• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    KESI
    KESI --- ---
    TANTRICK: to umí říct každej. Navrhni lepší.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    KESI: to je úplně, úplně špatný rozdělení
    KESI
    KESI --- ---
    REQUO: při nesoupeřivé na sebe vzájemně soupeři neútočí (viz Osadníci). Příkladem soupeřivé hry je Evo.
    Strategická: Dosahujeme jiného cíle než je něco vystavět. Přiklad: Osadníci - chceme dosáhnout 10 bodů a je defakto jedno jak.
    Budovatelská: Stavíme. Příkladem je Carrcasonne nebo Alhambra.
    REQUO
    REQUO --- ---
    KESI: jak se pozná soupeřivá a nesoupeřivá hra? A jaký je rozdíl mesi strategickou a budovatelskou?
    KESI
    KESI --- ---
    já jsem třeba navrhovala: Strategické, soupeřivé, dobývací, budovatelské.
    Samostatnou kategorii bych dala Hry pro 2 hráče
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: to samozrejme je mozne taky, nicmene u e-shopu je casto ten problem s moznostma samotneho zadavani inzeratu, nabidek. A zase na druhou stranu nechci tomu venovat mesic. Bazar v podstate umoznuje nabidnout a odkazovat.

e-shopu s deskovkama je docela dost. Ale asi by se na tom castecne vydelat dalo, no. Zalezi na objemu prodeje.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: a co udělat eshop s deskovkama s možností výkupu zpět?
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: myslel jsem to jinak, spise prodavat a nabizer reklamni plochy, druhy duvod je, ze me deskovky bavi no a treti, ze by to mohlo generovat zajimavou skupinu uzivatelu (ale to proberem nekdy u piva)

MURPHY: :-D no, to si mi pomohl. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: koukni na hrajeme.cz deskovky.cz boardgamegeek.com
    pro inspiraci na kategorie
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: spíš než logické bych zvolil "abstraktní", dobyvatelské se trochu kříží s válečnými (ale tam asi máš na mysli takový ty "civilizační" - nevim jak to líp nazvat), další kategorie mě napadá třeba rpg. problém obecně je, že hry se dají dělit podle několika kritérií (téma, herní mechanismy, komponenty...) a není dobré tato směšovat
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: předtim, než se pustíš do bazaru deskovek, tak se koukni na ten Hofyland, jak to tam běží.

Dělat to kvůli reklamě na serveru. Takvou návštěvnost to asi neudělá :-(
    To bys musel mít podíl z prodaných deskovek.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    REQUO: co treba jeste sci-fi?
    REQUO
    REQUO --- ---
    REQUO: predpokládám, že v průběhu příštího týdne to bude hotové.
    REQUO
    REQUO --- ---
    Takže se do toho asi pustím, nicméně požádám vás malinko o pomoc:

potřeboval bych navést, jak udělat a nastavit kategorie:

ZBOŽI
    -
    -
    -

SLUZBY
    - prodejny
    - kluby
    - servery
    - ...

jaké kategorie deskových her zvolit? Bohužel v daném systému nelze vložit hru do více kategorií (musel bych to udělat), myšlenka v podstatě je taková, že zvolíte kategorii a potom ke každému inzerátu přidáváte tagy (parametry)

tzn. viz příklad http://www.levnygolf.cz http://www.levnygolf.cz/cs/bazar/detail/336/9/golfove-sety/prodam-pravy-set-taylor-made.html

problém mám v tom, že nevím, jak kategorie nastavit, případně, jaké k nim zvolit povinné parametry (ano, ne).

válečné hry
    logické hry
    dobyvatelské hry
    karetní hry

?

nemám zas takový přehled ve hrách, abych obsáhl většinu možností, nenavedete mě někdo na správnou stezku?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: v tom případě jen do toho;)

REQUO: nj, jenže zaměstnání mě láká ještě míň;/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    REQUO: tak jako napad je to imho super jelikoz hafo lidi si koupi hru a zahraje si ji parkrat a pak mu hnije doma i kdyz by si ji nekdo klido koupil za min :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: podnikani me fakt nelaka v zadnem oboru v CR. :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    POHODAVOLE:
    MURPHY: takhle, vydelat se na tomhle moc neda, v podstate jedine, na cem se dal vydelat, je pridruzena reklama. Myslel jsem online bazar, mam v podstate software, se kterym mam nejake plany, ale nemam na to cas... juknete treba na http://www.levnygolf.cz a http://www.eroticka-seznamka.com - stejny, soft, jine tema, mam nakoupene i dalsi domeny, ale po pravde, zatim to nic nenese ani na reklame, nemam na to cas se tomu naplno venovat a delat reklamu, ale v podstate by to mohlo byt zajimave... hlavne bych rad, aby deskove hry a podobne byly nekde i rozumne sehnatelne... a bazar je docela dobre misto. Jedine, co bych rad, aby mi to zaplatilo naklady, tzn. minimalne 2000 rocne, coz snad vyjde a kdyz ne, tak se taky nic nedeje, no.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: pokud by ti nešlo o zisk, tak je to rozhodně dobrej nápad. jinak podnikání v hrách ani omylem, místní trh začíná bejt těžce přeplněnej
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    REQUO: Jako pro vydelek bo jako konicek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam