• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: reknu Kesi, ať ji s sebou vezme... a zaroven at vrati MELIBRIONOVi HALALI...
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: já bych si jí třeba pučil na vyzkoušení dneska.
    REQUO
    REQUO --- ---
    btw. neměl by zájem někdo o tuhle hru? Řekněme třeba za 300? Vůbec ji nehraju, je akorát rozbalená a jednou jsem si přečetl pravidla... (nová se dá sehnat cca za 380-400) http://www.hrajeme.cz/Hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=858 - prostě mě to nechytlo.
    REQUO
    REQUO --- ---
    Zdravíčko, pravděpodobně dorazí jen Kesi, uvidím, jak mě pustí z práce, dneska. :(
    SARKA
    SARKA --- ---
    Tak deti, je nas vcelku hodne, takze to vidim tak, ze sedm lidi bude hrat Citadelu a pro zbytek prinesu Osadniky a pak se nejak prostridame. Klidne prineste jeste neco, jestli mate neco zajimavyho doma :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    pro tentokrát holt nebude
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    TANTRICK: Zrádce :) A co ten Šervůd?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Jé já vlastně nebudu moci přijít :-( Omlouvám se. Musim do 15.11. sepsat nějaký projekt.
    SARKA
    SARKA --- ---
    Jj vezmete, diky!
    Rezervace je na jmeno deskove hry. Projdete az k baru, tam doprava a naproti v salonku (kde je piano) budeme sedet. Kdo me nezna - mam kratky cerny vlasy a pro jistotu tel. 777 246 812.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Tantrick: super, ja vemu taky neco pro 4-5 :(
    Nechcete nekde vzit BANG? Si muzem zahrat vsi...
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Já bych moh vzít ten sherwood pro 4.
    SARKA
    SARKA --- ---
    Prosim muzete nekdo jeste v utery vzit nejakou druhou hru? Ja muzu vzit pouze klasiku jako carcassone, osadniky, scrabble .. Urcite nekde neco doma mate, ne? (nehlaste se vsichni :)))
    SARKA
    SARKA --- ---
    Nebot mozna dorazi jeste jedna az dve moje kamaradky ... ktere to ale slibily v opilosti, takze treba si to ani nepamatujou ;o)
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: tak to muzeme rozdelit :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no vzhledem k poctu 7 lidi bude vyber her docela omezeny
    SARKA
    SARKA --- ---
    Tynska literarni kavarna - MAPA

Je to dost nenapadny, jde se tam velkyma vratama a napis "tynska literarni kavarna je napsany na zdi .. :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    Ahoj vsichni, úterní setkání se koná v Týnské literární kavárně. Hrajeme Citadelu. Může ještě někdo něco přinést?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Taky bych v úterý přišel...
    Kam?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    VOY: 499
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam