• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)

V záhlaví vždy variantně uvádím dvě hry, které se mohou hrát. Nakonec se rozhodne podle nálady a počtu lidí, kteří přijdou, co se bude hrát. Jakékoli návrhy na další hry, které můžete přinést, pište do diskuze nebo do pošty. Přijít může kdokoli - nezávazně - seznam hrajících budu psát na nástěnku. Offnyx lidé též vítáni! Člověk, který navrhne a přinese hru, která se ten den bude hrát, musí přijít na 100% - jediná omluva je smrt ;o)

navrhnete datum navrhnete cas navrhněte místo BANG Sarka
    rozbalit záhlaví
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    HAC: to zni konstruktivne :-)
    HAC
    HAC --- ---
    Co treba neco zahrat?
    HLOH
    HLOH --- ---
    Tak od příštího pondělí do čtvrtka pojedu zas do prahy, bude-li zájem můžu vzít zas civilizaci, talisman, lovce mamutů nebo attack nebo něco jiného jak budete chtít...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Tak k nám do práce na Anděla zavítala Šárka (pro neznalé majitelka tohoto auditka;)

Tak doufám že ji zas co nejdřív potkám někde venku na hraní... :)
    HEL
    HEL --- ---
    HLOH: to by to ale muselo byt spis o vikendu, alespon co se nas pracujicich tyce
    HLOH
    HLOH --- ---
    MURPHY: Příště by to chtělo začít tak v cca 16 hodin a taky by se hodilo kdyby znali všichni(nebo elaspoň půlka) pravidla..
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    HLOH: jj, já uvažoval, že taky přijdu, ale právě času jsem se bál, v tomhle je civ. zlo

LODBROG: já myslim, že raketky vedou:)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Bych zas někdy zapařil buď Osudníky, Šervúd, Raketky nebo Risk...
    HLOH
    HLOH --- ---
    Civilizace se vyvedla, sešlo se nás pět, jen jsme ji nestihli dohrát(průměrná hrací doba je cca 4-6 hodin)
    VOY
    VOY --- ---
    Ja bych se taky stavil :-)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Tak tedy budu zítra kolem šesté v kavárně v bezručových sadech,
    koukejte po fousatém člověku s velkou krabicí plnou civilizace...:-)
    HEL
    HEL --- ---
    HLOH: no ta je fajn, ale nevim, jak moc se na ni da hrat, myslela jsem ze bysme sli dovnitr
    HLOH
    HLOH --- ---
    HEL: Ta zahrádka zní lákavě.
    HEL
    HEL --- ---
    HLOH: co http://www.kafarna.cz/ ta v Bezručovejch sadech. Je to kousek od Míráku.. docela tam chodim s kamošema hrat deskovky...
    HLOH
    HLOH --- ---
    Příští týden v úterý(možná se na pár dní zdržím ale zatím nevím jak to budu mít s časem pak) mám možnost dovézt do Prahy deskovou Civilizaci.
    Odpoledne nebo večer, ale vůbec se tam nevyznám tak vymyslete místo kde se bude hrát a já se tam pokusím dorazit....
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Prihlasil jsem se do betatestu stolni valecne hry Nightfighter ( http://www.gmtgames.com/p-233-nightfighter.aspx , http://www.airbattle.co.uk/nightfighter.html ). Nocni letecke souboje behem WWII, Evropa i Pacifik, 1 hex ~ 1 mile, 1 tah ~ 1 minuta, jedna hra 30-90 minut, slozitost cekam nizkou (samozrejme, na pomery valecne hry, pravidla maji asi 19 stranek). Pochopitelne bych potreboval spoluhrace, takze pokud ma nekdo zajem, prosim, ozvete se.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    E42: ale jo, to mi přijde lepší
    E42
    E42 --- ---
    MURPHY: Lokace je to ale sympatická, takže se nabízí možnost Žlutých lázní o pár metrů dál.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: proti vodě samozřejmě né, ale bazény zrovna moc nemusim
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Jeste me napadla moznost podoli, pokud nemate nic moc proti vode. Dnes jsem tam byl a uplne idealni do vody a pak si jit neco zahrat :)
    E42
    E42 --- ---
    MELIBRION: Psí život je stále validní možnost.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam