ANNAWA:
Ahojky, můžu ve svých mlaďounkých necelých 20ti letech říct, že by to pro ni asi nebylo lepší. Odstěhoval jsem se tedy mnohem dřív, když mi bylo 17. U přítele mi to vydrželo přesně pul roku, během té doby jsem přišla o stýpko, přeprogramovala se na práci, podepsala odchod z gymplu, a šla k ségře...po prázdninách jsem školu neřešila, nakonec jsem uprostřed října skončila na sociální svaté zdislavy, bylo to jediný místo kde se neplatilo a dovolili mi přeskočit aspoň prvák (na gymplu mi chyběly už jn 2roky..letos bych maturovala) místo toho jsem po 2měs. na škole, jsem otěhotněla což jsem zjistila pozdě a tak mám teď doma dceru Elišku, aspoň že s jejím tatínkem spolu jsme a máme se rádi.
Důvod proč to takhle dopadlo?
Já se přeci mohla vrátit k mámě, ale nechtělo se mi, člověk nemá nikoho za zadkem, nikoho kdo by prudil, i když už takhle pozdě nepruděj, už to, že nad tebou to ochraný oko neni, žádnej varovnej prstík "tytyty", je to tak uvolňující pocit, že se ti nechce z5 a rychle se vzdělání pro soukromí vzdáš a mažeš do práce...Kromě toho nezpomínejme na Ego, které nedovolí přiznat vlastním rodičům, že jsme něco nedokázali nebo nedej bože přiznat že potřebujem jejich pomoc, dokud je člověk u nich neví, že je potřebuje, je to pohodlný a nechce se ti to moc měnit, ale když odejdeš, už se ti nechce zpět...a bohužel, dnešní svět je tak, že se vždycky něco posere...