• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    ROMANET: no letadlem na Kamčatku lepší než vlakem na Kavkaz, pokud si vzpomínám :-) Ve vláčku bylo snad 40 stupňů, všichni zpocený, až z nás teklo... několikadenní sauna.
    FILIPANDEL
    FILIPANDEL --- ---
    LINANEMY: hlavne severni cast,je to dost neobydleny. oblast todja[ musis si sehnat a zaplatit uvaz nabo se nacpat k vesnicanum co tam jedou, neni tam zadna silnice a uvaz nam nekolikrat zapad do snehu a blata] cesta zhruba den a noc z kyzylu a pak se dostat na druhou stranu jeniseje..prevoznik chodi jednou dene kouknout jestli na druhej strane nekdo nestoji. severni tuva je fakt krasna..tejden sem byl na ostruvku uprostred nevimjakyho jezera [ rybar me tam vodvez,prut pucil a za tejden pro mne prijel ;] jinak nevim..bacha na medvedy,vlky a psi..vodku
    LINANEMY
    LINANEMY --- ---
    to JADR: Ahoj Davide, kdybys mel zajem se pobavit o te Tuve, ozvi se mi na tel. 777231741. rada bych tam jela toto leto cca na 5 tydnu a hledam spolucestovatele. zdravi lina
    OLIVOVNIK
    OLIVOVNIK --- ---
    haha:
    JADR
    JADR --- ---
    Ta tuva by me tez zajimala, chtel bych dat přechod sajan z burjatska. Hlavne teda jak pak na ty tuvinsky strane. Chtel bych pak k jezeru azas a do thoora-khem. popripade zda je jina varianta...

LINANEMY: A kdy jedes? ja jedu tez v lete tak na konci cervna...
    LINANEMY
    LINANEMY --- ---
    FILIPANDEL: FILIPANDEL: ahoj, muzu se zeptat, kde presne ses v Tuve pohyboval? plus pripadne nejake zkusenosti, rady nebo tipy na mista, ktera tam stoji za to navstivit? a propo: neznas nekoho, kdo se tam letos v lete chysta? pred tremi lety jsem byla v Burjatsku a letos bych rada tam...diky moc
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    uz jsem to sehnala, dikes
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    Cau, nemate nekdo nahodou nejakeho znameho v Moskve? Potrebuju neco sehnat z tamejsi knihovny, kdyztak posta, dik
    HCS
    HCS --- ---
    zdravim, nenachazi se nekdo nebo nemate tu nekdo zkusenosti s Ekaterinburgem ci blizkym okolim? nejaky zajimavy mista, stavby, ci neco k pokoukani))
    ROMANET: dobry zkusenosti mam s olympiatravel, delaj rychle a levne, turisticky obchodni i sluzebni:
    http://www.olympiatravel.cz/
    FILIPANDEL
    FILIPANDEL --- ---
    JAKOUBEK: v tuve sem byl mesic, bacha na vlky, medvedy a vodku...UVAZem se dostanes vsude a prespavat se da u lidi. chce to umet rusky.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EDASX:
    myslim ze vizum neuhrajes, kazdopadne tohle by ti mohli rict bud na zamini nebo ARF
    EDASX
    EDASX --- ---
    a pak se vratit zpatky pres pobalti =)
    EDASX
    EDASX --- ---
    hele je nejaka potencialni moznost prekrocit hranice z norska do ruska?
    a na co uhrat vizum, kdyz si clovek chce takhle udelat jen vylet do petrohradu =))
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    JAKOUBEK: kdo se bojí, nesmí do lesa! nebo bude obohacen o spoustu přírodních zkušeností :)
    ORY
    ORY --- ---
    film na dlouhe zimni vecery plne planovani vyletu po transibirske magistrale http://www.csfd.cz/film/227788-transsiberian/
    _TOM
    _TOM --- ---
    P19: Doporučuju začít tady: http://www.poezda.net/
    P19
    P19 --- ---
    Ahoj, v létě bych to rád vzal vlakem do Vladivostoku, poradíte prosím, kam se mám podívat na lístky, odjezdy apod.?

Díky
    _TOM
    _TOM --- ---
    Vážení, sepsal jsem takový souhrn poznatků o mapovém systému S-42 a jeho použití s GPS. Pokud se tedy chystáte třeba do Ruska, mohlo by se vám to hodit. Když budete cestovat po Rusku (nebo některé postsovětské zemi) a budete používat jejich papírové mapy, tak ty jsou v systému S-42.

Zde je odkaz: http://www.kmp.tul.cz/lide/hrus/prispevek.php?klic=081201113022
    ADAM9
    ADAM9 --- ---
    ORY: to bych radeji zamlcel pac ty jsi nebol ten postizeny ... gg
    WYMA
    WYMA --- ---
    ORY: :))))nám se průvodčí v busu ve vorkutě taky snažila udat dcerku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam