• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to teda obecně přijde jako docela v pohodě nápad, ale měli to říct hned na začátku...rušení rezervaci nebo vrácení peněz je imo za hranou
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Hm…asi mi něco uniká. Jaký je problém si prostě (před)objednat nový iPhone a normálně počkat, až přijde? Sám jsem jej v klidu jsem předobjednal 27. a za cca 2–3 týdny by měl dorazit. Stávající iPhone stále funguje (mimochodem je to ještě 5s), takže…kde je problém? :)

Jinak marketingové oddělení Alza bych sice nejraději na týden zavřel do místnosti s tím jejich řvoucím alienem, ale v tomto případě mi to přijde jako vlastně fajn krok. Pokud je někdo takový pozér, že nevydrží měsíc bez nejnovějšího iPhonu, pak je myslím bezva, že na jeho idiocii nevydělají veksláci, ale ti, co peníze opravdu potřebují. Jsem si jist, že vybraný obnos využijí mnohem smysluplněji, než nákupem…já nevím, třeba nového BMW nebo tak ;)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Kdyby jste mel nekdo zajem :)
    Na eBay si můžete koupit iPhone X. Nejdražší stojí 553.000 Kč. » FanApple.cz – Magazín o společnosti Apple
    http://www.fanapple.cz/ebay-si-muzete-koupit-iphone-x-nejdrazsi-stoji-553-000-kc/

Ty lidi jsou fakt paka
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bezdratovy nabijeni pres samsung nabijecku funguje skvele btw :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: Tak ja sem se diky nim prekupnikem sam stal..jinak sem mel v planu vzit iphoneX pro sebe a pro zenu z alzy a dal to neresit...ale tim co predvedli me donutili tech iphonu vzit deset a prodavat je o par tisic niz nez to delaj oni...Uz mam teda jen dva kousky..ale i tak...toho kdo tu pseudomarketingovou akci u nich vymyslel by meli vyhodit.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: No právě, my jsme to měli podobně. Nejde o to, že by se na nás třeba nedostalo - to se stane, jde o ten princip. Jednak nás Alza nazvala překupníky, jednak jsou to pokrytci, protože sami nepřispějí na charitu nic a jednak to měli říct dopředu. Myslím, že je to na PR bude stát docela hodně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    A nakonec stejně každej po týhle komedii bude říkat, že za to může Apple. ;-] A tak je to se všim.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOUDY: dobrá prasárna
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: ja si prave predobjednal telefony u alzy a jelikoz tam mam kamose tak vim ze sem byl asi 12tej v poradi a v pohode sem mel iphone vcera dostat...misto toho mi objednavka skocila az na nejakyho 4 prosince tak sem tam volal ze co to ma jako kurva bejt...ze sem objednavku delal hned co to slo okolo ty devaty rano a nevim proc bych na nej mel cekat pres mesic kdyz ma byt dostupny od 3 listopadu a zenska mi rekla ze se alza rozhodla jinak a budou to delat formou aukce takze telefony budou stat o 15k vic a ze jestli chci tak si ho muzu za tech 15k navic samozrejme hned koupit..ze jich budou mit dostatek...a pokud ne, tak mam cekat do toho prosince.
    CRACKY_: Tak uvidime no..:)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    KOUDY: to je asi nejaka jejich domluvena akce, ja mam totiz uplne jiny informace, jeste vcera jeden distributor objednaval celkem velke mnozstvi iPhone X, ktere prave v utery dorazi...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Alza to neuvěřitelně posrala a nedokážu vůbec pochopit, že je takový fuckup u prodejce této velikosti vůbec možný. Jsem zvědav, co jim na to řekne Apple, už tam šly nějaké stížnosti.

Dokonce si to dovolili udělat i vůči zákazníkům, kteří zaplatili dopředu, což je za jakoukoli myslitelnou hranou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lol :)

Největší obchodník s elektronikou Alza.cz řeší převis poptávky zdražením. iPhone X byl dnes dražší o 15.000 korun, což byl příspěvek na charitu. V dalších dnech bude přirážka klesat o 3000 Kč. "Každý zákazník, který je ochoten si zboží zakoupit v charitativní aukci, si může iPhone vyzvednout ještě dnes v pražských Holešovicích. O zboží v aukci je větší zájem, než jsme čekali - celkem bylo objednáno přes sto kusů a například iPhone X 256GB vesmírně šedý je vyprodán," uvedl projektový manažer Jaroslav Kotapis.

"Je to krása, brácho. To je pocit. Jsem vzrušený," řekl agentuře Reuters osmnáctiletý Bishoy Behman, když si jako první v řadě koupil dva telefony iPhone X. Ty hodlá následně se ziskem prodat.

Behman za každý přístroj zaplatil 1579 australských dolarů (AUD; asi 26.700 Kč). Doufá přitom, že za každý dostane kolem 3000 AUD (asi 50.800 Kč).

Obchodníci v ČR prodali stovky iPhonů X, někde hlásí vyprodáno | ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/...y/obchodnici-v-cr-prodali-stovky-iphonu-x-nekde-hlasi-vyprodano/1546427
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRACKY_: ja mam info z alzy, istylu, qstoru i iwantu ze sou vyprodany a dalsi varka bude za mesic cca..ikdyz si objednas ten telefon tedka treba primo z apple.cz tak mas doruceni 7-10 prosince..alza to samy..Samozrejme ze treba operatori muzou mit jeste par kousku pro VIP zakazniky se smlouvou, ale jinak to je jako kazdej rok..apple proste pri prvni varce tech telefonu uvolni fakt malo a vyprodaj se rekordne rychle..s Xkem to je extremni a prej byly predobjednavky vyprodany asi za 10 minut.

Vyprodáno. iPhone X je rekordně drahý a do Česka jde nejméně kusů za poslední roky – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...-do-ceska-jde-nejmene-kusu-za-posledni-roky/sc-3-a-1340109/default.aspx
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    KOUDY: Kde porad beres tu informaci ze budou az za mesic, ja mam info ze vcera ze jich bude dostatek uz pristi tyden...a budou dostupny za normalni ceny tj 28k bez DPH 256 verze.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOC256: Tak dotovaných telefonů si nemůžeš vzít deset. To bych o tom asi nemluvil. Tomu se říká telefon za ceny blízké nákupu operátora.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    KOUDY: jj, já tam právě viděl jen ty 64gb, tak jsem se zaměřil na ně.. každopádně je to neuvěřitelné.. mít možnost, tak jich taky pár na přeprodej vezmu.. ^_^ kupoval jsem na přeprodej nintendo classic mini: super famicom, ale to je limitovaná edice, a byly pryč hned ten den, co začal prodej.. (ještě mám tři) u těch telefonů to prostě nechápu, když stejně nebude problém je vzít za normální cenu.. (u nás stojí 64gb cca 122 000 yenů, přímo od applu, dostupnost nevím)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    8BB76E1: offiko cena je asi 35k za 256tku - http://www.istyle.eu/cz/iphone-x.html?color=802&model=1533 nicmene apple klasicky zacina s malou varkou a sazi na nedostupnost tkaze ted bylo par kusu ktere byly hned pryc a dalsi budou za mesic/mesic a pul...I ted kdyz si udelas nekde objednavku tak mas doruceni okolo 7-15 prosince vetsinou....Coz samozrejme nahrava jako vzdy u applu ruznejm prekupnikum..Takze alza misto aby ty telefony prodavala za normalnich 35k tak na to nabalila nejakou charitu a prodava je za 48k..(ty 256tky byly i za tech 50k za hodinu pryc a ted maj jen 64ky)..a prekupnici dokazou prodavat 64ku i za 60k a 256tku treba za pul bitcoinu ..coz je pri dnesnich cenach asi 80k..Kupce si to samozrejme hned najde protoze apple..ja jich dneska prodal nekolik a lidi rikali ze sem podezrele levnej,.,..pritom ja ty mobily bral o desitku draz nez by mely stat normalne a udelal sem to hlavne kvuli alze ktera me nasrala.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    jen jako ujištění - za tu oficiální cenu (30k) se ten telefon ale taky bude prodávat, ne? co jsem koukal na heureku, tak s dostupností třeba v lednu.. takže to opravdu lidi kupují třeba z alzy o 15k dráž, aby ho měli o ty dva měsíce dřív?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING: Tak tomu se rika "dotovany telefon" ne?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Dobrý polštář
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam