• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TIGU: Ok, na to se chystám.
    TIGU
    TIGU --- ---
    COWBOY: To je jedno - nakupovat můžeš bez SIM - ta je jen k aktivaci a i na to stačí mrtvá. Mám zablokovanou od přechodu k jinému operátorovi a používal jsem ji bez problému k aktivaci iPhonu (neměl jsem jinou potřebné velikosti). Jinak vytopení nebude mít vliv na tuto akci. Prostě bych zkusil s tím Apple ID něco stáhnout v iTunes na Macu/PC.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: Tak jen pro informaci, iPhone mi byl právě odeslán. Takže při zcela běžném objednání od Applu je zboží edpedováno 5 dní po oficiálním zahájení prodeje. Toliko k oné idiocii :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AILAS: No je fakt, že simka vevnitř je mrtvá.
    AILAS
    AILAS --- ---
    COWBOY: Není to 2 faktorovym ověřením?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FREELA: Jo, je tam 7.1.2
    FREELA
    FREELA --- ---
    Navic na iphone 4 jde dat maximalne sedmicka myslim
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Jako při založení id. Možná appstore na iOS 8 už nemá veškerou funkcionalitu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Jako v appstore?
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: iOS 8- už asi není podporovaný.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Ale když jsem to zakládal v té 4, tak se to tváři, že to vsechno proběhlo. Jenom AppStore to nebere.
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: Pak jedině založit to Apple Id na novějším iPhonu nebo přes počítač - je možné, že stará verze iOS (tuším 8) už není kompatibilní se sw na serveru.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Vše co tam bylo jsem vyřídil.
    NELDE
    NELDE --- ---
    COWBOY: A není něco v emailové schránce?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Přátelé, budu mít na Vás asi hodně hloupý dotaz. Předesílám, že iPhone mám od 3G přes 4, 4S, 5 do 6plus.
    Teď jsem našel v šuplíku před lety odloženou 4. Tehdy se tvářila jako mrtvá následkem pobytu ve vodě. Zkusil jsem nabít a šlo, zkusil jsem zapnout a šlo. Zkusil jsem smazat, šlo. Zkusil jsem vytvořit nové ID, šlo. Zkusil jsem přes appstore nainstalovat Waze a nastal problém. Pořád mi to píše, že tohle ID ještě na aapstoru nenakupovalo a je potřeba ho zkontrolovat. Zadám zkontrolovat a v podstatě vyplňuji to samé, co při vytváření toho ID, ale na konci mi to řekne, že ten email je už použitý. Jasné, je to moje nové ID, které jsem v obou mailech ověřil. Napadá někoho, co s tím udělat, kromě varianty s tím telefonem někoho trefit?
    Předem díky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Jo to me napadlo. Ale pokud ho ma nekdo na sirku, tak asi na nem bezi navigace. Nebo nebezi a ma to jen jako stojan/nabijecku... pak asi jo. No v aute to vubec bude zajimave, protoze bude xicht relativne daleko a v divnem zornem uhlu... Uvidime...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: pry s tím někdo mívá potíže právě v autě, kde máš mobil na šířku.. kdyz se ti zamkne a potřebuješ ho najednou odemknout, musíš ho vyndat z drzaku a otočit, nebo zadat kod no..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    za jakeho duvodu by melo? Pokud to neberu jenom takove to "a proc ne"...
    SHARK
    SHARK --- ---
    AILAS: Tak velky kulovy, pry musime pockat. Kdyz je to z bezpectnostniho duvodu zablokle, tak s tim ani oni nehnou, teda pry to tak majitelovi rekli
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ALESH: navic to prý nefunguje v landscape modu, je tak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam