• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CERNAAMODRA: no, myslela jsem to spíš tak, že pokud by osadníci byli pro tebe tou nejsložitější hrou, co jsi kdy hrála, tak pak chápu, že tě tolik pořád baví. Jestliže jsi hrála i promakanější hry - novější, prostě lepší, (v tom smyslu, že prostě všechno se vyvíjí a osadníci byli průkopníci a už jsou dle mne dávno překonáni (1995)), tak to nechápu :-) - ale to je prostě můj názor, neberu ti, že tě můžou bavit, takže je dobře, že baví i po tolika letech dál. (Poprvé jsem je hrála v době, když se u nás ještě neprodávaly ;-) Což už je fakt hafo dávno.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    PIPLA: Už vím, uplně nejsložitější hra co jsem kdy hrála byl Interspace. Ale tu asi moc lidí nezná, nedá se totiž koupit, musíš si ji vyrobit.
    InterSpace | Board Game | BoardGameGeek
    http://boardgamegeek.com/boardgame/11957/interspace

Ale byla fakt super, dost mě bavila.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    PIPLA: Hrála jsem agricolu, poštovní kurýr mi přišel trochu nuda a ne uplně složitý... nejsložitější, hm... záleží jestli složité na vysvětlování, nebo na hraní. Ale docela složití mi přijdou Illuminati, Starcraft složitej vysvětlit, pak už pohoda, BSG spíš jednodušší, mám ráda Pandemic (část rozšíření) a Red November, Shadows over Camelot nebo toho Hulka.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CERNAAMODRA: a hrálas nějaké novější a složitější hry? Jako je to Puerto rico třeba, Agricola, Poštovní kurýr, Vysoké napětí apod...? nebo "nejnáročnější", "nejsložitější" hra, kterou jsi hrála, jsou osadníci?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    PIPLA: Hele já je hraju s přestávkama už asi sedm let a ještě se neomrzeli. Na to, jak mají jednoduchá pravidla jsou fakt zábavní.
    Co se týče hodu kostkou... mě třeba baví kretní Hulk a ten je tak 100x víc o hodu kostkou, než osadníci.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CERNAAMODRA: jj, klasika, ale dávno překonaná... děsně mne na osadnících štve ten velký prvek náhody - kostka!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    osadníci super klasika, rozhodně doporučuju!
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Ahoj! mozete mi pomoct?
    rozmyslam nad kupou:
    - Agricola – velmi dobre recenzie, vraj je skvela aj v mensom pocte a ze ta to rychlo neonudi
    - Dominion – je kartova nieco ako maly magic viac dba na vybalancovanost a rozmanitost neopakujucej sa hry + hra trosku praje aktualne najslabsim hracom
    - Game Of Thrones – tu ma hlavne laka strategicnost a diplomacia, komunikacia medzi hracmi a moznosti zrady :} ako i spojenectiev
    - Osadnici z katanu – neposobi odstrasujuco (i ked u vyssie zmienenych hier je priblizne rovnaka narocnost), tiez je tam viac komunikacie medzi hracmi a strategicnost

Tematicky ma pritahuje Game Of Thrones a Dominion, GOT sa vysvetluje 20 minut a ostatne hry vraj iba 5 minut :) GOT a Osadnici je lepsie na 4-5 hracoch ostatne sa daju zas hrat aj v mensom pocte, Agricola a Dominion sa daju dost fajn aj na 2-3

dovod kupy je, ze Bang sme uz hrali tolko krat, ze nudi :) obcas hravame monopoly a je to super, hlavne komunikacia a obchodovanie medzi hracmi, ale potrebujeme este nieco strategickejsie (budeme hravat tak 3ja 4ja)
    AREX
    AREX --- ---
    Zdravíčko vespolek. Hledám příznivce deskových, karetních a jiných společenských her. Budu v Hradci Králové organizovat testování nových her autorů z CBG. Prozatím dělám jen průzkum, jaký by o to byl zájem. Prostory mám k dispozici. Hry bych se vždy naučil, společně si je zahrajeme a vy pak vyplníte malý dotazník co se vám na hře líbilo či nelíbilo. Případní zájemce se mi ozvěte do pošty.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    YARRICK: vyhrála jsem o dost bodů a to celkem rychle:-)
    YARRICK
    YARRICK --- ---
    CERNAAMODRA: podle me je kuryr hratelnej pouze ve 4. Ve 2 vitez vyhraje pouze o par bodu (vetsinou o jeden) a pomalu se tocej karty (totez ve trech) ;(
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Kdyby náhodou měl někdo zájem si zahrát Arkham horror, dominion, WOW, doom či jiné a byl z okolí Uherského Hradiště tak není problém. Hrát stále jen ve dvou je nuda.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Neobjevili jste někdo kouzlo hry Ligretto2??? :-/
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kdyby byl nekdo z ceskolipska nebo okoli a chtel si zahrat;)

Sbírka her uživatele qwc - Zatrolené hry
    http://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/qwc-1368/
    LACIFER
    LACIFER --- ---
    IVIS: jj je skvělej, mám ho od minulejch vánoc a pařim semtam. je to zábavný a kreativní... z negativ snad jen že to je bezkontaktní skoro... navzájem se nerubete... jen předháníte... mě to baví i vedvou abych to shrnul
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Ahoj, sorry za OT, ale mám k dispozici opět nové STOLNÍ SPOLEČENSKÉ HRY, od každé 1 ks - info v inzerátu

[ OFFERINGNABÍZÍM: nové STOLNÍ SPOLEČENSKÉ HRY!!! / Praha / 150 CZK ]

kdyby byl zájem, tak pošta Š.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    VFISA: jo, small world jedna z nejzabavnejsich her za posledni dobu i pro me:)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Haló haló, hledají se Bangisti! Hráváme jednou-dvakrát-třikrát-čtyřikrát týdně v čajovně (jsme magoři, ale zaučíme i nováčky:-).
    Chybí nám nejen živé terče pro kulky, nože a údery, ale i někdo, koho jde pozvat na tequilu, v panice okrást a nakonec zavřít do vězení! Dáme si pivko, zalezeme do sudu a zapálíme si dynamit.

Zájemci pls do pošty.
    VFISA
    VFISA --- ---
    tak jsem na deskohrani vytuhl na par hodin u Smallworld a doporucuji kazdemu!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    poštovního kurýra jsem hrála jen jednou a zrovna ve dvou a fakt mě bavil!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam