• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: menim kazde dva roky, vzdycky za upgradovanou verzi pred tim predstaveneho modelu.. tze jsem mela 3g a potom 4s, 5s a 6s.. proto mi dava smysl vzit ted 8.. (takove 7s to je rekneme).. a X a jeho nastupce si nechat na priste.. vlastne bych si potrebovala koupit tel. pristi rok, az udelaji upgrade X (jestli udelaji).. narusili mi ted casovou linii :)

myslim si, ze z 6s je skok na 8 velkej.. ze sedmicky to chce jedine na X asi.. pokud chces upgrade..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LBW: Ja koupil na aukru primo od zname firmy hobbymarketu OBI, z jejich centraly.. trik je hledat prvni NEzvyhodneny listing na aukru..
    MUXX
    MUXX --- ---
    a nezveda se ten telefon ze stolu lip, kdyz se kyva o fotak? treba v porovnani s tim kdyz lezi na stole sklem dolu.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    LBW: Ahoj,

ja uz hodne iPhonu koupil na www.smarty.cz kde maji rozbalene s docela dobrou cenou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKEHO: Osobne bych tam klidne ten milimetr pridal. A dal tam vetsi baterku. Ale tak asi honi rozmery.

Bo to polozeni na stole je zlo jak se to kyvla.

Leda ze by automaticky pocitali s tim ze lide nosi obal...
    MIKEHO
    MIKEHO --- ---
    KOUDY: je to o fyzice. Prostě ten objektiv musí mít néjakou vzdálenost od čipu. A pak je to o tom zda kvůli jedné komponentě má být celý telefon širší. No a v Applu si řekli že ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    BTW:...

Proc uvazujes zmenu za 6S?
    Teda zamenu na 8. Ja treba u 7 vubec o 8 neuvazuji, nic by mi neprinesl. Bud X nebo zustavam u 7...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    znamy, nebo quickset.cz - trochu drazsi, nekdy rozporuplne pocity, ale jakz takz jistota
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LBW: kolik do toho chces investovat?
    pac starsi modely se daji koupit relativne vyhodne i nove.. imho.. ale zalezi na tvem stropu bych rekla

obcas nekdo prodava na nyxu..
    (napr. ja ted, jen co rozumne vyresim sve dilema s 8 a X :D, ale to te zajimat nebude, je to 6s/64gb a ma praskly sklo na vymenu)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: Me ten fotak strasne irituje..Proc je takovej problem zabudovat ho do "tela" toho telefonu?...Apple na to mel snad ctyri roky aby to vyresil a furt na to serou...Nikde sem se ale nedocetl jestli to je tak schvalne a nebo sou jen lini.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    7, ale tak tam by měl být technologický skok. Ale pravda, že na to jsem se nezaměřil.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256:co mas ted za telefon?
    ja si vedle toho dala svoje 6s a prislo mi, ze teda nebe a dudy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Tak zrovna displaye jsem si vylozene nevsiml ze by byl o tolik lepsi. V lete se budu bat te nizke svitivosti co se deklaruje a i v recenzich ozyva...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Taky jsem se byla dnes podivat a teda ten displej je super - ostrost, barvy..

Rikala jsem si, ze si rovnou vezmu 8, pokud me X neobromi, ale nedonutila jsem se ji rovnou koupit .. sakra :)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem se byl v Karoline juknout na ten iPX. Treba by me zajimalo jak se priblizuje... pri jednorucnim ovladani dost dobra funkce...

A dale je silwny ten fotak. Ty hrany jsou ostre jak svina... to snad ani bez olacky nejde pouzivat. Jinak to podre vsechno s cim prijde do styku...

A teda nefandim tomu lesklemu kovu v okoli... ale to uz je preference designu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BINARY_PARANOIC: Jasně, že je to idiocie, já bez něj určitě vydržím. Ale jestli ti přijde normální si objednat a zaplatit zboží za 35, poskytnout tak prodejci bezúročnou půjčku, objednat co nejdřív, aby zboží dorazilo co nejdřív. A pak slyšet "máme, ale nepošleme, když nezaplatíš 50", pak máš asi trochu zkreslené vnímání solidnosti jednání v maloobchodě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: To je jasny..Kdybych delal nekde ve fabrice tak je pro me kokotina dat za mobil 50k..ale takhle to je 0.3 bitcoinu no..takze vlastne uplny prd a bez problemu sem jich vzal deset :)..Navic ja nejsem zadnej applofil..mam pocitac i notebook s win10 a k tomu ipad a iphone..takze vim ze apple neni nejlepsi telefon na svete..ale je to po iphone 6, 6s a 7 (takze vlastne po ctyrech letech)..konecne neco novyho a ja sem tak nejak zvyklej ze kdyz neco chci tak to chci hned a ne za mesic nebo dva..:)..penize tam nehrajou takovou roli protoze telefon je vec kterou pouzivam kazdej den takze si na sebe vydela..stejne jako auto..

jinak par clanku..

Týden ve spacáku kvůli iPhonu? Žádný problém. Akcie Applu lámou rekordy
    https://byznys.ihned.cz/...lu-lamou-rekordy?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

Apple začal prodávat iPhone X. Čekaly na něj davy lidí
    https://byznys.ihned.cz/...na-nej-davy-lidi?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

Prý nejlepší iOS smartphone, který tu kdy byl. Co říkají na nadčasový iPhone X světoví odborníci a jejich recenze?
    https://refresher.cz/...rnici-a-jejich-recenze?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Unboxing a první dojmy z iPhone X: zatím nejdokonalejší telefon v mých rukou
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...vni-dojmy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: ale tak myslim, že všichni tak nějak chápem to uvažování za tim, akorát asi různě vnímáme, jak moc smysluplný to je, kór u něčeho, jako je telefon.

(Divný ani zvláštní to neni, teda je tu ještě ta třetí fáze: 1. chci to, 2. mám na to, 3. běžim o tom vykládat na internety, a to je možná ta, kde se názory a výklad publika už rozcházej ;-])
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: proste platis za to abys mel neco driv nez jiny no..je to stejny u aut i treba u bot..Neprijde mi na tom nic divnyho ani zvlastniho..Kdo na to ty prachy ma a chce to hned...ten to hned dostane..Komu nevadi si pockat, ten si pocka.

BINARY_PARANOIC: aka kdyz budu chtit dat 15 tisic nekam na charitu tak to udelam bez toho abych je posilal alze kvuli telefonu a nemel jistotu kam ty penize pak daj oni zejo...Takze sem vzal radsi iphone za 38 od prekupnika nez za 43 od prekupnika jmenem alza.cz
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KOUDY: „Promiň babičko, já vím, že bereš malý důchod…to víš, že bych ti hrozně rád pomohl, však jsme rodina, ale já opravdu nemohu, v Alze mě donutili dát 15 000 na charitu, jinak bych měl nový iPhone X až o dva týdny později…“

Seems…legit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam