• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRYYSTALDámská kabelka travelera
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    JUWELIUS: tu už se snažim sehnat nějakej pátek a u nás v ArmyŠopu ji pořád nemaj ./
    kde ji splašil...?
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    a co to je gafa? :)

ale abych nebyl OT, prekousnu tuto genderovou separaci a ... super se mi osvedcila BW karimatka. Je to super vynalez a ja se divim ze na tom jeste nekdo komercne nerejzuje prachy. Sikovne se da slozit do batohu, nezabira moc mista a slouzi jako sikovna vyztuha zad. Nikde vam netrci neforemny, ospagatovany a protivny valec na batohu, kterym nekoho mydlite v ulicc ve vlaku, nebo minimalne neodrbete karimatku, pokud nastupujete k nekomu do auta na stopu. Zaroven nemusite celou karimatku rozdelavat, pokud si chcete jen sednout. Dalsi vyhodou je, ze s kouskem svetle pasky lze poslouzi i jako stoparka. Plusem je i to, ze pokud tahate sebou nejake papiry (ci papirovou stoparku samotnou), da se sikovne vlozit prave do teto karimatky a nezmokne, nezmacka se. A jak vypada?

ja si ji kazdopadne nemohu vynachvalit a stoji nejakych prijemnych 200,-
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    skoda ze sem chlap a nemam tuseni co zeny v kabelkach tahaj na vejlety :)
    SEVERINE:
    stipatko na nehty bych osobne nahradil nuzkami. Pokud si pises denik, tak ja osobne rovnou nuzticky vyuziju i jako vystrihovanky z ruznych prospektu, letaku apod., ktere pak lepim hned do deniku. Jinak jako zapisnik s propiskou se mi osvedcil moleskine. Pravda, muze byt trochu drazsi, ale za ty penize se to urcite vyplati. (predevsim diky prakticke gume, kapse na papirky, jizdenky atd. a hlavne za tu gumu se da sikovne vlozit propiska a svym formatem se to cele pohodlne vejde do kapsy) http://www.moleskine.com
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    PROMETHEA: na gafu sem nezapomněl, napadla mě hned, ale má to bejt "Dámská kabelka travelera"
    gafa je imho spíš do kufru a nebo do "pánskýho batohu", páč se docela pronese, ale tim vám ji dámy nechci ubírat .)
    DUB
    DUB --- ---
    toaletak se hodi
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    sice kabelku nenosim, ale pořádnej špagát se taky vždycky může šiknout
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    teda ještě tea tree oil (co nejmeší balení, furt to ztrácim), čínskou mast a štípátko na nehty ... jo a zápisník s propiskou, bez těch bych asi umřela
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    jak jsme mohli zapomenout na gafu?
    ta mela bejt na prvnim miste!!!:D
    (posledne v trutnove jsme z ni a vetvi vyrobili luxusni berle...)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    tenhle je dobrej na dlouhodobější ukempení..

dobře velký..
    stan, ve kterém můžete zapálit oheň, který ale odvezete v kufru auta !!!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    book, tadle vojna mě baví

CRYYSTAL: hle dávej to na nástěnku, ať se to zbytečně nepíše víckrát.... ikdyž opakování je matka moudrosti .)

imho lepenka hodně vecí zachránit může
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    dost zajimava prodejna, libo jurtu, teepee, turnajovej stredovekej stan? prosim: http://www.indios.cz/
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    určo nezapomenout čelovku
    skladací vějířek
    nejvíc mě dostal 3 v 1 ZAPALOVAČ S KOMPASEM A MODROU LEDKOU
    EEELI
    EEELI --- ---
    CRYYSTAL: toaleťák, peníze, doklady, samozřejmě vlhký kapesníčky, foťák, tampóny, kapky do očí, telefon, něco k jídlu a naopak nikdy nemám ani jeden zapalovač, nůžky a papírky:-)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    EEELI: vystřelovací nožíček :) 3 zapalovače a 1 sirky
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    přesně tento

...Nový exkluzivní dárek ke krmivům NUTRAM a K-9 - nerezový kyblík.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na cesty vzdycky detsky vlhceny ubrousky
    EEELI
    EEELI --- ---
    takže holky, co nosíte v kabelkách?:-)))
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    DUB: nejlíp plechovej...
    vzpomínam na jelení kyblíček :))) do se v něm vařit, jist, načepovat pivo i pes se z nej nažere což byla vlastně puvodní funkce :))
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    DUB: SUPERPRAKTICKÉ VĚCI NA CESTOVÁNÍ :)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    taky doporučuju
    OBROVSKE IGELITOVE PYTLE
    měla jsem takové co se do nich celá vejdu, posloužili místi stanu když pršelo dá se to použít jako pláštěnka každopádně na bordel vždycky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam