• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ROZUM: rusky docela umim (na koupeni listku u pokladny urcite), a stejne me vojebali. Pani se tvarila (na rusky pomery) docela privetive, ja jsem ji vysvetlil jaky misto ve vlaku chci, ona mi prodala mistenku, a kdyz jsem nastoupil do vlaku, zjistil jsem, ze mi prodala uplne neco jinyho (samozrejme daleko horsiho). Jenze stezuj si...v Rusku...
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    CROSS: Jo, ale jedna věc je domluvit se a druhá, že se člověka snaží obrat jakožto inostrance...
    CROSS
    CROSS --- ---
    ROZUM: tak kdo neumí rusky to má na ruským venkově obecně dost blbý
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    JARAX: Takže kdo chce průběžně vystupovat a neumí dobře rusky, to má blbý?
    JARAX
    JARAX --- ---
    k transibiřské magistrále - pokud chcete v období prázdnin kupovat lístek na místě (v moskvě) vůbec se vám to nemusí povést. Dlouho dopředu je vyprodáno. Navíc pokud neumíte rusky, pak mají tendenci vás ojebávat. Kolega si kupoval Moskva - irkutsk tady v praze, první třídu, a v Irkutsku zpáteční, musel si nakonec koupit 2 třídu, protože to stálo 2x tolik. Prostě se rozhodli, že mu lístek za standardní cenu neprodaj. Kdyby prudil, křičel, asi by se ukecat nechali, ale spěchal do ČR a další vlak si dovolit nemohl. Zpáteční lístky jsou ale k mání docela dobře. Ten nedostatek lístků Moskva - xxxxx je asi jen na začátku prázdnin.
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    DAVETESS: To jsem chtěl, resp. nechtěl slyšet... Dík
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ROZUM: ...no de o to, ze kdyz si koupis listek na celou trat, tak nemuzes vystoupit.
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    DAVETESS: Kže lístek na celou trať není výhodnější než po kouskách?
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ROZUM: ...koupit listek na celou trasu...: bylo by to idealni, ale bohuzel to moc nejde. Existujou pry cestovky, co ti zaridej jakysi predplatny, kde snad slozis polovinu ceny, a doplacis pak zbytek az na miste, ale prislo mi to moc komplikovany. Nejjednoduzsi je fakt mit u sebe penize, a kupovat to az na miste.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ROZUM: mas asi stejne umysly jako ja, ale letos to nakonec asi nestihnu
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    ANABEL_LEE: dik, to je jeste celkem ok
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ale muze tam byt advanced payement tzn ze v den odletu to muze byt kldine treba dvojnasobek ceny, na to bacha
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ROZUM: co to znamena unosny? nejlevnejsi jsem tak namatkou nasla domodedovo airlines, kolem 9000, aerosrot tak 11 000
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    Odpovíte někdo prosím na mé stupidní dotazy?
    a) Je mozny koupit listek na celou trat bez plackart s tim, ze clovek prubezne vystupuje a kupuje si jen mistenku na dalsi usek?
    b) Jsou unosny ceny letenek z Vladivostoku do Moskvy?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ANABEL_LEE: dik.) za desitku to je supr
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_DARKNESS: 1. česko-ruská třeba, ale nevim, jak pracuje s retailem. Jinak bych si nedělal iluze, ze zkušenosti třeba Raiffeisen Bank funguje v ČR i v RF, ale jde o víceméně nezávislé subjekty.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    cau, nevite nekdo o nejake bance, ktera by mela pobocku v CR i v Rusku?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    HOOKER: Pak už letadlem, do Berlína.
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    ARFEA: a potom z moskvy si jel taky vlakem???,,,nebo letadlo?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    STIEPAAN: Lístek nazpátek jsme obstarali hned po příjezdu do Ulaanbaataru, tzn. asi měsíc předem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam