• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAJsou rodiče našimi přáteli či nepřáteli?aneb rodiče si člověk nevybírá...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    OMI: no panečku a terapii jste nezvažovali?šikovnej kluk:)
    OMI
    OMI --- ---
    Jo, rodče pánbůh stvořil, protože ho jeho milá dítka krutě srala. Jako otec začínajícího puberťáka si to tvrdě uvědomuju každý den.

Když vezme geodetický spraye a sousedovi šedou fasádu natečkuje červeně a moje červené auto určené k prodeji souvisle přestříká nazeleno. Když si postaví skříň na ohu a "za trest" jí pochčije, aby si to pamatovala. Když moje nejčastější věta ve výchově je "pokus se to nedělat alepoň ve chvíli, kdy ti to právě zakazuju." Když se probudím a ležím na kompeltní sbírce angličáků. V pět ráno celkem blbé poležení. A to je mu teprv šest.
    HADES
    HADES --- ---
    dobra tema.. book
    ja by som moju matku najradsej niekedy ozaj prizabil!
    napr. :: uz 2tyzdne nam dobre nefunguje kotol, stale vypina, nemozem sa okupat, lebo po 30 sek. vypne a tecie studena (sice sa zase zapne a tak stale dokola), VCERA.. idem za matkou: "mama, mame nieco s kotlom, stale vypadava" ... "Co si s nim robil??? Pokazil si ho??? Ja nemam peniaze na opravara!!! Ja ked som sa kupala, tak isiel dobre, bla bla" ... Kukam len s uzasom :)) Ale mama ved nejde uz 2 TYZDNE! ... tak som do nej nahucal ze ja som s tym nic nerobil, nastiastie pochopila.

Dnes: Kupem sa a jeb. Kricim po matke ze kedy zavola kurenarovi co na to robil, nech sa nato pozrie...
    Matka odpovie razne: "Nemam cas" Jak ze nemas cas??!!! "Musim chodit do prace!" Ale to musi kazdy a maju vsetci cas.. Proste zase hadka.. teraz ked to pisem uz ma boli hrdlo :D Ja tusim moju matku nahram mp3 a dam na net.. jak bolo harcore familly :D
    ESPOO
    ESPOO --- ---
    FREAZ: drzim palce, dej pak vedet jak to dopadlo :)
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    ESPOO: najit kam tak jdu. ted resim s kamosem jeden byt tak snad vyjde.
    ESPOO
    ESPOO --- ---
    FREAZ: co se odstehovat?
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    tak ja mam dalsi peknou prihodu cca 5 minut starou. prijde pred moje dvere a pul minuty tam stoji a hledi na mne. pak se ho zeptam co je a on na mne zacne rvat ze uz se snad ani nemuze divat ?? Tak ja se otocim zpet a on rekne ty to snad nechapes?? Tak se zvednu a zavru dvere.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MIKATCHOU: hmm je to vubec legalni ? neni to uz tyrani sverene osoby ? bych na ne poslala socialku...
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    MIKATCHOU: no me to prave taky stoji casto dost sil a ty mi pak chybi nekde jinde. nejlepsi je se proste zavrit u sebe v pokoji nebo radsi chodit domu az spi. jenze to mi ne vzdycky vyhovuje a podari se.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    FREAZ: smutný je že s tim nejde dělat nic... prostě se musíš asi odstěhovat, nebo nevim... třeba já s dědou nevydržim ani na chalupě kolikrát, nebo mě to aspon stojí hodně přemáhání
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    POA: cožeee? a kolik mu je let? a co má za potíž zdravotní? že má invalidní důchod...

FREAZ: tohle dělá náš děda :)
    POA
    POA --- ---
    tahle diskuze bude stát za to, tomu věřím...

mám první příběh... mého kamaráda. Jeho matka miluje natolik, že ho nechala zbavit svéprávnosti. Ona dostává jeho invalidní důchod, jemu přiděluje 20,- denně. Zbytek si nechá. Matka k pohledání...

Zatím nevím, jak mu pomoci, hlavně on už nemá mobil, z čeho by ho asi platil.. tak nezbývá, než se koukat kolem sebe, než se zase "náhodou" potkáme.
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    hmm tak tohle bude zajimave. Ja se tu taky trochu vyventiluju. Obcas mne rodice, nebo spis jeden znich a to otec dohani k silenstvi. Proste clovek ne jen ja nevi co ma od nej cekat, proste se nasere i kvuli naprosty hovadine a pak jeste hazi na mne ze to je moje vina. Je mi jasny ze to bude dost klasika, ale zajimalo by mne kolik lidi to ma takhle pekelny jako ja. Proste nevi jak vyzit s otcem v jednom baraku.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    kotě ty sis založila hustou diskuzi, copak, zas tě vaši nasrali? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam