• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Možná u těch z vás, co máte s výdrží baterie na iOS 11 výrazné problémy — nemohli byste sem prosím dávat i screen z využití baterie? :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KASUMI: ja mam 6s a v pohodě .. nepozoruji nějaký rozdíl ve spotřebě v porovnání s 10.x.. ale jak tu padlo, tak je možné ze takhle zlobí něj nějaké aplikace, které nejsou dobře optimalizované pro 11.x.. a tomu bych se nedivil..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: 6S nevím, 7 dobrý.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: Neni to dobry. Vybiji se baterka
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JYRKA: konecne nekdo s 6s
    tze 11 u tebe dobry? ja to porad odkladam..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AILAS: Aktualizoval jsem prvni den. IPhone 6s plus.
    A iPhony pouzivam 9 let, takze trochu vim, co se deje po upgrade.
    CROME
    CROME --- ---
    AILAS: aktualizoval jsem kdyz to vyslo, zadna zmena neni musim furt nabijet jako kokot, uprimne me je jako uzivateli jedno cim to je, jestli lenosti developeru, nebo, ze pustili nedodelek, kterej ti znemoznuje uzivat ten produkt k tomu k cemu je urcen, proste to funguje nahovno a firma jako Apple by si tohle dovolit nemela.
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROME: objektivně? 50 tis. zařízení z jedné "sítě" jedné firmy wandera...
    O jaký/jaké modely jde? Nic. Jaké je využití těch zařízení? Nic. Atd... těch parametrů pro objektivní test tam chybí až hrůza. Vlastně tam žádný není. Navíc to testujou se svou aplikací - tam bych se prostě přiklonil k tomu, že ji nemají optimalizovanou pro iOS11. Neříkám, že se někomu nemohla výdrž zhoršit ale spíš to vidím tak, že stížností přibývá právě kvůli například prvotní indexaci a podobně postupem času, jak lidi updatují. Plus se smažou kalibrační data baterky, plus telefon může být pár hodin horký, placebo a už se to veze...
    Kdo z těch lidí pár dnů počká a pak řekne "a hele, už je to OK už mi vydrží zase jako předtím". Skoro nikdo. Ani ty jsi nenapsal, kdy jsi aktualizoval.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AILAS: Mozna jo- Discord nikdy tolik nezral

CROME
    CROME --- ---
    AILAS: urcite ne, ja tam nic nemam....navic to je objektivne popsanej jev, ten problem ma vetsina uzivatelu.
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROME: nebude to spíš nějakýma špatně napsanýma/neoptimalizovanýma aplikacema (třeba při spouštění na pozadí)? Já mám s iOS 11 výdrž stejnou nebo dokonce lepší...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HAVANA: my data manager mi to pocita celkem spolehlive.nikdy jsem se nelidil o vic jak 50mb, protoze operator to proti apce moc zaokrouhluje
    CROME
    CROME --- ---
    Jinak ta 11 je fakt zoufalost stran ty vydrze, udelat se slusne chodiciho mobilu nepouzitelnou cihlu chce talent, well done Apple.

iOS 11 battery life is terrible | ZDNet
    http://www.zdnet.com/article/ios-11-battery-life-is-terrible/
    VRBA86
    VRBA86 --- ---
    ahoj,
    v ios 11 mám problém se zprávama - zprávy se mi sice filtrují od nejmladší po nejstarší, ale mám v telefonu zprávy které jsem obdržel už např před rokem. při otevření takové zprávy se aktualizuje čas přijetí na aktuální a tyto zprávy se zobrazují jako první - a toto chování se projevuje jen u cca 7 zpráv.
    máte s tím také nějakou zkušenost?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    11.0.2 out
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HAVANA: myslím že žádný operátor nepočítá data, která jsou čerpaná používáním operátorovy aplikace.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mám Vodafone a používám apple music
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Nemas treba Spotify? https://www.lupa.cz/clanky/o2-zkousi-prodavat-spotify-jeho-data-nezapocte-do-fup/ (to mne ted ukazalo rychle hledani, nevim jak je to aktualne presne)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nevím o tom že bych měl mít nějaká data vyclenena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam