• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALBRECHT_SMUTENAlbrecht K. Smuten
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARAKOCZKA: Ano, mohly, ale mi se tu nehádáme o medvědech, ale o lebkách:-)))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    To je hustý, v klubu o slovech, co nás vytáčej k nepříčetnosti, jsem včera našla velmi živou diskuzi o dětech a jejich výchově. Tady jsem teď našla zase tuhle diskuzi... Ještě se mi to stane v jednom klubu a asi si dám na nějakou dobu pauzu od Nyxu:) Tak si založte nový kluby, ne? "Ratolesti a jejich výchova", "Jak na vás působí lebky a co říkáte lebkám ve vztahu k dnešní módě?"...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    BUDKIN:A vůbec!
    "24. září 2007
    Černobílá klasika. Buďte vždy in!
    Módní trendy se mění téměř dennodenně, ovšem klasika v podobě černé a bílé je na módním nebi jednoznačnou stálicí. Hitem letošní sezóny je pak navíc motiv lebky."


    http://www.metalshop.cz/images/DR1-008-06_z.JPG, http://www.darujdarky.cz/images/sklady/AAZ10b.jpg ,http://www.redraven.cz/img/products/3573-0-image.jpg, http://www.megapark.cz/shopGoodsImgPrew.php?del=160&sImgSrc=1685463.jpg, http://www.sbazar.cz/img//big/04/1074104_1.jpg, http://eshop.kytary.cz/media/fotom2/017107_f3d0.jpg, http://obleceni.megapark.cz/sle-siroke-totenkopf/,
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    SEBEL: Myslím, že tě štve, že tě všude pronásledují lebky a mě ne. Tak naviděnou.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    E_BLIMP: Tlesk tlesk... už před dvouma příspěvkama jsem zvažoval, že nebudu odpovídat... Tak si užij svůj svět, já si budu užívat svůj... A potkáme se na koncertě Hakky:-)
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    SEBEL:
    E_BLIMP: Nightmare before Christmas
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    HARAKOCZKA: Exploited !!! To byla lebka :-)
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    DAEMONA: , SEBEL: Rozhlédl jsem se kolem sebe, a tohle jsem uviděl. Žiju v jiném světě než vy dvě všudelepky. V mém světě nejsou lebky na ponožkách a na kalhotkách. Nejsou v novinách a na obalech knížek pro děti. Nenosí je mladí lidé na klopách, milující manžel nepřináší v mém světě své ženě trs lebek. V mém světě hudba znamená radost a veselí, ne podzimní zádumčivost a blízkost smrti. V mém světě je sníh bílý a jiskřivý a zvěstuje radovánky, ne hnědý, mokrý, znamenající jediné: hrablo a práci do pozdních nočních hodin na zamrzlém dvorečku. Žiju ve světě, kde můj názor nesouvisí s názorem nějaké Hakky, kde nejsou hádky, jen přátelské popichování, kde sklenice je vždycky poloplná. V mém světě jsou na rukavicích proužky a na ponožkách zvířátka. Je to svět, kde není třeba křičet, jen když jsi hodně daleko. Je to svět, kde není třeba zamykat dveře ani srdce. To je svět, kde žiju já a jsem za to vděčný. Možná je to ten samý svět, kde žijete Vy, jen se na něj díváte jinýma očima, očima plnýma lebek.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    SEBEL: ;-))))
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    E_BLIMP: Tak se rozhlídni kolem sebe! Ponožky s lebkama, kalhotky s lebkama, kalhoty s lebčičkama, šátky s lebku, náramky, prstýnky, přívěšky, boty dokonce jsem viděl i zimní rukavičky s lebkama a nevím co ještě s lebkou!!! A nikdy sem neřek, že se mi váš přebal nelíbí! A vůbec napsal sem Svůj názor, který se prostě jen neschoduje s Tvím (Hakky) názorem. Ok, je to tedy Můj blud a nemusíme se o tom sakra hádat!!!
    A jestli si myslíš že nepoužívám lebku (potažmo co je v ní), tak máš pravdu, protože zásadně přemejšlim kolenem!-)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    AISHA: To je dobře =)
    AISHA
    AISHA --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: jediná dekorace na mým stole s počítačem, v mý barevný optimistický domácnosti je sádrová lebka v "životní" velikosti :-)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    E_BLIMP: Nezapomeň na to, že Albrechtovy obrazy jsou plný lebek... =)

    Já si teda něco tak vizuálně krásnýho, jako je lebka nenechám nikdy zkazit ničim, sám jsem pro to, aby se začaly víc používat v průmyslovym designu =)
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    SEBEL: Ale lebka není "moc používaná", ani v metalu, ani v diskopanku, ani nikde jinde. Lebka (a to co je v ní) je občas naopak používaná málo. Obal se ti může nelíbit, ale nesouvisí to s lebkama. Ale pod lebkou si představíš TY "nějakej" metal. Jde o tvůj blud. Rozumím, např. kříž o určitým tvaru je symbolem třeba křesťanství, ale lebka je prostě jen lebka. (A možná Piráti, pak třeba, co já vim, Smrt, ale ne Metal.)
    Smiř se s tím, že na většině obalů metalových cédéček prostě lebky nejsou. Že tobě zvuk kytary a bicích připomíná lebky, je věc konkrétně tvoje, nikoliv nějak obecná. Beru to jako informaci "některým lidem, co neposlouchají metal a nerozumí mu, bude obal toho CD připadat, že nějak souvisí s metalem". Ok, může být, ale tímhle neni třeba plácat tolik místa. Mimochodem, řev, sólíčka, bubny, to všechno je Hakka Muggies.
    Hele, co ve fóru Hakky pro změnu nastartovat debatu o Albrechtových obrazech?
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    HARAKOCZKA: No =)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Mno a proto se mi tam líbí ten hřbitov...
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    HARAKOCZKA: A jo. doprdele, na Cypress Hill jsem úpkně zapomněl! =)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    SEBEL: Cokoliv, co se zabejvá smrtí.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: Tak to já mám tak čtyřikrát... Nicméně, co za hudbu si představíš pod lebkou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam