• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    PHOBOS99: jako hra pro 2 hráče za litr? uffff
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    kamarád vymyslel hru... tak mu dělám reklamu

Karetní hra HOPE: Heroes of Postapocalyptic Earth | Fantasyobchod.cz
    http://www.fantasyobchod.cz/hope-heroes-of-postapocalyptic-earth
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Cus, je nejaka dobra aplikacka kde se da hrat BSG ?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Cau, nasel by se nekdo, kdo umi Arham Horror? Potreboval bych jednu demo hru, z navodu to nedavame. Diky moc
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    NOIZER: ani ne, ale kdyz to bude hrat aspon 6 lidi tak by to mohla byt zabava.
    kdo by mel zajem zahrat si Star Realms tak nabizim, muzem zajit na pivko...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    tesite se?:)

Crysis Analogue Edition: Game Overview
    https://www.youtube.com/watch?t=85&v=SiU-eRENc54
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    Taky si přihřeju polívčičku, hrávám úterky a středy na Andělu v Palubě. Jedná se o dvě různé skupiny, obě složené převážně z cizinců. V úterky hrajeme hlavně eura (poslední dobou jsme hráli El Grande, Keyflower, Imperial, Colonial, Russian Railroads), ve středy všechno možné, eura i třeba party hry typu The Resistance.
    Kdyžtak pošta, výhodou je pokud se domluvíte anglicky, ale není to nutné.
    HLOH
    HLOH --- ---
    Ahoj, pokud by jste měl někdo zájem můžete se připojit k hraní každou středu (podvečer/večer- přesný čas můžeme domluvit před každým hraním zvlášť) u mě v dílně v Liboci. Mám tu Talisman, Valdojku, Piráty časem dovezu Civilizaci (obě verze), Batletech a další.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    BALAENA: no já nevím, já to prostě počítám jako jednu hru.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: myslím tím, že na rozšířeních bude více či méně bit asi každý, pokud se začnou počítat krabice
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    BALAENA: no tak to je tady asi všem jasný že ty rozšíření jsou různě rozsáhlý
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: K Záchranářům a Funkenschlagu vycházejí rozšíření jen jako nové herní plány, u kterých se s přidáním do původní krabice taky vyloženě počítá
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: K Dominionu zase kromě krabic vyšlo i pět jednobalíčkových rozšíření, která prostě přidáš do krabice
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    no myslela jsem to spíš, jak říká Falco, ne jako soutěž

jak to počítat - asi podle krabic?
    btw. na Carcasonne bych zrovna dojela, páč to mám homade s x rozšířeníma, ale v jedný krabici:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    BALAENA: ja bych to nebal jako zavodeni, aspon se clovek neciti sam blbe ze mu hry svym objemem prekazi vsude.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: a jak to chceš počítat? jako kolik krabic? každé rozšíření zvlášť?
    anebo naopak po titulech se všemi rozšířeními? čili "jedno Carcassonne" by měl jak majitel základní krabice, tak ten, kdo k tomu má všech devět nebo kolik rozšíření?

a vůbec, je potřeba takhle závodit? nestačilo by, aby se do klubu cvoků mohl zapsat každý, kdo má doma víc her než volného místa?
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    to by byla docela pěkná anketa, kolik máme kdo doma her:)
    apropó moje máma rozhodně tvrdí, že jsem nemocná...
    FALCO
    FALCO --- ---
    NOIZER: dokud mas tu osobnost zivou tak mas tu minci, neni to kazde kolo. Jinak dovolim si propagovat deskozrout.cz kde se tyhle a pripadne dalsi otaky budou hrat lepe. Jinak klidne odpovim tady nebo do posty.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    FALCO: kazdopadne mam tam nejaky nejasnosti.. treba jak s temi mincemi? kdyz treba za USA zacnes se slavnou osobnosti, ktera ti dava minci, znamena, ze kazdej tah dostanu minci? nebo si to budu pocitat jako jednu minci celkove do poctu? prijde mi, ze kdyby to bylo kazdy tah, tak je to relativne jednoduchy zvitezit ekonomicky.. nebo by to vyprovokovalo druhyho hrace k hodne rychly akci slavnou osobnost zdecimovat co nejdriv..

otazek pravdepodobne budu mit vic a nevim, jestli to je tady ontopic (nevim, kolik lidi tu civilizaci hraje aktivne), tak jestli to neresit radsi v poste?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    FALCO: no tak.. to ja nevim, jak se jim to bude libit jeste:D me se to libilo, tak jsem jim to koupil.. jinak v nas to nastesti rodice pestovali uz od mala, hrali s nami z pohadky do pohadky, dostihy a sazky, kamionem po evrope, marsal a spion, sachy, karty, kostky, porad neco.. no a s nami uz se to veze:) ja mam doma asi 40 her, bratr tak 30.. jsme nemocni:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam