• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    CORNELA: přes icloud nebo rovnou z telefonu nauploadovat na Google Photos..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: To je tradicne takovej total k hovnu clanek.
    WERT
    WERT --- ---
    Sestavení iPhonu 8 stojí Apple 163 korun, součástky pak 6,5 tisíce - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/...plus-drazsi-nez-lonske-modely-pjf-/iphone.aspx?c=A170927_234600_iphone_ram
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Ano. Nove se v iOS 11 klikem v ovladacim centru wifi nevypne, ale pouze se odpoji od aktualni wifi (to stejne s BT). Takze budu se opakovat. Cti poradne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    COWBOY: precti si jak po ios11 funguje “vypnuti” wifi v oc
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Psal o vypnutí Wi-Fi natvrdo. Ono existuje ještě nějaké tvrdší vypnutí, než to, co jsem popsal?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Cti poradne.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CHEWBACCA: Otravné vstupovaní do menu, to myslíš tahem prstu po displayi nahoru?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: S temahle moznostma uz vylozene vypnuti wifi nedava smysl.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAFES: Dokonce nemusis nove davat uplne ignorovat. Jde pro vybranou sit vypnout autoconnect!

KAFES
    KAFES --- ---
    CHEWBACCA: Staci dat Free sit ignorovat a uz se ti to na ni znovu nepripoji imho:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vim ze placu na spatnym hrobe ale to “nevypinani” wifi pres oc me opravdu nevyhovuje. Odejdu z domova, wifi “vypnu” pres oc, chci byt na datech. Prijedu do prace v obchodnim centru a phone se mi pripoji na jejich nechranenou wifi, ktera se musi potvrdit pres webovky. Nefunguje mi na mobilu pracovni mail na teto wifi a ani spousta jinejch apek, vicemene jsem offline takze musim opet do oc a wifi znovu “vypnout” a nebo druha moznost, pri odchodu z domova vypnout wifi natvrdo otravnym vstupovanim do menu nastaveni. :-/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ERVIN: Jo a nevraci se po splaceni!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ERVIN: Doporucuji iStyle.. mam uz druhy tel (ted i8plus). Je to na splatky bez navyseni jedina podminka je mit jejich pojisteni ( uz se mi to parkrat hodilo - vymenili mi prejety tel autem).
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    DARKINA: prach v konektoru... je treba vycistit konektor
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Nesetkali jste se nekdo s problemem, ze si telefon mysli, ze je pripojeny na sluchatka i kdyz neni? A pote kdyz pripojim sluchatka tak to je v rezimu normalni hlasitosti? Restart appd nepomohlo. Iphone se
    TIGU
    TIGU --- ---
    BATERKA: dle coconut Battery mám 66% původní kapacity. Včera jsem přišel do práce a měl 80% baterky. Klasické RSS, Duolingo, Spotify. Večer jsem zazálohoval telefon na iCloud, nainstaloval Developer beta 11.1 a restornul na čisto + obnovil data z iObláčku. Je pravda, že ještě vyšla nová verze Duolinga, ale dnes jsem do práce dorazil s 97% baterky. Za mne fér. Nevím, jestli pomohl restore, 11.1, nebo update Duolinga, či od každého trochu. Uvidíme, jak se to bude chovat dál. Teď spokojenost.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    AILAS: oujeee!
    VFISA
    VFISA --- ---
    Managed device by to mělo komplet umět. Jen ho musíš pro nastaveni jako managed device na začátku komplet vymazat. Víc asi Google
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam