• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    zena presla z 4S na SE a zahadne ji mizi kontakty - ma napriklad u zpravy napsane neci jmeno, kdyz na to tukne, tak jmeno zmizi a je tam najednou jenom cislo. Netusite cim by to mohlo byt?
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    PHARAO: V Alze si sice priplatis (lepeni je za 159,- + sklo samotny) ale je na to lepeni dvouleta zaruka - kdyz se ti to odlepi, dostane se pod nej prach etc. na miste vymeni. Klidne ob den :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHARAO: Bude to znít divně, ale fakt dobrý sklo maj v Primarku.. o hodně lepší než ty jednodolarovky z eBay
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: A když jsi alkoholik, tak musíš před nalepením dát dvě pivka, aby ustal třas :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHARAO:
    cokoliv. Necekej od nich takove to ze do toho muzes mlatit kladivem a ono to bude drzet, ale pokud od toho cekas ze to neposkrabes a ze to vydrzi nejake soupani po "skle" tak si kupn 5 jednoeurovych ochran a bud happy. Nalepeni se mi vzdy povedlo. Chce to nebyt alkoholik a byt peclivy :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PHARAO: Zkusenost nemam (nemam rad ochranu ;)), ale ochrane sklo bych asi bral z neakyho kamennyho obchodu (idealne kde mne to nalepi rovnou).
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    jake by jste doporucili ochranne sklo pro iphone 6S ? kupoval jste nekdo na aliexpressu? dik :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak jdu aktualizovat minipad na 11.. doufam ,ze to prezijeme ve zdravi
    na 6s si jeste netroufam :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    How To Unlock ANY iPhone Photos Without Passcode! (iOS 11)
    http://www.youtube.com/watch?v=g1J2SObwa68
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    a pokud by bylo tak tech par stovek je lepsi investice nez si s tim hodiny hrat, pozorovat, zkoumat, ...

proste zkusil cestu nejmensiho odporu...
    OT_
    OT_ --- ---
    No, pamatuju doby, kdy si lidi kupovali iPhone právě proto, aby takové kraviny nemuseli řešit:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: nejde o to, kolik za to dá, ale že mu ta investice pár stovek nevyřeší problém, pokud to není baterkou
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jak vidím, tak dělám dobře, že čekám na verzi 11.1 (-;
    Už mi to fungovalo u verze 9 a 10.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    proto jsem zmínil "v rozumném obchodě". Je to kamenná známá prodejní/opravní síť. Takže nečekám že to bude nejlevnější čína.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Ano a je taky otázka co za těch pár stovek dostaneš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KINGRICHARD:
    Chápu tě, ale ne každý se chce hrabat v lozích a nebo sledovat graf kterému nerozumí. Výměna baterie je i v rozumném obchodě za nákupku investice pár stovek...
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KOC256: pokud si nechal vyměnit baterku aniž by věděl jestli je vadná tak to poměrně přesně vystihuje jak lidi přistupujou k řešení problému.
    Je nutný nejdřív vědět co je blbě a potom to teprve opravovat. Takže znova nástroje na alespoň nějaké informace.
    Baterie -- Battery Life info o reálné a design kapacitě baterky
    Zatížení systému -- System Status CPU Usage a Avg Load. Jako referenci na IOS 11 IP5S avg load 5, IP 5SE avg load kolem 2. Verze za prachy umí bežet na pozdí a monitorovat zdroje CPU a pod.
    Defekty -- MacOS aplikace Console umí po kabelu číst konzoli a log file iOS zařízení (uznávám čte se to blbě ale občas se něco vyčíst dá)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Zrovna jsem se bavil s kolegou, který říkal, že po updatu na 11 mu každé použití GPS baterku žralo před očima. Ráno jsme dělali takový test s mým iP7 a vypadalo, top že mi ubývá při stejných činnostech rychleji, ale jeho více topil.

Tak si baterku nechal vyměnit (dneska) a i po výměně to je to samé... Takže možná to není úplně o té prdeli jak píše KINGRICHARD.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KINGRICHARD: stejně můj tak ipad air 1 a iphone 5s
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Jestli ty problémy s baterkama po update nebudou souviset s tím, že ty ty baterky dostaly update procesem dost na prdel. nevím proč ale ty procesy byly fakt náročný. Před updatem jsem měl max capacity 1624mAh, po update ho mám 1600mAh. Takže by to chtělo zjistit co se s telefonem děje, že se po update vybíjí. protože variant může bejt víc
    - Projevila se vada baterie - je k tomu důvod iphone/ipad jel několik hodin až dní po update na plné pecky. Nainstalovat Battery level a zjistit kapacitu
    - Nekorektní update - Baterka je OK ale telefon i tak nevydrží. Smazat a nainstalovat ze zálohy
    - Podivná aplikace - u mě třeba proximo. Aplikace, která hlídá BT Foby v okolí a žere to baterku. U mě -2 hodiny denně, nicméně to chci, protože pořád zapomínám hledám klíče, peněženku a podobně
    - iOS 11 - něco je jinak a něco je taky blbě. Bugy tam jsou
    Každopádně ne takový aby třeba moje SE nevydrželo prakticky stejně jako na ios 10.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam