• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: Znam, zkousel jsem, ale ten telefon je moc tenkej a moc sirokej takze mi pri tom z ruky vypadava. Takze zustavam u 5S, az bude moc pomalej tak prejdu na SE a pak nevim. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    pouzivas ten dvojtap na home button?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mně přijde, že po 11.0.1 je to zase trochu pomalejší. Aplikace pri startu mnohdy probliknou.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě teda přijde že to je furt debilní
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Mě se po updatu na 11.0.1 vrátila spotřeba baterky řekněme do normálu. Ale teda kvůli 11.0 jsem povypínal kde co a už to nechal vypnuté.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Má zkušenost (ip7) je taková, že poslední 4 dny - po aktualizaci totálně tragická výdrž - musel jsem nabíjet průběžně v autě, z powerbanky atd. jinak by klekl v půlce dne. Dneska jsem odpojil z nabíječky v 7 a teď ve 23 při celkem normálním používání na 40 %. Takže se to snad opravdu časem zklidňuje.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mno u me se objevil po instalaci nejakej problem s nabijenim ve smyslu, ze to sem tam zavibruje jakoby byl odpojen/pripojen kabel :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TIGU: Přesně to samé. Dřív vydržel mobil v pohodě celý den, dneska musím nabíjet. Doufám, že to dají do kupy - jinak mám 6s plus
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRA_PATA: Mám stejný problém - do instalace iOS 11 jsem s baterkou problém neměl. Občas už bylo cítit, že nemá originál kapacitu, ale fungovalo to. Pak jsem nainstaloval iOS 11 a očividně dostala za uši. Že se bude indexovat a tak, s tím jsem počítal. Že ale ráno odpojím telefon od nabíječky a po dojetí do práce nebude mít 90%, ale 40%, s tím úplně ne. Dělalo mi to několik dnů - pak jsem to hard resetnul a od té doby se to tak razantně nevybíji. Ale když připojím nabíječku, často skočí procenta o desítky nahoru, nebo dolu (občas se i vypne). A poslední dobou se mi telefon vybije, když je připojený na nabíječku a používám ho. Jinak taky 5S.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOD1E: Tak to jsou bugy, ktere by se nemely stat, ale komplexnost je opravdu cim dal tim vetsi. Kazdou verzi vyrazne vice. iOS 11 ma hodne dost zasadnich zmen, takze (muj odhad) jde co do komplexnosti o nejvetsi update ktery kdy vydali. Odpovida tomu i to, ze bylo minimalne 9 beta verzi pred GM (uz jsem ani nestihal sledovat kolikatou betu zrovna mam).
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ONDRA_99: Věc se má tak, že Applu se to dříve dařil. A nevím o kolik je 11 komplexnější než 10 ale přijde mi že na to už prostě pečou. Vždyť nemají sjednocený ani ukazatel hlasitosti a to je přímo do očí bijící.
    FARGO
    FARGO --- ---
    Pekny den, mozna muj dotaz nepatri uplne sem...ale nejak se mi nedari vygooglit. V pondeli mi prijde novy foun od Apple a rad bych si ho pojistil proti poskozeni a kradezi. Neresil jste nekdy nahodou nekdo, zda to jde takhle individualne ? Moc dik
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja nam problem s videi na youtube. Prvni se spusti ihned ale dalsi se nacitaji do te doby nez je shodim dolu do rohu, az pote se spusti :-/ delalo i pred ios 11.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Presne tak. Za me maji obdiv, ze i pri takove komplexnosti maji rozdilne jen takove drobnosti. Kazdej kdo kdy delal na neakem dlouhodobem projektu, kde dela vic programatoru vi, jak hrozne tezke je udrzet vysledek o nejkonzistentnejsi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: je to prostě čím dál komplexnější a dělá na tom víc týmů... Lepší už to asi nebude.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    BOD1E: Ano, to už tu bylo v originále dřív níže. I s desítkou a devítkou se objevilo hodně podobných detailů. Něco pak dořešili, něco ne.. ten pomalý ústup tam ale IMHO zřejmý je.
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    ENDEE: Diky moc, zkusim to
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    musim rict, ze ja mam s nabijenim od ios 11 taky problem. iphone 5s.
    ted jsem mel 10%, pripojim nabijecku,nabijim. otevru prohlicek,dam nacist stranku a cerno,vypnul se.
    pockam az se zase spusti, 6%, cekam aspon na tech 10%, otevru nyx, chvili koukam a ikdyz stale nabijim, zase cerno...
    kabel zcela novy. ze by uz baterka? ale pred ios 11 tohle nikdy neudelalo. ted kako ny se vybijelo rychleji nez nabijelo
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Kde je Apple a jeho dokonalost? iOS 11 dokazuje, že už si detaily nepotrpí
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/09/29/ios-11-nedokonale-detaily-chyby/
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    SEMINKO: Tipuju, ze to nejspis nebude telefonem. V Moje O2 bude zaklikavaci moznost "zapnout vyuziti dat v zahranici" nebo tak nejak to bude pojmenovany. A ty to mas nejspis deaktivovany (je to default). Pokud to v Moje O2 nenajdes, napis O2 Guru na Facebooku/Twitteru, aby ti s tim pomohli.
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    Zdravim, mam dotaz. Koupila jsem si v britanii iphone 7, akorat mam trochu problem s pripojenim k internetu pres mobilni data. Mam ceskou simku, roaming zapnuty, dokonce jsem si zakoupila balicek dat, ale k internetu se pres data nedostanu. Volala jsem operatora (o2), ten mi rekl ze mam mobil nastavit dle navodu na jejich strankach kde sem samozrejme zadny navod nenasla Tak se ptam zde, nevi nekdo kde by mohl byt problem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam