• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: pripojit ke kompu s itunes a sesynchronizovat jsi zkousel?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Uz jsem se jednou ptal a bez odezvy...
    Mam iPad mini 2 (retina) - verze A1489
    A dle webu:
    iOS 11 je kompatibilní s těmito zařízeními - Podpora Apple
    https://support.apple.com/cs-cz/KM207938

Bych mel mit podporu iOS11. Nybrz nemam. Co kde vidim spatne?

Nekdo se stejnym strojem a ma/nema iOS11?
    Diky...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Ty tam nemas nic zajimaveho, tahat sebou hotspot nikdo normalni nechce.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Ceny které uvádím jsou pro běžného smrtelníka.
    CROME
    CROME --- ---
    Tak jsme v cechach ze, takze kvete klientelismus, kamaradshaft...pokud to budou lidi povazovat za neco beznyho a standartniho tak se z tech post-bolsevickych sracek nikdy nevyhrabem...
    Timto bych to asi uzavrel uz dost bylo breceni :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jo to je nejvtipnejsi, kdyz ma nekdo nestandardni cenu, at uz z jakehokoli duvodu a tou se ohani, ze to tu drahe neni. Jasne, da se pri trosce drzosti a stesti vyhanflovat zajimava nabidka, ale ty standardni sou priserny.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: od koho to mas? to rozhodně není standardní nabídka..
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: a těch 10 GB za 600 jsi sehnal tak, že jsi přišel na pobočku operátora pro jednu SIMku?
    CROME
    CROME --- ---
    PHAILO: no pokud chces streamovat HD obsah tak pomerne je, ja bych se ani do tech 10gb mesicne nevesel, tak me prijde rozumnejsi si tu muziku nosit v iphone, nez platit zbytecny gb, ktery ve skutecnosti stahovat nemusis :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROME: Přijde mi to, že ten rozdíl není nijak zvlášť zásadní
    CROME
    CROME --- ---
    PHAILO: A to ti fakt prijde jako OK?
    Jeden starsi obrazek mluvi za vse:
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROME: Mám 10 GB za 600, dá se to sehnat levněji. Co se týče západních cen, dost často to řeším. A krom pochybných virtuálů my tedy ty ceny nepřijdou nějak zvlášť nižší, spíš naopak.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROME: Přiznávám, že na hudbu to nepoužívám. ale já obecně hudbu moc neposloucham. tedy z telefonu.
    CROME
    CROME --- ---
    COWBOY: nechces naznacit,ze jako alternativu poslechu kvalitni hudby primo z iphonu na cestach je nosit si vlastni wifi hotspot, zene? :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROME: Mám k tomu malý lte wifi modem, takže iphone je navíc na wifi, což bere méně baterky než LTE. A ten modem 8 hodin vydrží úplně v pohodě. Prostě když potřebuji přes den víc dat, vezmu krabičku s sebou.
    CROME
    CROME --- ---
    COWBOY: to je dobry pokud iphone nepouzivas jako telefon a mas jen data, jinak je to jaksi k nicemu, nejsem si vedom, ze by Apple umel dual sim
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROME: No já mám jednu kartu neomezené volání a sms a 3gb a druhou 30 gb plus volání a sms tuším minuta nebo sms za korunu. Výhoda je, že takhle ta data fungují i v zahraničí.
    CROME
    CROME --- ---
    PHAILO: ja teda nevim kde zijete, ale aktualni "neomezeny" tarif tmobile s datama 18gb stoji pres 1300, to me neprijde normalni, v EU je obvykle za polovic
    CROME
    CROME --- ---
    COWBOY: neomezene volani a sms? kdo to nabizi?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROME: 30 gb za 350 je hodně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam