• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Kdyz se tak koukam, co za hry se drazi na Hofym (radsi nekoukam jak :-) tak nemate nekdo nahodou Merry Men of Sherwood nebo ROBO RALLY? Docela bych si rad zahral a poznal co to je za hry...
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no tak cvutaci me vcera se saboterem docela dobehli :-))

"Hry v tozpisu jsou spíše symbolické. Je to forma reklamy, jak zpropagovat hry, které tam máme, aby lidi nehráli pořád to samé."
    SARKA
    SARKA --- ---
    Parada :] Prijdou asi i nejaky lidi offnyx, potvrdim casem :]
    REQUO
    REQUO --- ---
    hlásím se já i Kesi (někdo z nás dorazí určitě - záleží, ejstli budeme mít kocoura, nebo ne :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    Prinesu Citadellu, paradni hra s kartama a zetonkama, pro max 8 lidi, cim vic, tim lip :]
    SARKA
    SARKA --- ---
    Deti tak vyhlasuju dalsi sraz na utery 13.listopadu. Misto bude upresneno. Hlaste hry ;]
    KESI
    KESI --- ---
    Hm a mne do toho vlezla spolecenska merenda od prace, takze bohuzel to rusim i ja. Moc se omlouvam. Takze nekdy pristi tyden.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    KESI: ja budu zejtra koukat na Cimrmana, tak bohuzel ne.
    KESI
    KESI --- ---
    Dotaz: Mel by nekdo zajem dat sraz zitra v 19:00 treba v te cajce u Namesti Republiky, kdyz tam zajednam misto? vzala bych San Marco nebo Osadniky. To si reknete sami.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    shrnuti: zadny sraz se nechysta :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Hm, mám tu 250 New a nechce se mi to číst...
    Nechcete mi to někdo shrnout?
    Chystá se nějaký herní sraz?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no ted zadny nejsou :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    MELIBRION: taky moznost, ale do prahy se mi moc jezdit nechce a ani terminy mi moc nevyhovuji :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no pokud je to okoli dostatecne velke, a vleze se tam i Praha, pak ja urcite :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    jen dotaz, je tady nekdo z liberce a okoli?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Saboter je dobrá blafovka. Mě baví víc než bang.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Bude nejake hrani tento tyden?

Koukal jsem na CVUT ze maji ve ctvrtek volen hrani Sabotera, tak tam asi zajdu, docela rad bych si ho vyzkousel...
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: neni to špatný a moc to nestojí, vše podstatný už bylo řečeno. btw původně byla hra komplexnější, ale požadavek dina byl "trochu" to ořezat
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    MELIBRION: :)
    Kdyby hrál každý na sebe, je to o náhodě - jaké kdo nalíže karty. Ale když se to hraje "dobře" tak buď mi přijdou postavy nebo iniciátory, nebo karty, kterými můžu pěkně škodit - nemělo by se pak stát, že nemůžu dělat vůbec nic..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam