• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY: np, dal v poste
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: To sezení v uších bych potřeboval vyzkoušet. Jinak bych je bral.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY:
    - nesedej mi uplne idealne v usich
    - sere mne potreba micro usb na nabijeni
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: Proč je prodáváš?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    HOOLIGAN: Reklamovat. Jednou se mi to stalo a byl to vadnej jeden z mikrofonů na potlačení šumu okolí. Předpokládám, že to dělá ikdyž je to vyndaný z pouzdra
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOOLIGAN: reklamuj a kup si 8+
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ONDRASEEEK: Dik zabralo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOOLIGAN:
    reklamuj
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    Ahoj, tyden stary iP7+: od zacatku si lidi stezuji ze me spatne slysi behem hovoru, jako ze "zavreneho sudu", tlumene. Na ruznych lokacich a kvalite signalu shodne. Hovory treba pres WatsUp se zdaji byt ok.

Vipinani VoLTE, BT, mobilnich dat, wi-fi a pod. behem hovoru, potlaceni sumu ve sluchatku, hard reset, reinstall v DFU mode - vyzkouseno bez vyrazneho uspechu. Mam standartni Apple leather case, mikrofon volny.

Je jeste neco co muzu vyzkouset nez ten telefon vratim / budu reklamovat? Diky
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    ONDRA_PATA: kazdy uzivatel nyxu ma neco prostoru pro ulozeni souboru tedy i vlozeni obrazku, mrkni do zalozky osobni -> soubory
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_PATA: occamova britva rika b)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chci se zeptat,jak funguje nahravani fotky do auditka z iphonu?
    vzdycky jsem nahraval fotku na postimage,abych ji pak mohl pres kod vystavit do auditka. a najednou (heureka) jsem pred nejakym casem zjistil,ze to jde primo nahrat z telefonu.
    jak to funguje? ta fotka prece nemuze odkazovat na muj telefon. nebo se to uz nejakou dobu uklada na nejaky nyxi server?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    CORNELA: přes icloud nebo rovnou z telefonu nauploadovat na Google Photos..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: To je tradicne takovej total k hovnu clanek.
    WERT
    WERT --- ---
    Sestavení iPhonu 8 stojí Apple 163 korun, součástky pak 6,5 tisíce - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/...plus-drazsi-nez-lonske-modely-pjf-/iphone.aspx?c=A170927_234600_iphone_ram
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Ano. Nove se v iOS 11 klikem v ovladacim centru wifi nevypne, ale pouze se odpoji od aktualni wifi (to stejne s BT). Takze budu se opakovat. Cti poradne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    COWBOY: precti si jak po ios11 funguje “vypnuti” wifi v oc
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Psal o vypnutí Wi-Fi natvrdo. Ono existuje ještě nějaké tvrdší vypnutí, než to, co jsem popsal?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Cti poradne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam