• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: To ze je tam nahrava asi 14 dnu a neni tam nahrana ani jedna fotka
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Místo se ti uvolní, až budou fotky na iCloud nahrány. Telefon ti píše, že je tam nahrává a současně upozorňuje, že lokálně je málo místa na disku. Co je na tom nepochopitelného?
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: No prave proto jsem prikoupil icloud, abych uvolnil cca 7gb fotek v telefonu a poslsl to do icloudu. Jak to mam teda udelat. Nicmene v tel je cca 1gb volneho mista a stejne to nejede
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Vždyť je to logické - hlásí ti, že na lokálním disku není dostatek místa. Ne na iCloudu.
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHARK
    SHARK --- ---
    Potrebuju help, jinak me jebne, mam icloud 200gb v rodinnem sdileni, lec jeden 16gb telefon nechce zazalohovat knihovnu fotografii do iclodu, a hlasi ze neni misto na disku. Pritom tam je 175gb. Nekdo nejake napady? Odhlaseni icloudu, restart, atd vse vyzkouseno

ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ONDRA_99: ne to samozrejme ne...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRASEEEK: S tim to ale nedas do krabicky ne?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ONDRA_PATA: vyreseno alespon pro me timto:

Spigen TEKA RA200 Airpods Earhooks White | Alza.cz
    https://m.alza.cz/spigen-teka-ra200-airpods-earhooks-white-d5022587.htm?o=2

tedy na normalni noseni to nepouzivam,ale na beh a tak uplne v pohode....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    u me je problem u apple sluchatek jakykoli generace v tom,ze mi proste nedrzi v uchu
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KASUMI: Pardon :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BOD1E: Vybehnu ve smyslu jdu z domu :)
    Ne na sport jako behani, to bych si vsimla hned, pac si davam sluchatka do usi jeste doma:)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOUDY: Dyť psala že to chce na běhání a ne na večer s Mozartovými sonety.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SH_PANDA: Za me jde spis o prostredi. Hudbu si uziju dobre v klidu, coz mhd moc neni.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    AILAS: Co sluchatka s kvalitnim noise cancellingem?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Sexy

CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: Hmotností je to blíž k plusku, oproti sedmičce je X o nějakých 30g těžší.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja bych po tydnu pouzivani Xka uz zpet nesel..Pouzivam k tomu Xku i trochu sedmicku kterou si asi zavru nekam do supliku a vidim jak je ta sedmicka hned "zastarala"..touchid mi vubec nechybi...to faceid je fakt brilantni..ikdyz se ho kazdej boji jak bude fungovat...veskere appky ktere touchid potrebovaly jako ruzne bitcoin burzy, banky apod. mi automaticky nabidly prechod na faceid a loguju se pres ksicht....Mel sem teda klasickou sedmicku, tohle je o trochu vetsi a o dost tezsi mi prijde..ale zas ma clovek pocit ze drzi v ruce neco kvalitniho :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: to se jen zda, ted jsem si s nim hral v iStyle (budu nejspis vybirat sluzebak v lednu), display je jen o kousicek uzsi, nez 6+ co mam ted. Telo mensi, prijemnejsi v ruce. Gesta skvely, celkovy dojem prijemny. Systemove je to neco mezi 8 a 8+.

Co jsem vyzkousel za tu chvili:
    - kalendar ma v landscape pouze tydenni zobrazeni
    - plocha se v lanscape nerotuje
    - klavesnice ma 3 rezimy (klasika, umistena nalevo, umistena napravo)
    - FaceID se strasne snadno nastavi
    - Zada (cerna verze) je magnet na otisky
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Taky jsem měl předobjednávku na Alze, udělanou hned po spuštění. Ale ta vyjebávka od nich byla masakr.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: printscreen..To vidis na baterce apod ne?..kdybych to rezal tak tam nejsou :)
    PHAILO: ja se na operatory uplne vyprdnul letos..stejne jako na nemecko...spolehal sem na alza.cz a apple.cz ..ani jedno nevyslo prestoze sem u obojiho delal predobjednavku v 9 rano kdyz ty predobjednavky spustili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam