• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyz uz jsme u toho,tak dle obrazku na netu bude SE 2 nejhezci apple,co jsem kdy videl.asi milionkrat hezci vyrez,respektive bez horniho vyrezu...
    druha vec je,ze je to takovej jednorozec,takze tak vypadat nejspis nebude.
    muze nekdo potvrdit/vyvratit famy?

konkretne tento clanek: https://www.letemsvetemapplem.eu/...05,189106,189107,189108,189109,189110,189111,189112/#scrollto945
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Baterka celkem ok..velikoat taky..dosahnu vsude, ale u je to na hrane. Jestli apple prejde jeste na vetsi iphony tak na nej uz seru..gesta mi prijdou v pohode..jediny co me sere je, ze nevidim defaultne procenta baterky,ale musim sjet prstem zezhora dolu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Pojďme se na diskusi o dostupnosti, dodavkach a zpoždění vykaslat, co? Hrozná nuda.

Spis poreferujte co baterka, co problém s velikosti (nedosáhnou na protější roh v jedné ruce) a co ty debilni gesta.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FELCARKILLER: sorry 27 rijna..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KASUMI: No ja jenom ze jsem 26.11. mel nekde bejt :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FELCARKILLER: X miliardkrat?:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Ono uz bylo 27. listopadu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BINARY_PARANOIC: No driv apple.cz prohlasoval ze kdyz si to objednas 27 rijna tak dostanes iphone 3 listopadu..najednou z toho bylo 20 listopadu a u nekoho az 6 prosince..Treba muj kolega ktery si objednaval iphone z apple.cz 27 listopadu jako ja..ale objednavku nezrusil..telefon porad nema a ceka na ten zacatek prosince..
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KOUDY: viz můj příspěvek, reálné dodání bylo o 14 dní dříve, než avizovaný termín. Tak nevím, kde je ta „klasicka ceska zmrdarna“.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no takze zacatek prosince...coz tak nejak sedi..
    PAYA
    PAYA --- ---
    btw: nevim proc ta histerie, ale na apple.cz aktualne dodani 1-2 tydny...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: No to co popisuješ, tomu řikám česká cesta. (Ze strany prodejců.)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Mít aktuálně víc času, tak snad do toho jdu. Horší je, že podobně jednají ve spojení s iPhone X snad všichni, takže za chvilku nebude od koho kupovat..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: Tvl to je uz snad na COI:)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: Jaka ceska cesta?...Ja si objednal telefon u alzy a pak sem si ho objednal u apple.cz hned toho 27 nebo kdy spustili ty predobjednavky..spusteny byly v 9 rano a ja si telefon objednal asi v 9:08..na apple.cz sem mel i pet minut po spusteni predobjednavek napsano ze doruceni telefonu bude za pet tydnu - viz [ KOUDY @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ] a alza mi tyden potom napsala ze jestli telefon chci tak za nej mam zaplatit o 18 tisic vic (ktery ale podle alzy pujdou urcite na dobrou vec)..nebo mam cekat do prosince...Takze jak od alzy tak od apple.cz to byla klasicka ceska zmrdarna, ktera me donutila vzit pres my kontakty telefony jinde a udelat radost tem, ktery apple.cz nebo alza pojebali taky..akorat me stve ze sem tech telefonu nevzal vic..pristi rok jestli apple.cz nebo alza udelaj stejnou pojebavku..tak uz budu chytrejsi.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PHAILO: Takže právě mi bylo sděleno, že objednané zboží neexistuje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BINARY_PARANOIC: tak já taky přihodim historku, jak jsem kupoval. Až do zahájení předobjednávek 27. října jsem se nedokázal rozhodnout, jestli ho chci, takže jsem to bulnul. Ale 30. mi přišel newsletter od místního supermarketu (Manor), že jako iPhone X a že berou objednávky, samo za stejnou cenu jako Apple. Pondělí ráno v práci je nejlepší doba na impulsivní nákupy, tak jsem si řek, OK, a objednal. Neslibovali žádný konkrétní datum. No a pak bylo ticho, až do 9. listopadu, kdy mi přišla SMS od DPD, že mi vezou balíček, a v poledne byl doma.

Třešnička na dortu je, že od zmíněnýho prodejce mám kreditku, za kterou mi ještě nepřišlo listopadový vyúčtování, takže technicky vzato jsem ten telefon ještě ani nezaplatil.

No a pak je samozřejmě možná česká cesta, o který tady reportuje Koudy ;-]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Mno, co se té možnosti koupi týče…jsem naprosto běžný zákazník, bez žádných VIP konexí apod. iPhone jsem si standardně objednal přes oficiální apple.cz obchod a dorazil mi 10. listopadu (tj. o cca 14 dní dříve, než byl původně avizovaný termín doručení). Za standardní cenu. Takže tak.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WERT: Smysl té reklamy je v tom navnadit na něco, co si stejně nemůžeš koupit, takže je to jen fantazie. Teď to teprve dává smysl :-)

Mimochodem pro zájemce o lokální dobrodružné příběhy mám další díl (stihl jsem to, takže čekám na storno):

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam