obe musel prohrat :(( Vsechno vyhral mam dojem ze Mikee? (proste ten hnedej dinosaurus :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    porovnejte dostihy a sazky a monopoly
    http://www.deskovehry.info/pravidla/dostihysazky.htm
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: ok, taky se mi to kompikuje.

ostatní, prosím nečekejte na mě, pokud to půjde dorazím, pokud ne, tak až příště: Měli by dorazi do čajovny zamluvené TANTRICKEM na 100%: TANTRICK, MELIBRION, MIKEE, KELTON, VOY - celkem 5 lidí
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    čajovna je zaregistrovaná od 18:30 na deskovky
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já dneska nejspíš nedorazim, nějak se mi ten den zkomplikoval. užijte si večer
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: Halali nespecha,

Raketky si zahraju take rad, jeste sem je nehral....
    REQUO
    REQUO --- ---
    Voy ok.
    VOY
    VOY --- ---
    Voy dorazi urcite.
    REQUO
    REQUO --- ---
    KELTON: ok.
    MURPHY: ok
    KELTON
    KELTON --- ---
    Pokud to nevadí, rád bych se taky zastavil. EVO už jsem nehrál ani nepamatuju.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    nj, letošní podzim bourá fakt skoro všechny, přeju kesi brzký uzdravení. co se týká mě, tak pokud dorazim, určitě nějakou hru vezmu, ale zatim účast potvrdit nemůžu
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: ma rýmičku a umírá. :) Všichni ji politujte do pošty. :)

TANTRICK: super, alhambru vezmu příště, já byl dneska rád, že jsem trefil do autobusu ani nevím, jestli ta břečka, co jsem ráno pil, byl čaj, nebo nějaký humus ze včerejška. :)

jinak, o víkendu bude přiveženo San Marco. Takže příští týden vezmeme.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Kesi ať se uzdraví. Ten podzim kosí každýho druhýho.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: zavolám tam po poledni.
    Vzal sem raketky. Alhambry je škoda. Tak snad bude to evo.
    REQUO
    REQUO --- ---
    A jeste neco, dneska jsem vstaval nejak v pul seste a zapomnel jsem Alhambru, takze dame EVO, pripadne jeste jestli nekdo muzete vzit neco jineho, ja se uz pak nedostanu domu. :(

MELIBRION: Stejne jako alhambru jsem zapomnel doma halali, vezmu ti ho priste. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam