• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    ja myslel ze presun ovladacich prvku do ovladaciho centra je z duvodu lepsiho loveni androidaku, protoze od kazdeho kdo z nich presel k iP, tak to chapal jako hlavni nedostatek, ze nemuze porad zapinat a vypinat wifi a BT, ...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHEWBACCA: A presun vypinani do nastaveni a v ovladacim centru pouze odpojeni ma svuj dobry duvod. Jde o to, ze tu mas spoustu funkci na tech bezdratovych vecech zavislejch a zaroven dopad na baterku je smesnej. Bez bezdratovych technologii ti nejde: Airpods, Handoff, Continuity, sdileni schranky, Airdrop, ...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_99: diky za skoleni.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHEWBACCA: Protoze iPhone je zarizeni, ktere na spoustu sve prace internet potrebuje. Je to defakto online device. Apple ma svoji filosofii a tou je, ze pokud je doba kdy nechces byt rusen, je tam na to rezim nerusit. System je chytre nastaven tak, aby jsi neake vypinani wifi vubec nemusel resit. A pokud se ti filosofie Apple nelibi, tak si proste kup jine zarizeni. Apple narozdil od jinych firem neprodava jen HW/SW, ale prodava ekosystem jako celek. Bud se ti to tak libi, nebo ne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DUKED: je mi to jasny ale jasal sem nad zapinanim dat pres oc a ted budu muset vypinat wifi pres nastaveni ? :-) to je lol

ONDRA_99: jako mas pravdu takhle jsem nad tim nepremejslel ale principielne proc se mi ma zapinat v 5 rano wifi na mobilu kdyz z jakyhokoliv duvodu nechci ? :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    CHEWBACCA:
    A taky vypni i sousedy a zarice na strese...

teda pokud nezijes na vesnici nebo jiz ve zminene faradayove kleci... :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHEWBACCA: A add zapla wifi, to je joke ne? To si vypinas na noc i router a byt si zavres do faradayovy klece? Jestli ne, tak ta vypla wifi v telefonu ti realni nic moc nepomuze.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHEWBACCA: Proc proste nenastavis rezim nerusit? Tak se ti notifikace stahnou a pripravi, ale nezavibrujou.
    DUKED
    DUKED --- ---
    CHEWBACCA: Vypni to normalne pres settings->wifi a nic se ti v 5 rano nezapne samo ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRASEEEK: tak s tou patou ranni je to pravda. to nene ! Takze mi nezbyva nez rezim letadlo nebo nerusit aby me v pet rano nebudili vibrace u notifikaci ? Nechci mit proste u hlavy zaplou wifi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    Tak to nevypinej :)
    Vypinat to je rpezitek...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CHEWBACCA: ovladaci centrum v 11 nevypne wifi, ale jen ukonci altivni pripojeni a to jak na wifi tak na BT...

Apple objasnil, jak přesně funguje (ne)vypínání Wi-Fi a Bluetooth skrze Ovládací centrum v iOS 11
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...proc-se-ovladacim-centru-nevypinaji-wi-fi-bluetooth/#scrollto321
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRASEEEK: pres ovladaci centrum
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    CHEWBACCA: tusim na macrumors jsem cetl ze se automaticky v 5 rano zapina. wtf apple? mne to sice neva, ale stejne wtf?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CHEWBACCA: presco to vypinas?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mam takovy podezreni ze se mi od ios 11 spousti sama wifi. Na vecer vypinam wifi i data a uz po nekolikaty vstanu a wifi pripojena. Je to mozny ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WOJTISHEK: Neni tam, byla odebrana s beta 5 verzi. Dodaji v neake budouci verzi. Viz napr

http://iphone.appleinsider.com/...oud-not-implemented-at-present-coming-in-a-future-update-to-ios-11
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Už máte někdo kombinaci iOS11 a High Sierra? Našli jste možnost synchronizace Messages na iCloud?
    AILAS
    AILAS --- ---
    TIGU: SE má tuším vnitřnosti 6s.
    4PTO
    4PTO --- ---
    nekdo na prodej 7? (128gb+)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam