• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SPAULDING: uprimne to bude spise nekompatibilita nektere z aplikaci, ktera dava na tyto obrazovky sve informace. Me se to nedeje, nevim co mas nainstalovaneho ty...
    JANNE
    JANNE --- ---
    SPAULDING: ... z ničeho nic se mi stalo to samý na SE. Asi do jedenácti byly notifikace i hodiny v pohodě, teď najednou prázdná rozsvícená obrazovka. Jdu na ten restart.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    TOMMY_: Dneska už blbě, iOS 10 už nedostane signature. A pokud by to šlo, musel bys použít backup pouze z té verze, na kterou jdeš. Což je třeba u mě půl roku zpátky, byl jsem i na developer betě.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SPAULDING: da se nejak downgradovat ? Me se podstatne rychleji vybiji ip7 a kdyz otevru z notifikace zpravu z messengeru tak mi tam chybi lista kam psat zpravu a nebo klavesnice, pomuze jen pres multitasking prehodit na jinou aplikaci a pak zpatky.. a sere me jak tam dlouho zustane videt ten screenshot - do kteryho nejde nic vepsat ani oriznout..
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Už mě ta 11 sere. iP 7+, tohle je můj Lock screen. Chybí hodiny a všechny notifikace. To samý vidím, když otevřu ten přehled z horní části obrazovky. Pomůže až restart, ale na pár hodin pouze.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    kamarád chce od někoho koupit použity iphone, jaky je ted nejjednodušší způsob jak si ověřit, ze telefon není zablokovany? kromě osobního vyzkoušení..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Od androidisty o Apple A CPU. podle mě hodně dobrý
    Why are Apple’s chips faster than Qualcomm’s? – Gary explains
    https://www.youtube.com/watch?v=TiVF_ZzzLM0
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Me zas teď u 5s po aktualizaci na 11, při úplném vybití telefon a vypnutí neukazuje nabíjení a rovnou naskočí jabko startování. Ale nabíječka ktera předtím normálně fungovala prostě telefon nezabije. Originál to zvládne. A to mám 14 starou baterku. Jinak výdrž je možná i lepší než u ios 10.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KASUMI: Jo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VFISA: to je kvuli tomu foceni pod sukne, ne? :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    FYI u japonskych a korejských iPhone nejde vypnout zvuk fotoaparátu. Ani jiným FW, ani mute, ničím. #vyzkousenozavas :(
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    CROSS: třeba NFC standardu (jis vs iso, čísla si nepamatuju), protože jp verze bude určitě podporovat emulaci jp karet na vlak a osaifu keitai.. co to bude dělat v evropském prostředí, to je otázka..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: Japonské modely osmiček mají proti "českým" nějaká 3 pásma navíc a žádná jim nechybí, takže pokud by to u Xka bylo stejné, neměl by to být problém. Pokud tam nebude jiné omezení (jakých?).
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    TRIPLT: v cz se používá 1, 3, 7, 8, 20, což podle té tabulky A1906 a A1898 umí, takže to je ok, ne? jako osobně bych se bál spíš jiných věcí, ale..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: pokud tomu rozumim spravne, tak u iPhone 7/8 ma clovek Japonsko vs CZ smulu... posledni kompatibilni byl tedy 6s a u X se zatim nevi...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevite nekdo prosim jak je to s nakupem iPhone 8 / X v Japonsku? Bude to fungovat na nasich CZ LTE sitich? Dekuji :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BINARY_PARANOIC: jako jo,neco se urcite prihodilo, protoze pred vydanim ios 11 mi to cca mesic padalo. respektive kazda druha apka z nenadani spadla. doufal jsem v dfu instalaci ios 11,ale ani ctyrikrat se nezdarila (soubezne pritelkyni se podarilo prvne na 5se). apky padaj stale i po aktualizacich,restorech,hard resetech atd...

nicmene dnes prisly premie,takze uz to resit nebudu
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ONDRA_PATA: Tohle je evidentně HW problém. Na své 5s žádný takový problém nemám. Resp. měl jsem obdobný, ale to bylo právě tím odcházejícím nabíjecím kabelem, s druhým to je zcela ok.

I se smajlíkama
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BINARY_PARANOIC: vyzkouseny tri.

casto se to po restartu chytne a uz zo neni tak hrozny.ale restartovat kvuli baterce klidne trikrat denne? ja vim,ze to neni zas tak hrozny,ale nechtel bejt apple cim dal vic privetivejsi uzivatelum? hlavne,ze vyjde dalsi varka smajliku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam